Öyle derse cevabın 'sanane!' olsun.. Herkesin özeli kendine..
:)) görmüşse görmüş baban değil ya.. onu ılgılendırmez hem gorme ıhtımalı oldugunu sanmıyorum.yaşın bıraz kucukse boyle seylere takman normal ama gereksız oldugunu zamanla anlayacaksın..
Sana direk böyle birşey derse sen de "Seni ilgilendirmeyen şeylere maydanoz olma" de..
Buarada görmüş se değil görmüşse!
Arkadaşın durduk yere neden ailene söylesin ki? Küs olmanız gidip söyler anlamına gelmez.. Sana hesap sorabilir anlamına hiç gelmez.. Anca arkandan dedikodunu yapar. Sende duymazsın olur biter
Ailenizin duymasından korkuyorsanız ve de arkadaşlarınızın görmüş olması sizi rahatsız ediyorsa; o ''biraz'' yakınlaşmayı yaşamayacaktınız. Nefs'e hakim olmak iyidir :80:
:) birgün aynısını yaşadığınızda anlarsınız beni iyi akşamlar..
Ben yaşamam aynı duyguları, bundan eminim...O yakınlaşmayı yaşayacaksam bunu istiyorsam dünya alem görse umrumda olmaz, ama birinin görme olasılığı beni rahatsız ederse ya da ben bu yakınlaşmayı vicdanıma içime sindiremezsem zaten yaşamam...Engel olurum...Size de iyi akşamlar :106:
Anan mı baban mı ne haddine sana utanmıyor musun demek o arkadaşının? Boşu boşuna kuruntu yapma kendine. Bir de beş ay boyunca insanlar ne der korkusuyla yaşayacaksan toplum içinde fazla yakınlaşma bence erkek arkadaşınla.
:) birgün aynısını yaşadığınızda anlarsınız beni iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?