- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Bayılırım hicive. Doğru yerden yakalamışsın bacım. ''BeYendim'' :))Taşlanma yükleniyor
3...2...1...
Namus paket+
Hakaret2017 8.5+
KK -> konu kilit
Konu sahibi: :'(
yavaş yavaş gelmeye başladılar zannimca son yorumlar ufak ufak fitili atesleyecek cinsten pardon yanlış kişiyi alintilamisimOh çok güzel
Şunun şurasında ne kalmış ki zaten arkadaşım
Nisan ayındayız
Silersin kendisini, engellersin her yerden
Bir daha da görmezsin :)
Sana asla uzulmem ama adamın karısına üzülürüm
2 gün önceki çok yakın arkadaşım eşinin başka kadınla yazışmalarını yakalamış ve yıllardır aldatiliyormus bu şekilde karımla aramda sadece çocuklar var demiş 3 çocukları var ve 14 17 yaşında olanlar durumdan haberdar bulsalar kadını parcakayacaklar bu kadar nefret etmişler babadan ve kadından
Sana tavsiye uzak dur çocukların kadının ahini alma
gereksiz yere kendini üzüyorsun. adamın evli oldugunu bildiginde yüregini sogutacaktın.Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Maaşın 10 bin üzeri mi? Acayip kurumsal bir firma, kariyerin için çok önemli bir pozisyon mu? Ya da 2-3 ay iş bulamazsan aç sefil düşme ihtimalin var mı?Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Adamı kovmus evden aynı evde yaşamıyor artık yeter artık istemiyorsan beni git o kadına demiş adam yalvarmis yakarmis kadın benim peşimi bırakmıyor diyebulmuşken babalarını parçalasalar daha güzel olmaz mı ? Yorumunuza yorum yapmak istemezdim ama lütfen kusura bakmayın ben böyle durumlarda kadından çok erkeğe kızıyorum. Uçkurunu tutamayan p..ler kadınları kandırıyor , zavallı kadınların ezildiği güzel ülkemde yine tepki kadına geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?