• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Y a l n ı z ı m Dedi.

Bende adam evde yalnızım falan demiş sandım tövbe est.
Dogru başlık seçimi önemli.

Harbi egoistmiş sevgiliniz..
Siz uyurken o uyandırıyor da, o uyurken siz ne yapiyorsunuz??
Fazla değer vermeyin "İsraf":işsiz:

Devamlı verirsen verirsen olacağı bu bi de üstüne görüldüğü üzere ne yaptın ki olur nankörlük mu hemde daniskası ama hata sende kimseye bu kadar sen sen sen olmaz böyle giderse daha çok pispislarsin sen bunu

seni hiç düşünmüyor farkında mısın?
sen çalışmıyor musun?
gece yarısı niye onunla nöbet tutar gibi kendinden taviz veresin ki?
fazla iyi niyet göstermişsin. suistimal ediyor.
sürekli yalnızım, dertliyim, mutsuzum, sen beni anlamıyorsun gibi ezik ezik cümleler kuran adamlar bana çok güçsüz geliyor nedense.
fazlaca itici. uğraşması zor. hep depresif bir mod.
sürekli pışpışlamak için onunla sevgili olamazsın.

Bu durumu tamamen ben taviz vererek yaptım farkındayım ama sürekli ilgi istiyor en çok ben modunda sürekli .ne yapıcam bilniyorum

benim eşim de subaydı. güneydoğuda iken bi operasyona gittiğinde aklım kalırdı. onun dışında ne nöbeti ne işi gücü hiç kendi hayatımdan taviz vermedim. evlendik 2 haftada bir nöbetleri oluyordu, gece eğitimleri bilmem ne yatıp uyurdum.
insan önce kendine kıymet vermezse kimse vermez kulağında küpe olsun.
bu onun mesleği sen olsan da yapmak zorunda olmasan da.
alıştırma böyle en kısa zamanda bu alışkanlıktan vazgeçin. yat uyu mis gibi..

Şımarmış beyzade. Bazı insanlar almaya o kadar alışıyorlar ki vermeyi unutuyorlar. Hayatınız boyunca pohpohlayan taraf olmak istemiyorsanız, bir dur demeniz lazım.

Taviz tavizi doğuruyor işte bir tarafı kalkmış hem de fena halde
bir an önce indirmelisin yoksa işin zor :kahve:

Eee yani ? Sonuc nedir ? Kuru bi özür bugunlerde sinirliyim tarzi bahaneler... Son durum nedir

Ben olsam " yanlizsin oylemi?, bekle gor bakalim yanliz birakmak istesem nasil olurdu hayatin su bi kac gun" derdim.
Ve bi kac gun nobetlerde uyanmaz,gec cevap verir. Konusmalari kisa keserdim.

Eee yani ? Sonuc nedir ? Kuru bi özür bugunlerde sinirliyim tarzi bahaneler... Son durum nedir
. Geçenlerde gece arayıp uyandırdı sabah tavırlı davrandım nedenini sorunca gece uykum bölündüğü için huzursuz uyandım bu sabah dedim. alındı sanırım birdaha geceleri aramayacak Gibi görünüyor.

Ben olsam " yanlizsin oylemi?, bekle gor bakalim yanliz birakmak istesem nasil olurdu hayatin su bi kac gun" derdim.
Ve bi kac gun nobetlerde uyanmaz,gec cevap verir. Konusmalari kisa keserdim.
Guzel taktik. Ama rahatsız oldugumu ima ettim birdaha arayıp uyandırmaz diye dşünüyorum

Back
X