- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Adam yalan söylüyor zaten,sadece çocuk için evlilik falan.Yav he he.Hiç sevişmiyoruz da diyor böyleleriDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
aynı şeyi yazaydıkSana mi kaldi adamin nikahli karisina uzulmek?
Sen kendine bak. 'Karimla aramdaki tek bag cocuk' yalanina da inanman gozlerimi yasartti. He he kesin oyledir. Ayri yatiyolardir birde.
...loadingTaşlanma yükleniyor
3...2...1...
Namus paket+
Hakaret2017 8.5+
KK -> konu kilit
Konu sahibi: :'(
evet sozlesmem doluyor haziranda ve yrni kurumumu da ayarladimBu arada gerçekten geçer
Zamanla geçmeyen bir aşk acısı görmedim
O işten ayrılıp başka işe girme şansın var mı?
...loading
evet sozlesmem doluyor haziranda ve yrni kurumumu da ayarladim
Canım benim kimse vazgeçilmez değildir herşeyden önce bunu bil derim evet çok zor ama imkansız değil illa ki bitecek emin ol sen en doğrusunu yapıyorsun evli imiş boşver onu emin seni hak eden daha iyileri de çıkacak unutma bunu derim tamam mı canım üzme kendini hatta kafan dağıldı arkadalsrinla kahve içmelere git vs toparlanma başka biri girsin hayatına inan kimse vazgeçilmez degilDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Bu yalana inanmıyor aslında öyle olduğuna kendini ikna etmeye çalışıyor. karısıyla arası bozuk diye düşününce vicdanı mı rahatlıyordur nedirSana mi kaldi adamin nikahli karisina uzulmek?
Sen kendine bak. 'Karimla aramdaki tek bag cocuk' yalanina da inanman gozlerimi yasartti. He he kesin oyledir. Ayri yatiyolardir birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?