• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya benle mutlu olursun yada ömrün boyunca seni rezil ederim!

Yorumları dahi okumadım.O kaadr sinirlendim sana.SENİN ACİL TEDAVİ GÖRMEN LAZIM.İnan bana senin kendine verdiğin zararı o erkek müsveddesi veremez sana.Gencecik kızsın.Hani olur aşık olursun duygularına yenilirsin inanırsın onu anlarım da,seni cinsel köle yapması için,kızlığını alacağım diye sipariş vermesi için senin buna izin vermen lazım.Bu cehalet değil,yaşın küçük olması filan değil,ya nasıl birşey bu.Sen kendine bunu nasıl yaptırırsın.Kızım bak bu tehditlere pabuç bırakma.Sen aşkının duygularının kölesi olmuşsun.Hiçbirşeyden korkmuyorum de,polise gidiyorum de.Bir aciz yaratık için aciz olma.Hayatın sonu değil.Bugün bir yalanı saklayacağım diye boyun eğersen,hayatın boyunca pişmanlıklarla yaşarsın.Ne yani sen şimdi,sırf baban söylemesin diye ilişkiye mi gireceksin.Peki bu istekler bitecek mi.Hayatını bir hiç uğruna harcama değmez.Önünde güzel yılların var.

tam olarak bu şekilde olmasada benim arkadaşımın sevgiliside aynen böyle tehtitler ediyodu kız ondan önce davrandı ailesine anlattı isterseniz rapor alırım falan dedi ailesi inandı ne doktora götürdüler nede kızdılar..
kızı değil herkes erkeği ayıpladı yaşadıklarını anlatabilecek kadar adi olduğu için..
sakın korkma. ailene zor da olsa anlat.

Okurken ben de çok sinirlendim açıkcası.
Herkes yazmış.Ailenle açık açık konuş anlat güzelce.
Ne yani ailen duymasın diye kendinden mi feragat edeceksin.
Durduk yerde ateşe atacaksın.
Anlamıyorum ki bu hödükleri nerden bulur, nasıl kanarsınız.
Asla korkma, cesur ol.Ailene sığın.Kızsalar da ailen sonuçta.
O adamla da bütün bağlantılarını kopar,telini değiştir.
Ne demek kızlığını alacağım ya.
Pesssss.
Kızlar bu kadar şaşkın olmayın erkeklere karşı ya.
Resmen köle yapmış adam seni.Dahasını da yapacak cürete bak.

Kızlar konuştuk annemle :25:
Zaten 2-3 gündür birşeyler fark ediyordum dedi geceleri ağladığını duyuyordum dedi çıkar kokusu diyip bişi demedim dedi sen manyakmisin biz onami inanacagiz biz seni billiyoruz sonuna kadar da arkandayiz geleceği varsa göreceği de var seni sahipsiz mi saniyor dedi.. kaç zamandır nelerle boğuşuyormuşsun ve haberimiz yok niye daha önceden söylemedin annecim dedi.. ben tabi hüngür hüngür Ağlıyorum sonra arkadaşım dedi teyze dedi bu çocuk allahın pskopatı bu seymanin peşini canını bir şekilde yakmadab bırakmaz o yüzden polise gidip sikayet etmek lazım dedi evet haklisin dedi annemle bu aksam büyük ihtimalle babama uygun dillde anlatacak bugün gittim numaramı da değiştim .. o gelmeden herşeyi arkama alıcam geldiğinde dim dik ayakta durmak için. . Meğer yanlız değilmişim ben .. allah anne babamı başımdan eksik etmesin.. :43:

ahhh canım benim bu annelerin melekten ne farkı var, Allah onları başımızdan eksik etmesin,canım çok sevindim Allah yardımcınız olsun, belki o pislik bişey söylemeyecekti ama senin içinde hep bir korku olacaktı çok şükür babanda inşallah aynı olgun tepkiyi verir ve sen hayırlısıyla belaya bulaşmadan kurtulursun bu işten.

