ya ben mi abarttım

vallahı buarada bebı cuk dıye anlayan bırıne sevındım bu ıslerın delısı bı kadın deılım ama ınsan bı kötu oluyor coookk saolllun dua ıcın

benim eski konuları mı oku canım ben 1 senedir aynı sorunla uğraşıyorum ... yaşamayan bilemez bu durumun ağırlığını
.. bi arkadaş demiş ya stresli gitme üstüne diye ... 6 ay sürmez bi stres ... hiç istememesi normal değil ... kafayı yiyecek gibi oluyordum ben ... berbat 1 sene geçti
.. ama allaha şükür 2 aydır düzeldi ... aöa dedim ya bazen sadece iç çamaşırlarımla bazende gecelikle dolaşıyorum ve hiç dile getirmiyorum hatta onu umursamıyorum ... sonra yatmaya gidiyorum deyip gidiyorum . şimdi o istiyor ben nazlanıyorum ... sende umursama bakalım bi süre işe yarar umarım ... senin sadece 6 aydır mı var bu sorun yoksabaştan beri varda şimdi arttı mı tatlım

basta ben vajınısmustum canım sonra 4 ay alısma surecı gecırdım tam alıstım adam kestı naz nıyaz yapın demısler ama ınsan yılıyor kendıne guvenını kaybedıyor ya

basta ben vajınısmustum canım sonra 4 ay alısma surecı gecırdım tam alıstım adam kastım naz nıyaz yapın demısler ama ınsan yılıyor kendıne guvenını kaybedıyor ya

o süreç belki yıldırmıştır kocanı ... her erkeğe naz niyaz işlemiyor maalesef ... sen akışına bırak derim ben umursama onu biraz ... birde benim taktiği uygula bakalım ...giyin kuşan ama ilgilenme kendim için yapıyorum de ... inşallah çözülür kardeşim allah yardimcin olsun

saol kardeşim Allah razı olsun

Benim bir arkadaşımın eşi de böyle bu kadar uzun tarihleri yok ama adam için varsa yoksa işi düzene girmeden işleri hallolmadan görmüyor karısını zor bir durum gibi , Allah yardımcınız olsun

Ben bu konuya yorum yapmakta hata mi ediyorum bilmiyorum ama bekar bir insan olarak hiç normal gelmedi eşinizin durumu.Beni bağışlayın ama sevmeyen size değer vermeyen bir adamın davranışları bunlar ama umarım yaniliyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…