- Konu Sahibi xxtinaxxoxzqe
kim yapti burnunu cnm ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşş çok iyi olur cnm ameliyatin çok sevinicem buna bende aynı devreleri geçirdiö çünkü sana yardımcı olurum her konuda..bide aklımdayken şey diyim sana ameliyat günü için asaat 7:30da 12. katta ol diyolar ben 7:20 de orda oldum ama 3.sırada girdim ve 14:30 kadar ac susuz bekledm önceki günden gece 12den sonra yemek yeme içme yok. o yüzen zorluk çektim baya yani 7:30 deselerde erkenden git hemen alsınlar kurtul cok yogun oluyo cnkü
canım hiç önemli değil.bilirim o stresli günleri.hele seninki daha stresli olur ailenden gizli yapacağın için bu işi:))dediğim gibi eğer bir aksilik olmazsa seni ziyaret edeceğim.Tatil olduğu için insanın ne zamn nerede olacağı belliolmuyor.belki il dışıbelki önemli bir düğün bilemiyorum bir işim çıkmazsa mutlaka geleceğim.haberleşiriz yine.öpüyorum...:)
Canım evet haberleşiriz.Evet Canım,tatilde insan göçebe oluyo:)
Gelemezsen dahi Canım telefonunu almak,sorum olduğu takdirde senle irtibata geçmek isterim;çünkü malum yanımda pc olmayacak,bi süre uzak kalacam o günlerde![]()
canım benim hay hay tabiki özelden numaramı veiryorum sna şimdi.bişey olursa ararsın:))
Sağol Kulübün Güzel Meleği.
teşekkür ederim canım,şımartıyorsun beni.Utndım kız bu sözleri görünce:)
Çok içtensin Canım,o yüzden benim de içimden geliyo,hak ediyorsun.![]()
teşekkürler canımopuyorumnanaktan
önemlisin canımhihoyyyt
kız yeter iltifat etme artık bana.utanıyorum ama:))teşekkürler..
ada neler yaptın gün falan aldın mı:)
Canım zaten günüm belliydi.19Ağustos'a almıştım.İşte sizdeki güzel sonuçaları gördükçe bi an önce o günün gelmesini bekliyorum. Sendeki durumlar nasıl,burnun ne durumda?
canım , maalesef hiç beğenmedim.
çok kalkık ve hiç doğal durmuyor..
yapıldığı her halinden belli.
hayır bide çok küçük görünüyosun ne gerek vardıki ?
eski halini görmediğim için bişey diyemiycem ama bence gereksiz bir işlem olmuş..
Allahın verdiği gibi doğal durmadığı çok belli...