xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

xxtinaxxoxzqe

İyi ki Varsın Kocişim <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
217
2
96
İstanbul
Evet bende hep bu anı beklemiştim. Ameliyatımı malatyada bilge türk bilen'e oldum tam 25 gün geçti:) bana yardımcı olan nem arkadasıma cok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2 işte fotoğrafım şutarafagitti
resim001kk.jpg

not:kızlar 11. sayfada 2 ay 10 günlük fotolarım var bikaç tane onlarda bakın isterseniz :)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ..gayet güzel görünüyor kavisi dikliği tam ayarında yüzüne de yakışmış üstelik 25 günlük gbi görünmüyor çabuk atlatmışa benziyorsun..iyi günlerde kullan..

eklerim tabi ama suanda evde değilim 1 haftaya kadar daha cok foto koyarım.. çabuk atlattım sayılır ama hala şişlikler var.yeni fotolarımı eklicem o zaman daha cok yorum bekliyorum eylülcüğüm :)

:) arkadaşlar çok sağolun begendiğiniz için seviyorum sizleri:)) nem'cim cok sağol senin sayende tanıştım bilge beyle sen olmasan tanıyamazdım belkide :kedi: öpüyorum muahh

:) arkadaşlar çok sağolun begendiğiniz için seviyorum sizleri:)) nem'cim cok sağol senin sayende tanıştım bilge beyle sen olmasan tanıyamazdım belkide :kedi: öpüyorum muahh

cnm bnm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
güle güle kuullan hep burnunuuuuuuuu :)

ayyy cok güzeeeeeeelllll:asigim:
güle güle kullan cnm cok begendiiim opuyorumnanaktan
:nazar:
burnunun önceki halini ve önden nasil göründügünü cok merak ediyorum =)

canim burnun gayet guzel gorunuyor.
insallah daha cok fotolarini goruruz yakinda, ekle mutlaka kaydirigubbakcemile2
gecmis olsun.
sisliklerin yavas yavas gececek merak etme canim.

Back
X