Erkek İnfertilitesi xy complex mi proxeed plus mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kitapokurr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
7
0
6
Adana
Arkadaslar esimin sperm hareketliligi icin az oldugunu soyledi doktor ve yeni cikan xy complex diye bir ilac verdi bu ilactan bilgisi olan kullanan var mi yoksa proxeed plus mi almaliyim.

Black Maca Root Extract: Maca kökü; karbonhidrat, protein, fiber ve esansiyel mineraller (özellikle selenyum, kalsiyum magnezyum ve demir) açısından zengindir. Ayrıca linolenik asit, palmitik asit, oleik asit, steroller ve polisakkaritler içerir. Maca'nın 19 kadar amino asit, potasyum, kalsium, çinko, selenyum, demir, iyot, bakır ve magnezyum içerdiği saptanmıştır. Sperm olgunlaşması ve hareketliliğinin ayrıca Cinsel performansın arttırılmasına yardımcı olur.

L-Carnitine,Acetyl L-Carnitine,CoQ10,Folik Asit,Vitamin B 12,Sitrik Asit,Selenyum Kombinasyonu: İdiyopatik astenoteratozoospermisi olan primer infertil hastalarda antioksidan aktivitesi ve besin takviyelerinin, (L-carnitine, asetil L-karnitin, fruktoz, sitrik asit, selenyum, koenzim Q10, çinko, siyanokobalamin, folik kompleks) bir açık-etiketli çalışma etkinliği ve güvenliği değerlendirmektir. Çalışma en az 18 aydır idiyopatik astenoteratozoospermia tanısı konulan 114 infertil erkek (96 hasta çalışmayı tamamlamıştır.) Hastalar 4 ay boyunca günde bir kez 145 mg L-Carnitine, 64 mg Asetil L-Carnitine, 250 mg Fruktoz, 50 mg Sitrik asit, 50 mcg selenyum,20 mg koenzim Q10, 10 mg çinko, 90 mg askorbik asit, 1.5 mcg Siyanokobalamin, 200 mcg folik asit kombinasyonu içeren oral bir formülasyon almıştır. Çalışmanın sonunda ortalama sperm motilitesindeki artış istatiksel olarak anlamlı sonuçlar göstermiştir.On altı hastada gebelik elde edildi. Morfolojik olarak sperm yoğunluğu ve motilitesinde önemli bir gelişme göstermiştir. Tedavi iyi tolere edilmiştir.

Epimedium Sagittatum: Aktif madde olarak İcariin içermektedir. Icariin doğal PDE-5 inhibitörüdür. PDE-5 aktivitesini baskılamak, ereksiyonun sürmesine sebep olmaktadır. Asian Journal of Andrology” de 2004’de yayınlanan çalışma, epimediumun aktif içeriği olan Icariin ile yapılan 4 haftalık bir tedavinin ereksiyon fonksiyonlarını iyileştirdiği sonucuna varmıştır. Journal of Natural Products”da Ekim 2008’de yayınlanmış Milano’da yapılmış bir in vitro çalışma, Icariinden sentezlenen yeni bir molekülün fosfodiesteraz 5'i engellediğini göstermiştir.

Tribulus Terrestris(%40 Fructasol Saponin): Aktif bileşiklerine sterodial saponin adı verilir. İçeriğinde aminoasitler,esansiyel yağ asitleri,C vitamini ve Kalsiyum,Demir,fosfor ve Potasyum vardır. Aynı zamanda rutin,Beta-sitosterol,Saponinler ve quercetin gibi bitki kimyasallarına da sahiptir. Birincil aktif içeriği Frustasol olark bilinen saponindir. Testosteronu vucut için daha hazır ve kullanışlı kılarak,cinsel işlevi arttırır.Bu da vucuda daha fazla testosteron üretebilmesi için Luteinizing hormonu üretmesine yardımcı olur. Luteinizing hormon Leyding hücrelerini etkileyerek vucudun daha fazla testosteron üretmesini sağlar. Aynı zamanda endotel ve sinir uçlarından salgılanan Nitrik Oksit miktarını arttırır,düz kaslardaki gevşetici etkisi ve Korpus Kavernosaya kan akışını çoğaltır.