Kızlar bugün olanları anlatsam inanmazsınız yemin ederim ben böyle insan görmedim.. ben ona şöyle bir mesaj attim ,,Cünkü oyun bitti ve perde kapandi ayriliyoruz bitti anliyormusun? Birdaha ömrüm boyunca ne yüzünü ne sessini hic birseyini görmek duymak istemiyorum. BITTI. Seni tanidigim günü lanetliyorum senin yüzünden cektigim acilarin haddi hesabi yok ama artik o korkak seyma yok bitti seyma artik dim dik ayakta ama iki elim mashere kadar iki yakanda bu dünyanin üstü varsa altida var unutma .. sakın bana yaklaşma polis peşinde emin ol ;)"

Sonra iste bu baştan yinede olucak bak göreceksin ailenede anlatacağım vs. Msjlad yağdırdı sonradan musait tarafı tutuştu heralde ki tamam korkma yapmayacağım ama telefonlarima çık vs. Demeye başladı yok ssn sevdiğin çocuğu polise şikayet edicek kadar karektersiz değilsin falan filan.. hic birine hic bir şekilde cevao vermedim aradığında da kapalı olarak gösteriyor ona.. herneyse eve geldiğimde evin telefonu çaldı çıktım alo? dedim esra dedi? Seninle grsmek istemiyorum dedim kapattım telefonu.. babamgil geldi oturuyoruz yine çaldı telefon annem mecbur babama o salagin aradığını söylemek zorunda kaldı babam babam çıktı alo? Dedi sert bir şekilde telefonu kapattı yüzüne o salak aradan yarım saat geçti tekrar ayni şey yaptı. . Sonradan aklıma geldikçe kafayi yiyorum ANNEME MESAJ CEKMIS TEYZE BEN SEYMAYI ISTEMEYE GELMEK ISTIYORUM BABASIYA GÖRÜSME IHTIMALIM VARMI diye yazmış yaaaaaa cildiriyorum deliriyorum :43: :47:

Son düzenleme:
Kızlar bugün olanları anlatsam inanmazsınız yemin ederim ben böyle insan görmedim.. ben ona şöyle bir mesaj attim ,,Cünkü oyun bitti ve perde kapandi ayriliyoruz bitti anliyormusun? Birdaha ömrüm boyunca ne yüzünü ne sessini hic birseyini görmek duymak istemiyorum. BITTI. Seni tanidigim günü lanetliyorum senin yüzünden cektigim acilarin haddi hesabi yok ama artik o korkak seyma yok bitti seyma artik dim dik ayakta ama iki elim mashere kadar iki yakanda bu dünyanin üstü varsa altida var unutma .. sakın bana yaklaşma polis peşinde emin ol ;)"

Sonra iste bu baştan yinede olucak bak göreceksin ailenede anlatacağım vs. Msjlad yağdırdı sonradan musait tarafı tutuştu heralde ki tamam korkma yapmayacağım ama telefonlarima çık vs. Demeye başladı yok ssn sevdiğin çocuğu polise şikayet edicek kadar karektersiz değilsin falan filan.. hic birine hic bir şekilde cevao vermedim aradığında da kapalı olarak gösteriyor ona.. herneyse eve geldiğimde evin telefonu çaldı çıktım alo? dedim esra dedi? Seninle grsmek istemiyorum dedim kapattım telefonu.. babamgil geldi oturuyoruz yine çaldı telefon annem mecbur babama o salagin aradığını söylemek zorunda kaldı babam babam çıktı alo? Dedi sert bir şekilde telefonu kapattı yüzüne o salak aradan yarım saat geçti tekrar ayni şey yaptı. . Sonradan aklıma geldikçe kafayi yiyorum ANNEME MESAJ CEKMIS TEYZE BEN SEYMAYI ISTEMEYE GELMEK ISTIYORUM BABASIYA GÖRÜSME IHTIMALIM VARMI diye yazmış yaaaaaa cildiriyorum deliriyorum :43: :47:

AHAHAHAHAH kusura bakma kendimi tutamadım. :)) Teyze ben Seymayı istemeye gelmek istiyorum:))

Birkaç hafta önce eski erkek arkadaşım da beni tehdit ediyordu aynı şekilde. Ama sadece laf.. Arada kendini hatırlatıp "hayatını bitiricem" tarzında gözdağı vermeler.. Bir gün canıma tak etti ve hiçbir şekilde cevap vermedim. Ama sadece bu yani. Meğer adamın derdi egosunu tatmin etmekmiş. Ben ona yapma etme kurban olayım diye yalvaracakmışım, onu istiyormuş meğer.. Çünkü son gün, "çıktım evinize geliyorum." "bakalım evde kimler varmış.." "cevap versene?" "peki.bundan sonra olacak her şeyin sonucuna katlan" gibi mesajlar attı. Ne olucaksa olsun modundaydım, bıkmıştım çünkü. Tabikii hiçbir şey olmadı. :) Seninki de o hesap. Ailenin arkanda olması da ayrı lütuf. :)

simdi oyle sinirlendim ki anlatamam yani.. daha en basinda o boyle seyler istediginde aman aileme demesin diye bir yere kadar musaade edeceginize hemen annenize soyleseydiniz . soyleseydiniz simdi bu kadarcik bile tehdit edecegi birsey kalmazdi. ayrica korkmuyor musunuz hala boyle bir sapikla gorusmeye ? Allah korusun ama bu zamana kadar sizinle zorla beraber olmamasina bile sastim. ama yarin boyle olmayacaginin garantiis yok.

annenize durumu anlatin, o da babaniza anlatsin isterse ama mutlaka karakola sikayet edin. bir ceza almasa bile korksun biraz bu ne ya! sapik mi nedir. ve kesinlikle o kisiyle gorusmeyin, telefonlarina cevap vermeyin. aileniz arasinda bu isi halledin.

bundan sonra da kendinize biraz deger verin. karsi taraf tehdit ediyor, korkutuyor diye sirf istemediginiz icin birseyler yasamak kendinize ve bedeninize yaptiginiz cok buyuk bir saygisizlik bence. boyle sapiklara meydan vermeyin ve hemen ailenizle paylasin. onlar kadar kimse sizi dusunemez.

gercekten psikolojik tedavi gormesi gerek. bence anlatin babaniza da rahat edin. cunku bu psikopatla ugrasmak sizi asar.

bu ne ya !

canım evlilik düşünen kişi kızlığını değil,evleneceğiniz günün hayallerini kurmak ister..Benim fikrim bu..

....... bugün gittim numaramı da .değiştim .. o gelmeden herşeyi arkama alıcam geldiğinde dim dik ayakta durmak için. . Meğer yanlız değilmişim ben .. allah anne babamı başımdan eksik etmesin.. :43:

Çok pardon ama 5 aydır birlikte olduğunuz ve psikopat olduğunu kabul ettiğiniz insanda annenizin telefon numarası ne arıyor? Evinizin numarasını nerden biliyor? Anlattığınız kadarıyle hem çekmediğiniz kalmamış, hemde evinizin numarasına kadar haberdar, hadi onuda geçtim, numaramı değiştirdim diyorsunuz peşine değiştirdiğiniz numaradan korktuğunuz adama mesaj atıyorsunuz, o zaman numara değiştirmenin ne anlamı kaldı, asla muhatap olmamanız gereken birine mesaj atmanın mantığı ne?
Bu adam sizle oynamak yerine evlensin diye kendinizce burnunu mu sürtüyorsunuz yoksa amacınız gerçekten ondan kurtulmak mı?
Kurtulmaksa o zaman mesaj çekmeyeceksiniz, aramayacaksınız, bir şekilde ulaşır sizi görüşmek için çağırırsa gitmeyeceksiniz, evinize de girmesine izin vermeyeceksiniz.

Çok pardon ama 5 aydır birlikte olduğunuz ve psikopat olduğunu kabul ettiğiniz insanda annenizin telefon numarası ne arıyor? Evinizin numarasını nerden biliyor? Anlattığınız kadarıyle hem çekmediğiniz kalmamış, hemde evinizin numarasına kadar haberdar, hadi onuda geçtim, numaramı değiştirdim diyorsunuz peşine değiştirdiğiniz numaradan korktuğunuz adama mesaj atıyorsunuz, o zaman numara değiştirmenin ne anlamı kaldı, asla muhatap olmamanız gereken birine mesaj atmanın mantığı ne?
Bu adam sizle oynamak yerine evlensin diye kendinizce burnunu mu sürtüyorsunuz yoksa amacınız gerçekten ondan kurtulmak mı?
Kurtulmaksa o zaman mesaj çekmeyeceksiniz, aramayacaksınız, bir şekilde ulaşır sizi görüşmek için çağırırsa gitmeyeceksiniz, evinize de girmesine izin vermeyeceksiniz.

Evin numarasını nerden buldu hiç bir fikrim yok annemin nummarasini da ben birkez annemi artmıştım telefonumun sarji bittiği ve cok gec kaldığım icin. Daha yeni numaram açılmadı 24 saat içinde aktivlesicekmis. Bu saaten sonra zaten hiç bir şekilde muhatap olmuyorum. Kurtulmak istiyorum tabikide!

AHAHAHAHAH kusura bakma kendimi tutamadım. :)) Teyze ben Seymayı istemeye gelmek istiyorum:))

Birkaç hafta önce eski erkek arkadaşım da beni tehdit ediyordu aynı şekilde. Ama sadece laf.. Arada kendini hatırlatıp "hayatını bitiricem" tarzında gözdağı vermeler.. Bir gün canıma tak etti ve hiçbir şekilde cevap vermedim. Ama sadece bu yani. Meğer adamın derdi egosunu tatmin etmekmiş. Ben ona yapma etme kurban olayım diye yalvaracakmışım, onu istiyormuş meğer.. Çünkü son gün, "çıktım evinize geliyorum." "bakalım evde kimler varmış.." "cevap versene?" "peki.bundan sonra olacak her şeyin sonucuna katlan" gibi mesajlar attı. Ne olucaksa olsun modundaydım, bıkmıştım çünkü. Tabikii hiçbir şey olmadı. :) Seninki de o hesap. Ailenin arkanda olması da ayrı lütuf. :)

haha aynısı bana da olmuştu,hesapta kapıma dayanacak şerefsiz :)
"çıktım evden geliyorum,olacakları sen düşün" vs vs
ben her zaman yaptığım gibi tınlamadım
bi de şaka gibi "otomatiğe bas" diyo,evimi basan adamın kapısını da ben açacam,oldu olacak çay demleyim :ssz::ssz:
bunların hepsi aynı b.kun laciverti :kkk::kkk:

haha aynısı bana da olmuştu,hesapta kapıma dayanacak şerefsiz :)
"çıktım evden geliyorum,olacakları sen düşün" vs vs
ben her zaman yaptığım gibi tınlamadım
bi de şaka gibi "otomatiğe bas" diyo,evimi basan adamın kapısını da ben açacam,oldu olacak çay demleyim :ssz::ssz:
bunların hepsi aynı b.kun laciverti :kkk::kkk:

Biz ayrı şehirlerdeydik, o memleketteydi. Aksi gibi de o hafta annem yanıma gelmişti. Bu da artist bir şekilde nerdesin diyor, ankaradayım diyorum, ben nerdeyim diyor, nerdesin diyorum, ben de ankaradayım diyor falan.. Ben de demiyorum ki koca ankarada bizim evi nerden bulacak. :D
O anki panikle falan hiç onları düşünmüyorum. Sonra tak etti. :) Ama bir tavırlar bir edalar..Sanırsın Türk filmi, bakalım evde kimler varmış.. falan demeler. :))

Yazdıklarını okudum ama mesaj yazma fırsatım olmamıştı canım.Hadi gözün aydın Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.Her ne olursa olsun bir erkeği sevmiş onunla birlikte olmuşsan ve seni seninle yaşadıklarını anlatmakla tehdit edip istediklerini yaptırmak isterse gün gelip evlendiğinde bu kezde başkalarına ona buna pazarlamaya kalkar.
Hatanın neresinden dönersen kardır.Her ne olursa olsun insan yaşadıklarından pişmanlık duymamalı.Duyacaksa da bunu tekrar etmemek üzere kapatmalı.
Şimdi dimdik ayakta durmalı ona karşı zayıf olmadığını göstermelisin.Yine de evinden işin olmadığı sürece yalnız çıkma,bir müddet kendine dikkat et.Çünkü psikopat ruhlu bu tür insanların bırak sevdiklerini minicik bebekleri bile katledecek kadar gözleri dönüyor.Bu yüzden bir süre kendini sakın derim.Allah'a emanetsin,Rabbim yar ve yardımcın olsun.

herneyse eve geldiğimde evin telefonu çaldı çıktım alo? dedimesra dedi? Seninle grsmek istemiyorum dedim kapattım telefonu.
esra kim, ben ona takıldım.

cnm geçmiş olsun bırdaha bulşma bole pisliklerede bnm anlamadıgım konu esra kim şeyda kim kafam karıştı :26::26:

annenin numarasını nasıl biliyor bu çocuk :53:

Back
X