ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim

Evli olmasına üzülmüyorsunuzdur da "Keşke evli olmasaydı da bir geleceğimiz olabilseydi" diye düşünüyorsunuz sanırım. Ama adam evli ve çocuklu yani, eee yapacak bir şey var mı bu konuda? Bu kadar kafaya takmayı bırakmanız gerekiyor buna başka bir öneri verilemez. Farklı insanlar tanımaya çalışın, flört edin, ortamdan uzaklaşma imkanınız varsa uzaklaşın, yok kafamdan asla atamıyorum derseniz de terapi alın.

Adam yalan söylüyor zaten,sadece çocuk için evlilik falan.Yav he he.Hiç sevişmiyoruz da diyor böyleleri
Karısının yerine koy kendini.

Sana değil de o adama hakaret ediyorum şuan . Onun sözlerinin hepsi yalan bunu bil.
Ve böyle bir pislikle aynı yerde çalışma. Belki konduramazsın bunu ona ama o yalancı dalkavuk seni sevmiyor. SENİ KULLANMAYA ÇALIŞIYOR. Sonrada gidip eşinin koynuna giriyor.

Konu sahibi esas niyetini belirtmişken sanki yuva yıkmaya karar vermiş gibi yorum yapan arkadaşlar olmuş
Ben konu sahibini kutluyorum şu an bir erdem gösteriyorsun canım
Allah inşallah sana daha iyi daha güzeli nasip edecek
Kendini üzme o işden de ayrıl
Şeytan azapta gerek fırsat verme ona
Bu davranışın seni daha iyi yerlere inşallah getirecek bunu düşün olur mu
Üzülme sakın üzülme
Allah doğrunun yanındadır

tek çaren işini değiştirip o adamla görüşmemek. seni fena kandırıyor sakın kanayım deme. birde üzüldüğün konu karısını aldatma teşebbüsü mü yok sa ah keşke evli olmasaydı bir şansımız olur du düşüncen mi? onu anlamadım hangisi olursa olsun üzülme. sen sadece sana yakışanı yapıp uzak dur.

Canım benim kimse vazgeçilmez değildir herşeyden önce bunu bil derim evet çok zor ama imkansız değil illa ki bitecek emin ol sen en doğrusunu yapıyorsun evli imiş boşver onu emin seni hak eden daha iyileri de çıkacak unutma bunu derim tamam mı canım üzme kendini hatta kafan dağıldı arkadalsrinla kahve içmelere git vs toparlanma başka biri girsin hayatına inan kimse vazgeçilmez degil

Sana mi kaldi adamin nikahli karisina uzulmek?

Sen kendine bak. 'Karimla aramdaki tek bag cocuk' yalanina da inanman gozlerimi yasartti. He he kesin oyledir. Ayri yatiyolardir birde.
Bu yalana inanmıyor aslında öyle olduğuna kendini ikna etmeye çalışıyor. karısıyla arası bozuk diye düşününce vicdanı mı rahatlıyordur nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…