ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

Bu yalana inanmıyor aslında öyle olduğuna kendini ikna etmeye çalışıyor. karısıyla arası bozuk diye düşününce vicdanı mı rahatlıyordur nedir
konu sahibini tenzih ederek yazıyorum.. evet vicdan yapıyorlar. kadınların ana fikri hele ki böyle bir durumda iseler - hoşlandıkları biri var adam evli ama adam evliligi sallantıda.
kadınlar ' aman zaten evliligi bitmek üzere... ' diyip atlıyorlar adamın yakasına ve toplanabilecek olan evlilik iyiden iyide kötüye gidiyor. ya boşanma oluyor yada hatasını anlayan erkekte karıcıgım beni affet diyor. ki hiçbir erkek kolay kolay aldattıgı ile evlenmez ( tabii zekaszılar yok degil )

Bir de bence adamın sana şu an yaptığı şey resmen mobbing.

Seni taciz ediyor sürekli farkında mısın?

Şikayet etsen, cezası var.
hayir taciz durumu yok.du an ben reddettikten sonra asla is yerinde vs bir durum soz konusu degil.beni rahtsiz edecek bir davrnisi yok.kendini ifade etmeye calisti olmadi ben kabul etmedim.bunu kabullendi.bi sorun yok aslinda.isten ayrilmasam da sorun olmaz.benim duygularim tek sorunum su an o da gecer heralde

Ya iyi de sen az önce demedin mi mesaj atıyor diye?

Sürekli mesaj atmak, huzursuz etmek de insanın ruhsal bütünlüğüne saldırıdır, tacizdir

Yav bu tip heriflerin de hep klasik yalanıdır ha. "karımla aramızda karı kocaya dair hiçbişey yok, ayrı yatıyoruz, sadece çocuklar için evli kalıyoruz, ona aşık değilim, o da bana değil, aramız zaten hep kötü, boşanmak istiyorum -istiyoruz- ama çocuklar var, ya da ben boşanmak istiyorum ama o beni boşamıyor bana çok aşık vicdan yapıyorum, vs vs vs"

yahu hepsinin mi yalanı aynı olur. birisi de farklı bi yalan bulsun.
bi akrabam karısını aldatmıştı, karşı taraftaki kadına aynen bu yalanları söylemiş, mesajları gördük, ama bu adam yakalanana kadar hergün karısına çiçekler alan, seven, çok mutlu eden bi adamdı. nitekim yakalandıktan sonra da karısına yalvara yakara bi hal oldu. inanma bu tip erkeklere.

hele çevremde bi tanesi vardı ki, bi arkadaşıma "boşanma aşamasındayız, davamız var, ama mal anlaşmazlığı yüzünden uzun sürüyo" diye gelmişti.

yıllarca arkadaşımın peşinden koştu. ama bu sırada boşanma davaları sürerken de 2 çocukları daha oldu. güler misin ağlar mısın? karısının haberi var mıydı acaba o boşanma davasından?

yine bir gün bi adam da kız kardeşime ilanı aşk etmişti, "bekar" olduğunu söylemişti.
ama tabi bız o sırada adamın evli olduğunu zaten biliyorduk. o bildiğimizi bilmiyordu. kardeşim de adama "canım senin bekar olduğundan eşinin haberi var mı peki?" demişti, adam anında engellemişti

kısacası, adamın evli olmasını da geçtim, karakteri bozuk bi kere. karısı varken sana yürüyen, senle birlikteyken daha kimlere yürür! bu adam şu dakika boşansa, artık bekar bi adam olsa bile uzak dur. çünkü şimdi karısını aldatan adam, yarın bir gün seni de aldatır.

işin başka şubesi varsa ona geçsen inan daha çabuk atlatırsın.

kadında adamı da paralayacaklar yazmış zaten sonunda.
ki sadece adam suclu degil. suc %50 -50

birkere asla deme beser sasar büyük konusmaktan korkarım

ikimci olarak hep öyle derler ama devamda ederler evli kalmaya .
ayrıl o işyerindern basını yakma
bak basını diyiorum cunku sen sana yaparsın

Ne ne ne.. "Sen yanımda olursan bosanirim" mi demis?
Allahim yarabbim, bir şeyler diyesim var da bu adam icin ban yemek de koyar insana.

Şeytana uyma. Yuva yikanin yuvasi olmaz.

yalaaaaanmnmnnn yalllaannnnn seni sevmiytyooorrr yaalalalaaannnn ibrahiöm tatlısesten gelsin

Sende inandin mı
Düpedüz yalan söylüyor

Kesinlikle inanmayın.. Son çırpınışları.. Eğer hiçbir tepki vermezseniz o da soğur.. Evli bir insan eğer azıcık şerefliyse aldatmak yerine boşanır ve hayatını öyle düzene sokar. Sakın kanmayın o adam tam bir şerefsiz. Karşınıza çoook daha namusluları çıkacaktır eğer siz bir yuvanın yıkılmasına sebep olmamak için
bu tutumunuza devam ederseniz. Allah görür ve mükafatını verir inşallah. Ama sakın o adama kanmayın.

İyi de tek sorun adamdan etkilenmense, niye konu açtın ki? Emin misin duyguların yönünde hareket etmeyeceğine?

Sanki zavallı adam keşke evli olmasaydı gibi bir hava var cevaplarında.

Aşk kaçırılacak fırsat değilmiş. İyi, kucak açın adama, 3 -5 yıl sonra da başka bir kadına aşık olur, salarsın ipini gider.

Kutsal şeydir aşk nitekim.

Sen o adamın yalancı olduğunu bil, gözünde kendini özel sanma. Gerisi sana kalmış. Gurursuz değilsin ya, az mantıklı düşün. Liseliyken her lafa kanardık biz ya, çocukluktan. Şimdi mantıklı olman lazım. Bu tür adamlar hep aynı bahanelere sığınıyor az aldatilma konularina bak anlarsın.

konu sahibi arkdaş cok güzel yazmış. ahlak. @mehtapsatir
eger bu adam ahlaklı olsaydı. eşi ile sorunu mu var. peki. kimseye aşk ilan etmez etkilenmez agzını tutardı. resmen boşanır. aradan bir iki ay gecer. sana aşkını ona olan ilginin farkında oldugu vs. söylerdi.
herkes ama herkes de alkışlardı seni ve adamı.
birde buradan düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…