- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
Bak canım asla tehditlerine boyun eğmeden direeeeeek annenin yanına gidiyorsun..
Onunla aranda geçenleri asla annene ANLATMIYORSUN ! İnkâr edeceksin çünkü buna mecbursun sakın gerçekleri annene anlatma kadıncağızın yüreğine iner..
Beni olmayan ve yapmadığım şeylerle tehdit ediyor diyeceksin annene ve annenle birlikte bu durumu babana onun kızmayacağı anlayacağı bir dilden anlatacaksın..Sonra polise gideceksiniz..
Sakın baban gidip bu erkek müsveddediyle konuşmasın peş para etmez bir adam belliki..Herşey beklenir.Annenle bir ol bu adamla babanın görüşmesini engelle..
Haaa diyelim baban herşeye rağmen o adamla konuşup haddini bildirmek istiyor..Aile büyüklerinden mutlaka biriyle gitsin..
Ama dediğim gibi sakın aranızda geçen olayları kabul etme !
O adam anlatmakla tehdit bile etse inkâr et...Dogrucu davut olunmaz böyle bir konuda..Yoksa maazallah daha kötü şeyler yaşanabilir.
Hadi sil gözyaşını..Bu adamın pis cinsel tacizlerine katlanmaktansa babadan iki tokat ye otur inan bana daha evla !
En azından hergün acaba başıma ne gelecek korkusuyla yaşamazsın..Hadi kolay gelsin..
Bu da sana büyük bir ders olsun demiyorum zaten olmuştur..
iyide msj lar var diyor arkadaş herşey iyi güzelde onlar ortaya çıkınca inkarı boşa gidecek

Son düzenleme: