- 7 Ekim 2021
- 43
- 8
- 16
- 22
- Konu Sahibi Nazan elalmis
Cevap verin ben 1 ay once dusuk yaptim fakat suan cift cizgi cikti sizce hamile kalmis olabilirmiyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf yuklenmemisCevap verin ben 1 ay once dusuk yaptim fakat suan cift cizgi cikti sizce hamile kalmis olabilirmiyim ?
Fotoğrafınız yok nasıl cevap verelim. Ayrıca ikinci çizgi 10 dk içinde çıktıysa vardır . Ama 1-2 saate çıktıysa kuruma çizgisidir . Kuruma çizgisi de çoğu zaman yanıltıyorCevap verin ben 1 ay once dusuk yaptim fakat suan cift cizgi cikti sizce hamile kalmis olabilirmiyim ?
Bhcg sıfırlandı mi baktirmis miydiniz. Benm tam iki ayda sıfırlandı ve sonra adet oldum bu çok önemli testler hep silik çıkarCevap verin ben 1 ay once dusuk yaptim fakat suan cift cizgi cikti sizce hamile kalmis olabilirmiyim ?
Evet oldumDüşük yapıp üstüne adet oldunuz mu
Fotoğrafınız yok nasıl cevap verelim. Ayrıca ikinci çizgi 10 dk içinde çıktıysa vardır . Ama 1-2 saate çıktıysa kuruma çizgisidir . Kuruma çizgisi de çoğu zaman yanıltıyor
Hayir baktirmadim ondan olabilirmi ?Bhcg sıfırlandı mi baktirmis miydiniz. Benm tam iki ayda sıfırlandı ve sonra adet oldum bu çok önemli testler hep silik çıkar
Siteden yükleyeceksiniz uygulamadan degilYa ben fotorafi koyuyorum bir turlu dusmuyor bilmiyorum nedenini ve 5 dakikda falan cikti
Siteden yukluyorum zatenSiteden yükleyeceksiniz uygulamadan degil
Tabi olabilir bnm hep silikti iki ayın sonunda tekrar adet olabildim.bhcg sıfırlanmış yumurtlama olmuşsa hamile kalabilirsiniz. Kan verin istersenizHayir baktirmadim ondan olabilirmi ?