- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
- Konu Sahibi yoruldum71
şimdi anlamadığım konu şu hukukcu arkadaşlarım
eşimin babası sağ ben nişanlıyken gecekonduyu yıkıp baba demiş
dört erkek kardeş olarak bina yapalım
eşim 8 kardeş 4 erkek 4 kız
anlaşmışlar ve dört erkek kardeş ve baba çift daire olarak binayı yapmışlar yaparlarken eşimle
ortancı abisi kızlara bize çift daire ödemek zor gelir gelin öteki dairelerede siz ortak olun ödeyin sizin olsun
demişler kızlar yanaşmamış paramız filan yok demişler neyse
zar zor hen dügün yaptık hemde çift daireleri ödedik
güya çift daire bizim tabuyu demiş ev bitince üstünüze bildirecem demiş baba
ama 11 sene gecti bildirmedi öteki daire kaba inşahat olarak duruyor birindede ben oturuyorum
baba kızlara toprak hakkı veririz diyor tamam dedik ama duyduğuma göre kızların ikisi daire istiyorlarmış ikiside toprak hakkı
büyük görümcede diyormuşki ben kişi başı 5 milyar isterim diyormuş
şimdi anlamadığım taraf bu babanınmı vermesi gerek yoksa oğlanlarınmı
ama bina babanın sağda üstelik bu kızın demesine göre erkek kardeşinmi vermesi gerek yoksa babanınmı ben bu tarafı çözemedim :uhm:
umarım anlatabilmişimdir
hadi baba sağ olmasa oğlanın vermesi makbul diyim ama :uhm:aklım karışık anlamadım ben :1no2:
eşimin babası sağ ben nişanlıyken gecekonduyu yıkıp baba demiş
dört erkek kardeş olarak bina yapalım
eşim 8 kardeş 4 erkek 4 kız
anlaşmışlar ve dört erkek kardeş ve baba çift daire olarak binayı yapmışlar yaparlarken eşimle
ortancı abisi kızlara bize çift daire ödemek zor gelir gelin öteki dairelerede siz ortak olun ödeyin sizin olsun
demişler kızlar yanaşmamış paramız filan yok demişler neyse
zar zor hen dügün yaptık hemde çift daireleri ödedik
güya çift daire bizim tabuyu demiş ev bitince üstünüze bildirecem demiş baba
ama 11 sene gecti bildirmedi öteki daire kaba inşahat olarak duruyor birindede ben oturuyorum
baba kızlara toprak hakkı veririz diyor tamam dedik ama duyduğuma göre kızların ikisi daire istiyorlarmış ikiside toprak hakkı
büyük görümcede diyormuşki ben kişi başı 5 milyar isterim diyormuş
şimdi anlamadığım taraf bu babanınmı vermesi gerek yoksa oğlanlarınmı
ama bina babanın sağda üstelik bu kızın demesine göre erkek kardeşinmi vermesi gerek yoksa babanınmı ben bu tarafı çözemedim :uhm:
umarım anlatabilmişimdir
hadi baba sağ olmasa oğlanın vermesi makbul diyim ama :uhm:aklım karışık anlamadım ben :1no2: