• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya benle mutlu olursun yada ömrün boyunca seni rezil ederim!

canım hiç bekleme sen ondan önce davran git annene ablana falan anlat böyle böyle bi manyak peşime takıldı numaramı da bulmuş rahat bırakmıyo beni korkutuyo de ve onlara güven ver çünkü o dengesiz saçma sapan şeyler anlatıp kötü olaylara sebebiyet verebilir.Allahından bulsun inşallah

Keşke ilk sinyalleri verdiğinde kaçsaydın görüşmeseydin. Bir de gücüm yetmiyordu demişsin çok üzüldüm ya :43:

Hiç bir şey için geç değil hattını değiştir gelip öyle bir babanın karşısına kızını kullandım demek kolaymı alnının çatından vururlar adamı!

O kadar da bencil ki kendi alkışlanıp seni öldürceklerini sanıyor beyinsiz :1:

Bütün irtbatları kopar yiyorsa gelsin konuşsun savcılığa gideceğim de.

Ne demek ayol kızlığını almaya geliyorum bir yaşıma daha girdim :25:

canım benim öncelikle bu insan müsveddesiyle kesinlikle ayrı biryerlerde buluşma ama kesinlikle..ailene anlat beni tehdit ediyor de ben korkuyorum de olmadı git karakola anlat şikayetçi ol mesajları mailleri falan varsa silme

Selam kızlar burda doğrumuyum bilmiyorum ama çok kötü bir durumdayım..ne yapacağımı şaşırmış hayatımın en ağır en zor kararını vermek mecburiyetindeyim.. sizden gelen akıla, çok ihtiyacım var..

Kızlar yaklaşık 5 aydır çıktığım birisi var beni şimdiye kadar hep aramızda cinsel gelişime zorladi (kizligim haricinde herşeye) ne olur beni yargılamayın kızlar inanın ki hiç bir şekilde gücüm yetmiyordu.. bana bağırdı çağırdı her istediğini yaptı tokat bile attı istemediğim için. . Her seferinde ya yaparsın yada babana gidio anlatırım ekmek teknesini maaf ederim sizo rezil ederim gibi tehditlerde bulundu.. sonra aramız düzelir gibi oldu o konuyu açmadı istemedi .. çok şükür allahım dedin ama nerdee.. dün küçük bir kavga ettik dediğini yapmadığım icin gelince ne olacağını billiyorsun dimi? Dedi.. (şuan tatilde 17.10 dönüyor) olucak olan şeyde kızlığımı almak istemesi.. istemediğimi bildiğin halde zorlami yapacaksın dediğimde iste yada isteme sen zaten benimsin şimdiye kadar yaptıkların çok mu farklı sanki? Ha onlar ha bunlar ayrilma ihtimalimiz zaten yok evlenicez mecbur diyor.. Bunun yüzünden ayrilirsan daha doğrusu aramızda o şey yaşandıkdan sonra mutsuz olup beni sogutursan kendinden sen kayip edersin babana a'dan z'ye anlatmakla kalmaz bütün şehire yolun yolcusu olduğunu yayarim baban birdaha kafasını kaldıramaz namus katili olur dedi.. tiksiniyorum ondan hiç bir şekilde bir gelecek istemiyorum şimdiye kadar hep babama laf gitmesin kızı için utanmasin diye sustum herşeyini kabul ettim ama daha yaşım 21 daha okula gidiyorum önümde kocaman bir hayat var.. en yakin arkadasimla paylaştım o gelmeden dedi otur annenle konuş temizliğini isbat et annen babanla konuşun o zaten seni kenara çeker ama bnu onun gelmeden önce yap diğerleri içinde yalan atıyor dersin dedi.. hiç bir şekilde isbatliyamaz ki dedi .. yalvaririm kızlar, büyük ablalarim yardim edin bir akıl verin.. ben ne yapacağımı bilmiyorum.. ya onunla ömrü billah mutsuz olacağım yada ailemle huzur kaçacak ve utanç içinde yüzlerine bakamayacagim..

:43: :43: :43: :43:

yaşın 21 se aılene bıle haber vermeden gayet dırek gıt polıse anlat sacma sapan ne evlenmesı ya bu adamla evlensen hayatın ne hale gelır senın haberın var mı ??
sakın oyle bı hata yapma 21 yasında okuyan bı ınsansın cahıl degılsın yanı . kımse kımseye bısey yapamaz sen kızsın bozulsan aılene gıdebılırdı manyak bana takıntlı dersın evet bı kac kere gorustuk oyle dısarda bulustuk okuldan sonra falan dersın en fazla aılen senı teste goturse kızsın yanı aılende kızcak etcek . aılen emın ol senı bı kac ay en fazla kızcak etcek sonra bak ıyı kanıp ona boyle bısey yapmamıs der polıse sıkayet ettıgın an senın 100 metre yakında oldugunda hapse gırer benımde erkek arkadasım benı dovmustu polıse gıttım hala daha 5 sene ben sıkayetcı olursam hapse gırme seyı var. kanu var bılmemne aılen ıcınde emın ol bı sure sonra senle gurur duycaklar basımızı one egdırıp bunu yapmadı bıze soyledı dıye sakın sakın ona kanma ve gorusme hattınıda degstr okuluna gıt gel eger polısede adınıı soyadını verıp anlat kımse bısey yapamaz sana dıyemezde kadın hakları delı gıbı gelısmıs durumda onun erkeklıgını aldırırlar adama oyle bı durumda bana sevgılım vurdu dedım polısler dövelim istersen dediler düşün ;)
hayatına devam et aılenden cekıncegın bı kac ay annen baban gene duzelırsınız unutulur gıder o ınsanda sana yaklasamaz

Arkadaşım neye gücün yetmiyor? Bak sakın bir daha o adamın karşısında çıkma. Yapmak istediklerini gidip yapsaydı babanla konuşsaydı çoktan yapardı böyle adam mı olur. Üniversite okuyorum diyosun ailen yanında daha ne istiyosun hiçbir şey yapamaz sana. Sen istemedikçe hiçbir şey yapamaz! Sen güçlü ol ve dimdik dur böyleleri konuşmayla düzelmez. Sen git telefonunu değiştir facebook twitter herşeyini kapat sana ulaşamasın. başka yolu yok bunun. hiçbir halt yapamaz it

ne anlatıcak babana hem yaa ne diyecek neyinden korkuyosun bak sen korktuğun için sana böyle yapıyo. suan en yakın arkadaşımında durumu böyle. ve artık kızın psikolojisi bozuldu. tek sebebi korkman. ne anlatıcaksan anlat yeter diyip çık işin içinden. arkadaşımda sustu onun sevgiliside birlikte olmak için çok zorladı ama kabul etmedi arkadaşım ama şerefsiz sevgilisi en ufak kavgada okula senle ilgili yazılar yazıcam herkes senin ne olduğunu öğrenecek dedi korkuttu arkadaşımı o da yıllarca sustu 3 yıl dayanabildi. sen sakın yapma aklını başına al o adam düzelmez ona şans verme. daha 21 yaşındasın neden bile bile gidiyosun bu yola böyle aşk olmaz

canım emin ol hiç birşey yapamaz böyleleri sadece havlar
annene anlat başta çok kızsa bile
hiçbir aile evladını feda etmez
bir çıkar yol bulur.
bu adamdan ayrıllllll.
fakat sende çok ciddi psikolojik problem ve özgüven eksikliği var
21 yaşındaki kıza kimse zorla birşey yaptıramaz
herşey senin hatan kimseyi suçlama
o adamı bulan da yaptıklarına izin veren de sensin
psikolojik destek al.
yoksa bu adamdan kurtulsan da aynı bunun gibi birini bulursun bu kafayla
bu kurban psikolojisini bırak hayatının sorumluluğunu eline al
sana senden başka kimse yardım edemez
hayır demeyi öğren
Allah yardımcın olsun öpüyorum

tatlım her kızın hayatında yaşadıklarını ailesine anlatmakla tehdit eden en az bir denyo vardır.
Bende yaşayana kadar tahmin etmezdim bu oranın bu kadar yüksek olduğunu ama arkadaşlarla konuştukça,KK'da buna benzer konularda herkes başından geçenleri anlattıkça yalnız olmadığımı anladım...
Hem kendi hem çevremdekilerin deneyiminden sana diyorum ki: onda o g.t yoktur,havlayan köpek ısırmaz.Yeter ki sen dik dur.
Ha diyelim ki söyledi.
O şerefsizle bi ömür pişman olacağın birşey yaşamaktan daha mı kötü olacak??

bu arada sakıncalı bir mesajın var mı kaydetmiş olacağı?
ya da webcam görüntün,ne bileyim beraberken çektirdiğiniz sakıncalı bir fotoğraf...

Herkez hata yapar, hatalar yapılması gerektiği için vardır der babam hep.. kendimi suçlamaktan o kadar yoruldumki.. video yoktur resimde olsa olsa birtek yan yana cekindigimiz fotoğraflar vardır. . Birtej mesaj olabillir o bana zorla yaptığı şeylerin konuşmaları istemediğimi vs. Allahim inşallah ailem arkamda durur..

Şuana kadar zorla değil beraber isteyerek olmuşsundur kimse kimseye zorla bunları yapamaz. Öyle kızlığımı istiyor ne yapacam da deme yapcağın belli elinde sms vs yazışma var ise doğru savcılığa tehdit ediliyorum diye şu erkek milletine bu rahatlığı vermeyin ya dağ başımı burası nasıl konuşabiliyor bu senin ile böyle ? Ailenizden korkmayın bu karaktersiz şerefsizlerden korkun artık ya.