L-Arginine ve Vitamin E: Nitrik oksit (NO·), nitrik oksit sentetazın(NOS) etkisiyle L-arginin den sentezlenir Seminal sıvı argininden zengin olup L-arginin sperm oluşumunu ve sperm motilititesini arttırır. Beyaz, kristal yapıda, suda çok kolay eriyen esansiyel bir aminoasit olan L-Arginine Monohydrochloride'nin spermatogenezde etkili olduğu ilk defa 1944 yılında Holt ve Albanase tarafından ileriye sürülmüş, daha sonra çeşitli otörler oligospermili kimselerde Arginin kullanarak oldukça iyi sonuç aldıklarını bildirmişlerdir. Literatürlerde Arginin'in spermatogenezin gelişiminde gerekli olduğu belirtilmektedir. Zira Arginin, nükleoproteinlerin yapısına girmekte ve spermatozoitlerde önemli bir nükleoprotein komponenti olarak bulunmaktadır. Ayrıca Arginin, Kallikrein-kinin sisteminin(kan basıncını düzenleyen sistem) yapısını oluşturan peptidlerin en önemli komponenti olması nedeniyle de sperm motilitesinde önemli rol oynamaktadır. Diğer taraftan Arginin, Arginin Fosforikasit şeklinde, Adenozin Trifosfat'ın yeniden sentezinde rol oynayarak normal sperm motilitesi için enerji maddesi sağlanmasında yardımcı olmaktadır.

Arkadasim görunuse göre cikan bu yeni ürunde prexeed lusdan haha fazla vitaminlerin oldugu görünuyor.Bizde suan prexeed plus kullaniyoruz ama daha bir ay oldu ama genelde sayiya iyi geldigi ileri hiz ve morfolojiye fazla etki etmedigini biliorum o yüzden ek seyler kullaniyorum.Hatta l arginine falan ismarladim onada baslycaz ek olarak.Sizin bu ilacda var icinde..Bana sorarsan doktornun tavsiyesine uy derim.Fiyati hakkinda bi bilgiye ulasamadim yalniz.Senin bi bilgin varmi?Cunku proxeed pulus biraz pahali.Bende Belcikadan getirtiyorum.Eger uygun olursa insanlarada altarnetif bisey lur bence.

eşim bir aydır evicap ve proxeed kullanıyor.
yakın zamanda tekrar test yaparız. sonucu yazarım buraya o zaman. hayırlısı bakalım

Ilgin icin tesekkur ederim arkadasim.
384 tl ye aldim.
Icerik bakimindan eczacida begendi.

Hmmm.Fiyat olarak cokta ucuz degilmis ama dedigin gibi icerik olarak zengin oldugundan extra bir ek vitamine ihtiyac yok en azindan.Insallah ikinci kutuya gerek kalmadan tesirini gösterir ve hamile kalirsin arkadasim.Biz caksirotu da kullaniyoruz ayrica.Esin eger kullanmayi kabul ederse onunda cok faydasini görenler olmus.Zaten sende takip etmissindir burda yazilanlari.Ayruca spermlerin tutunmasini kolaylastirmak icinde sen kendin bal-polen karismi yiyebilirin.Süreci hizlandirir en azindan.Nacizane tavsiyelerim:-) Hayirli habererini bekliyoruz insallah...

Hmmm.Fiyat olarak cokta ucuz degilmis ama dedigin gibi icerik olarak zengin oldugundan extra bir ek vitamine ihtiyac yok en azindan.Insallah ikinci kutuya gerek kalmadan tesirini gösterir ve hamile kalirsin arkadasim.Biz caksirotu da kullaniyoruz ayrica.Esin eger kullanmayi kabul ederse onunda cok faydasini görenler olmus.Zaten sende takip etmissindir burda yazilanlari.Ayruca spermlerin tutunmasini kolaylastirmak icinde sen kendin bal-polen karismi yiyebilirin.Süreci hizlandirir en azindan.Nacizane tavsiyelerim:-) Hayirli habererini bekliyoruz insallah...

Canim tavsiyelerinbicin cok tesekkur ederim. Xy complexin 3 ayligini aldirdi doktor 3 ay sonra tekrar bakariz hamilelik olmazsa dedi.caksir keciboynuzu ve havuc suyunu kullanmayada yakin zamanda baslayacagiz insallah arkadasim.

Canim tavsiyelerinbicin cok tesekkur ederim. Xy complexin 3 ayligini aldirdi doktor 3 ay sonra tekrar bakariz hamilelik olmazsa dedi.caksir keciboynuzu ve havuc suyunu kullanmayada yakin zamanda baslayacagiz insallah arkadasim.

Simdiden Allah kolaylik versin canimcim.Rabbim en kisa zamanda kucagimizi doldurur ins.Cok özel olmassa kac yillik evlisin?Sperm degerleriniz nasil?Ilaclara cok güzel takviye olacaktir ayric kullanacagin kürler.Hadi insallah.....

Keciboynuzunu 15 gun kullandik ama simdi bir sure kendi evimizde degiliz.
Tatil donusu tekrar baslariz insallah

Olsun tatilde size iyi dopping etksi yapmistir.Tatil dönusu birde keciboynuzu küru...Kacisi yok gelicek bu bebek ins.Yalniz bu küru en az üc ay falan ara vermeden kullanmak gerekiyor.Ben ikinci ayda pes etmistim hazirlayip icirmeyi.Bi faydasi olmadi.Hergn taze kaynatiyordum.Tabi belli bi aradan sonra zorlaniyor insan

Simdiden Allah kolaylik versin canimcim.Rabbim en kisa zamanda kucagimizi doldurur ins.Cok özel olmassa kac yillik evlisin?Sperm degerleriniz nasil?Ilaclara cok güzel takviye olacaktir ayric kullanacagin kürler.Hadi insallah.....

Amin canim insallah.1.5 yillik evliyiz ama 3 aydir cocuk dusunuyoruz.sperm degerlerimiz de 47 milyon toplamda 207 milyon ileri hareket #14 yavas hareket #28 yerinde hareket #28 morfolojide #3 insallah hepimiz evlat sahibi oluruz

Amin canim insallah.1.5 yillik evliyiz ama 3 aydir cocuk dusunuyoruz.sperm degerlerimiz de 47 milyon toplamda 207 milyon ileri hareket #14 yavas hareket #28 yerinde hareket #28 morfolojide #3 insallah hepimiz evlat sahibi oluruz

Ooo canim daha yeni evli sayilirsiniz.Allah yuvanizdan mutlulugu eksik etmesin insallah.Degerleriniz gayet iyi görünuyor aslinda.Bu isi daha iyi degerlendiren arkadaslar var aslinda klüb de ama, galiba ileri harekette ve morfolojide cok az bir sorun var gibi.Ilaclarin ve kürlerin etkisiyle üc aya varmaz müjdeli haberi aliriz gibi geliyor.Allahin izniyle.Hic dert etme kendine.

esımın sperm sayısı 8 milyondu 3 ay kecıboynuzu kullandıktan sonra 31 milyona cıktı sayımız. ama % 15 ılerı hareketlıydı. dr. gıttık proxeed plus verdı ve bı arkadas tavsıyesı ılede L-argınının max kullandı esım ayrıca kırmızı core gınsengı kullandı 2 ay sonra hamıle oldugumu ogrendım darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah.

Arkadaşlar merhaba, Doktorumuzun verdiği XY complex hapını eczanelerden bulamadım. İnternette iki site elinde olmamasına rağmen varmış gibi işlem yapıyor ama ürünü göndermiyor. İptal ve iade işlemleriyle uğraştım. Sonuç Paramı geri aldım ama ilacı bulamıyorum. Kullananlar nerden nasıl temin ettiklerini ve faydalanıp faydalanmadıklarını söyleyebilirler mi?
Bir de bulamazsam proxeed plus mı almalıyım? Onunla ilgili de bir şey bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı günler dilerim.

Kızlar ilacı kullanan ve fayda gören var mı? bizde doktor tavsiyesi ile aldık, yeni başladık kullanmaya..

hamilesiniz sanırım kullanıyormusunuz ilacı buna rağmen ?

Kızlar ilacı kullanan ve fayda gören var mı? bizde doktor tavsiyesi ile aldık, yeni başladık kullanmaya..
merhaba ilaca yeni başladığınızı yazmışsınız ve sanırım yeni de hamilesiniz. ilacın faydası değildir sanırım değil mi. gebe kalmanız için başka bir sebep oldu

merhaba ilaca yeni başladığınızı yazmışsınız ve sanırım yeni de hamilesiniz. ilacın faydası değildir sanırım değil mi. gebe kalmanız için başka bir sebep oldu

Canım ilacı aldık ama o ay hamile kaldım p kadar kısa sürede etki edemez herhalde. Yani bi kaç gün içmiş oldu. Nasip bu zamanaymis bizede sürpriz oldu

Back
X