- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
arkadaşlar bana akıl verin lütfen ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çünkü..her zamanki gibi sorun kayın validem..onun baskılarından bıktım usandım..eşim polis okulundaydı ve ortalaması iiyiydi biz başka bir şehirde oturmak istiyorduk çünkü kayınvalidem herşeye karışıp ikide bir huzurumuzu bozuyor nişanlımda bunu anladı ama annesi yemin ettirdi eğer bulunduğumuz şehri seçmezse hakkımı helal etmem gibisine..nişanlım çok hassastır bu konuda kıramadı.. eğer bu şehir olursa tokide şuan hala borcunu ödedikleri evleri var..evde kiracı var kira kendi kendini ödüyor..ısrarla burda oturun dedi bizde orası kücük olduğu için istemedik bide oranın kirasını kayınvalidemler alıyorlar harçlık yapıyorlardı nişanlımın abiside ev taksitlerini ödüyordu biz hem paralarıda kesilmesin istedik ama kayinvalidemin şekeri çıktı bunu benim istemediğimi falan düşündü ve orda oturmazsanız ne evinize ne düğününüze gelmem dedi mecbur orda oturduk..yani ne isterse ve ben istemezsek bunu ,bize yaptırabilmek için hep surat baskı yada annelik hakkını kullanıyor ben çocuklarıma emek verdim ömrümü onlara harcadım onlarda beni dinlemek zorundalar diyor..çok zor durumdayım..nişanlım ne zaman bize gelse beraber geliyor biz hiç yalnız kalamıyoruz biyere gitmek istesek mutlaka o da geliyor bi şekilde..birde şekerden gözünün biri görmüyor birazda burdan vuruyor bizi.. yani anlayacağınız nazıyla oynuyoruz..ve ben artık bıkmış durumdayım... daha bu ev meselesinde bize geldiğinde dediki benim sözümden çıkmıcaksın ben ne dersem tamam diceksin bana anne sensin dedinmi ben her dediğni yaparım ama benle dikleştinmi o zaman herşey biter falan diyor. benim annem babam bu lafları etmemiş bana..nişanlımıda çok seviyorum o da annesiyle benim aramda kalıyor napacağımı şaşırdım neolur akıl verin bana yaa