Isteyerek mi? Benim onun yanina zoraki giderken bile 100 tane bahane bulmaya çalışıyordum yeterki birsey istemesin diye ..

Ben çok üzüldüm bu kıza neden bilmiyorum sürekli aklımda..Evet bir hata yapmış ama telafi edilebilir..

Eminim ki bundan sonra daha temkinli olacak..

O kıza cinsel istismarları uygularken Ben bu kızın buna nasıl katlandığını düşündükçe canım yanıyor..

Kadın olmak böyle bir şey sanırım..

Bu kadar düşünceli olduğun için teşekkür ederim :43: cok zor durumdayım inanki.. o zorla yaptırdığı şeyleri ömrü billah unutabillirmiyim bilmiyorum.. herşeyden tiksiniyorum sadece..

canım senin adına o kadar çok üzüldüm ki allah yardım etsin annene anlat dinler arkanda olur hangi aile çocugunu atmış başından ki sana zorla yaptırmış korkma ne yapa bilir ki polise git şikayet et boyun eğme evlenmek mi bir ömür aynı evin içinde aynı yatkta yatacaksın tiksinerek mi yapma yakma hayatını

Amin inşallah allahım aileme güç kuvvet verir.. dilerim allahtan arkamda olurlar daha fazla düşmeme izin vermezler.. yarin arkadaşım gelicek oturup annemle konuşacağız. . Dua edin lütfen. .
:43:

Canım sakın ama sakın onun sana istediğini yaptırmasına izin verme. Ailen bu pisliğin o isteğine karşı çıkıp ayrılmanı isterdi. Sakın o istediğiyle biteceğini sanma. Karşı çık şikayetçi bile olacağını söyle gerekirse.

Anneciğin ve babacığın arkanda olacaklardır eminim.O ş.r.fsiz seni avucunun içine aldığını sanıp kullanmaya çalışıyor aman ha sakın ama sakın izin verme istediğini yapmasına. Çünkü o herif psikopat. Seni böylece ömür boyu kullanacağını düşünüyor korkutarak.Adli merciler ne güne duruyor? Emin ol köpek gibi korkar ailenin ondan şikayetçi olacağını bilirse.

Ben bu tarz bir psikopatla karşılaşmıştım hatta bi arkadaşın konusunda da bahsetmiştim.Bana kanser olduğunu mu söylemedi, sevmiyorum seni dediğimde senin yüzünden kanser oldum bir sürü param gitti 40 milyar falan diyordu ş.r.fsiz :D Ya paramı ödersin yada benim olursun mu demedi:) Ben o zamanlar daha 15-16 yaşlarındaydım hem de o da 6-7 yaş büyüktü benden.Hasta kişilikli bunlar. Sonra hakkımda arkadaşlarına yok imam nikahı falan yaptırdık demiş :D bunu duyar duymaz kaynar sular döküldü. Zor oldu ama babamdan savcılığa şikayet edeceğini duydu sustu. Aman böyleleriyle sakın korkup da devam ettirmeyin sakınnn.

bak ne güzel söylüyorsun babam benimle gurur duyuyor şimdiye kadar yanlış bişey yapmadım diye..
ailen senin yanında mı olacak öyle bir manyağın dediklerine mi inanacak.. elde edemeyince bu yola başvurdu dersin..
ve özellikle söyle hep babanı öne sürdüğünü.. sakın oyuna gelme ve korkma.. ailemle konuştum herşeyi anlattım savcılığa şikayette bulunacağız de.. gerisini o düşünsün p.şt!!!!

Herkez hata yapar, hatalar yapılması gerektiği için vardır der babam hep.. kendimi suçlamaktan o kadar yoruldumki.. video yoktur resimde olsa olsa birtek yan yana cekindigimiz fotoğraflar vardır. . Birtej mesaj olabillir o bana zorla yaptığı şeylerin konuşmaları istemediğimi vs. Allahim inşallah ailem arkamda durur..

sen onların evladısın, kimse evladının kötü olduğuna kötü şeyler yaptığına inanmak istemez. sen de zaten kötü bi şey yapmamışsın. annen babandan daha çok tepki verecektir, anneler genelde öyle. o yüzden kendini hırpalama, doğru şekilde ifade ettiğinde seni koruyacaklardır.

annene ve babana olayı bütünüyle anlatma. flört ediyorduk, ben bazı davranışlarından hoşlanmadığım için ayrılmak istiyorum ama beni iftira atmakla, babama gidip yalan söylemekle tehdit ediyor de. tehdit mesajlarıyla savcılığa gitmek istiyorum de.

