ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

Oh çok güzel
Şunun şurasında ne kalmış ki zaten arkadaşım
Nisan ayındayız
Silersin kendisini, engellersin her yerden
Bir daha da görmezsin :)
yavaş yavaş gelmeye başladılar zannimca son yorumlar ufak ufak fitili atesleyecek cinsten pardon yanlış kişiyi alintilamisim Velvette

Emin ol peşinde koştuğu yalnız sen değilsindir. Bu tipler sürekli düşürecek birini kollar. Eve gidince de kuzu oluverirler. Karşına bi ADAM çıkar ve sen bu gözyaşlarına pişman olursun. Şu an ne yaşadın da yataklara düşüyorsun bu kadar zayıf mıson sen. Bu kadar büyük dertleri olan insanlar varken sen nası yaaklara düşersin böyle bi şey için. Sağsın ve sağlıklısın daha ne. Kalk güzel bi duş al miss gibi bahar havası al arkadaşlarınla gez hayat akıp gidiyor boşuna tüketme...

Sana asla uzulmem ama adamın karısına üzülürüm

2 gün önceki çok yakın arkadaşım eşinin başka kadınla yazışmalarını yakalamış ve yıllardır aldatiliyormus bu şekilde karımla aramda sadece çocuklar var demiş 3 çocukları var ve 14 17 yaşında olanlar durumdan haberdar bulsalar kadını parcakayacaklar bu kadar nefret etmişler babadan ve kadından
Sana tavsiye uzak dur çocukların kadının ahini alma

bulmuşken babalarını parçalasalar daha güzel olmaz mı ? Yorumunuza yorum yapmak istemezdim ama lütfen kusura bakmayın ben böyle durumlarda kadından çok erkeğe kızıyorum. Uçkurunu tutamayan p..ler kadınları kandırıyor , zavallı kadınların ezildiği güzel ülkemde yine tepki kadına geliyor.

Eveeeeet ahlak bekçileri de düşmeye başladı konuya. ''Karısına mı üzülüyorsun bir de utanmadan, seni de bırakıp başkasına bakar'' bik bik bik.... kadın ''lütfen hakaret etmeyin, kötü bir şey yazmayın'' diye yalvarmış yahu. Sanki ilişkim var, evli adamla sevişiyoruz falan yazmış gibi yığılmış tepkiler.

Allah insanın gönlüne aşkı sokunca evli bekar dul dinlemiyor
Ki bu durum insanın elinde değil, sen evli olduğunu bilseydin aşık olmayacakmıydın yani
buna engel olabilecek miydin, tabiki de hayır
Gönül ferman dinlemez lafı çok doğru

ama önemli olan evli birine aşık olman değil, bu durumda sergilediğin tavırdır.
bu konuda evli birine nasıl aşık olursun diye eğer sana hakaret eden varsa çok üzücü bir durum
kimse büyük konuşmasın kul kınadığını yaşamadan ölmez

sen sağlam dur kardeşim cevap verme, her ne hissediyorsan göm kalbine, vebal alma ah alma
o da geçer neler geçmiyor ki, aynen devam bozma duruşunu

yolun bahtın şansın açık olsun

gereksiz yere kendini üzüyorsun. adamın evli oldugunu bildiginde yüregini sogutacaktın.
eger mumkunse işten ayrıl. ilişigini kes cunku bu şekilde önce kendine sonra işine faydan olmaz vee en son olarak sadece zekasız patronunun işine yararsın. hatta onun bile işene yaramayan bir hale gelirsiniz. zekasız adam itibarını düşünse bunu asla sana teklif bile etmez.tabi sende
patronun işine yaramak ne demek ? kendine işe yaramamak ne demek acıklayayım : kar zarar olarak yazıcam:
evliligli sallantıda bile olsa eşiyle arası düzebilir. cocuk ve paylaşımlar vs. var. boşanmak degilde kurtarmak isterlerse ilişiklerini. filan
1- eger sen orada olursan diğer calışma ark. tarafından yuva yıka kadın damgasını yersin. ( sana zarar -adama kar+zarar karışık)
2- ayrıca adamın aklını zaten karıştırmışsın iyice karıştırır boşanmalarına sebep verirsin. hiç yoktan bir aile belki senin yüzünden yok olmuş olur. ( sana zarar-adama kar+zar karışık )
3 -yada adam sana full yalan söylüyor karısı ile cok iyi-ama extra birini istiyor hayatına ve asla boşanmayacak. sende ha bugun he yarın boşanacaklar diye bekler durursun ( sana zarar- adama göre keyif)
4- bu adamı unutmadıgın her dk. için için üzüleceksin degmeyecek ( sana zarar )
5- adam bence zaten zampara bu admla bir hayat-gelecek olamaz-olur dersen tarih tekkerrür eder aldatılan bu sefer sen olursun ( sana zarar )
6- 7-8-9-1500 listeyi uzatmak mümkün....
karışıkl oldu ama böyle karşımda olsam daha güzel anlatırdım :)
benim cok sevidigim bir bayan arkadaşım böyle bir durumla karşılaştı ve boşandı. boşanlamalarına destek veren o kız ile evlendi kocası (arkadaşım aldatıldı .kocasını o kızla basıltı ve boşandı .sonra kocası o kızla evlendi ) ve onları bilenlerimiz o kızla samimi degil merhaba bile demek istemiyoruz. adamdan da tiksindik.
sadece mecbursak mrb diyoruz.

evli olduğunu bilmeden hisler beslemişssin
öğrenince de bu hislerin bi anda geçmesi zor tabiki
üstelik erkek arkadaşından da ayrılmışssın
boşluktasın belli
iş yerinden ne olursa olsun çıkmalısın
numaranı değiştirmelisin
sana hiç bir yerden ulaşamamalı

Valla hadi evli adama aşık oldum evli olduğunu sonradan öğrendim illaki unutmam zaman alır aşk bu hemen bitmez ama bu adam bana evli olmasına rağmen yürürse asılırsa .. ay bu adam şerefsizmiş ben yanlış adama aşık olmuşum der direk soğur yoluma bakardım ... sende böyle düşün at arkaya o adamı

Maaşın 10 bin üzeri mi? Acayip kurumsal bir firma, kariyerin için çok önemli bir pozisyon mu? Ya da 2-3 ay iş bulamazsan aç sefil düşme ihtimalin var mı?

Bunlara cevabın olumsuzsa yarın çık işten. Sana en hayırlı tavsiye bu diyorum.

Çok duyduk burda "Eşimle aramda bir şey yok" diye yemin eden adamları

O kadar aldatılan kadın yazıyor buraya hiç okumuyor musun kocalarının ne numaralar çevirdiklerini. Evde karısına canım cicim, dışarda başkasına "Vallahi karımla aramda bir şey yok"
Eşiyle arasında bir şey yoksa çoktan boşanırdı. Emin ol eşiyle arasında çok şey var. Kullanılacaktın, ah alacaktın.
Adamı def et başından. Hatta başka iş bak. Bunun lamı cimi yok.
Ağlama üzülme. Allah korumuş diye şükret.

Son düzenleme:
Adamı kovmus evden aynı evde yaşamıyor artık yeter artık istemiyorsan beni git o kadına demiş adam yalvarmis yakarmis kadın benim peşimi bırakmıyor diye
Kadın adamın evli olduğunu bile bile bırakmamış
Tek suçlu adam degil evli olduğunu bile bile iliskiyi sürdüren

adamin mesajlarini gorseniz siz de inanirsiniz..whatsaptan engelledim bu sefer instwgarmadan yazdi onu da engelledim.patronu engellemek neyin kafasiysa artik.adam bosanmayi bile soyledi yanimda olursan bosanirim da dedi.ask bi defa oluyor evliyim diye duygularimi aldirmiyorum ki yazmis da yazmis iste offff

Hakaret edilecek birşey yok ortada, sen pişmansın, bilmeden yaşamışsın.. Sende kabahat görmüyorum ben.. Unut sadece, zamanla geçer gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…