emin ol sana karakolda bile yaşadıklarınızın sınırını sormayacaklar. sadece tehdit edildiğin için şikayet edeceğinden mesajlar yetecek. soran olursa bunun konumuzla ne ilgisi var, ben tehdit edildiğim için, hakarete uğradığım için buradayım de. ha tecavüz ya da tacizle suçlasan mahkeme senin rızan olup olmadığına bakar ama senin böyle bir suçlaman yok. o yüzden yapacağın tek şey ayrılmak istediğim için beni iftira atmakla tehdit ediyor demek herkese.

baban çok olgunmuş, sen de o olgunluktan nasiplenmişsin ki işler tehlikeli hal aldığında frene basmak istiyorsun. kendini hırpalama, her şey yoluna girecek inşallah.

sen onların evladısın, kimse evladının kötü olduğuna kötü şeyler yaptığına inanmak istemez. sen de zaten kötü bi şey yapmamışsın. annen babandan daha çok tepki verecektir, anneler genelde öyle. o yüzden kendini hırpalama, doğru şekilde ifade ettiğinde seni koruyacaklardır.

annene ve babana olayı bütünüyle anlatma. flört ediyorduk, ben bazı davranışlarından hoşlanmadığım için ayrılmak istiyorum ama beni iftira atmakla, babama gidip yalan söylemekle tehdit ediyor de. tehdit mesajlarıyla savcılığa gitmek istiyorum de.

emin ol sana karakolda bile yaşadıklarınızın sınırını sormayacaklar. sadece tehdit edildiğin için şikayet edeceğinden mesajlar yetecek. soran olursa bunun konumuzla ne ilgisi var, ben tehdit edildiğim için, hakarete uğradığım için buradayım de. ha tecavüz ya da tacizle suçlasan mahkeme senin rızan olup olmadığına bakar ama senin böyle bir suçlaman yok. o yüzden yapacağın tek şey ayrılmak istediğim için beni iftira atmakla tehdit ediyor demek herkese.

baban çok olgunmuş, sen de o olgunluktan nasiplenmişsin ki işler tehlikeli hal aldığında frene basmak istiyorsun. kendini hırpalama, her şey yoluna girecek inşallah.

İnşallah dediğiniz gibi olur ve arkamda dururlar.. durmasalar bile o salağın kölesi olmaktan iyidir.. allahım bana yardım eder inşallah.. bugün arkadaşımla anlatacağız anneme .. babam aslında çok görmüş geçirmiş bir insandır bilinçlidir öyle geri kafalı değildir ama yinede bu konu ağır gelir diye korkuyorum işte. . Biz senle arkadaş gibiyiz der hep.. :43:

İnşallah dediğiniz gibi olur ve arkamda dururlar.. durmasalar bile o salağın kölesi olmaktan iyidir.. allahım bana yardım eder inşallah.. bugün arkadaşımla anlatacağız anneme .. babam aslında çok görmüş geçirmiş bir insandır bilinçlidir öyle geri kafalı değildir ama yinede bu konu ağır gelir diye korkuyorum işte. . Biz senle arkadaş gibiyiz der hep.. :43:

Canım bu senin de ailenin de imtihanı. Rabb'im o inançsızı yerle bir etsin. Sizden uzak etsin. Eminim ailen de anlattığında bir anlık sitem etseler bile senin arkanda duracaklardır. Zararın neresinden dönersen kârdır. Hele ki şu durumda en büyük hatayı yapmadan dönmen senin için daha hayırlı olacaktır inşaallah. Ah ah sana hayatı zindan eden uçkuruna düşkün o pislik iki tarafta ta cezasını çeksin inşaallah.

Son düzenleme:
Canım bu senin de ailenin de imtihanı. Rabb'im o inançsızı yerle bir etsin. Sizden uzak etsin. Eminim ailen de anlattığında bir anlık sitem etseler bile senin arkanda duracaklardır. Zararın neresinden dönersen kârdır. Hele ki şu durumda en büyük hatayı yapmadan dönmen senin için daha hayırlı olacaktır inşaallah. Ah ah sana hayatı zindan eden uçkuruna düşkün o pislik iki tarafta ta cezasını çeksin inşaallah.

Bela bila okuyasim gelmiyor o pisliğe allaha havale ediyorum benim akan her göz yaşımı zorla onun yüzünden istediğim günahları allah tek tek sorsun inşallah. .

Yorum yapmadım ama konunu takipteyim..
Umarım herşey yoluna girer..
Gerçekten çok üzüldüm..
Önceki yorumlarda da denildiği gibi tek çaren annene anlatmak,belki 1 ay konuşmazlar ama rahatlarsın.
:50:
Gelişmeleri yaz merakta bırakma bizi..

Back
X