Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bunu bana arkadaşım anlattı çok güldüm ya. burada erkekler daha kaba.olay çiçekçinin önünde geçiyormuş kız erkek arkadaşından çiçek almasını istemiş.çocuğun tavrı aynen şu:napacan çiçeği yenmez etmez.
hem debağıra bağıra söylemiş bunu.Allah sabır vesin o kıza.
ayy kıyamam kıza ya..
yenemediği için para vermeyi gereksiz buldu demek ki!!
öküscükmüş biraz..:mymeka:
aslında kız yiyemezdi ama çocuk yerdi bu durumda..
keşke alsaymış :roflol:
beni en yakın arkadaşımın sevgilisi de böyle. geçen kız sen hep en başlarda çiçek alırdın şimdi almıyosun diyince çocuk alıcaam en güzel çiçek bile senin yanında soluk kalır ondan almıyorum dedi. kız da gülüyo ağzı da laf yapıyo kızamıyorum dye
oda bişey mi benim arkadaşlarım sevgili. kızın doğum günüydü sevgilisi aynen şöyle al sana bi poşet çiçek tohumu aldım. dik büyüsünler benden sana bi kamyon dolusu çiçek. ölmüştüm gülmekten.
hahhaaayy demek ki hayatında hic kadina cicek alinir diye birsey duymamis gormemis
duygusuzmuz ya
benim bi arkadasimin sevgilisi de cicek aliyormus baslarda sonra bikmis herhalde
cicekcilerin onunden gecerken butun bu cicekleri hatta dunyadaki butun cicekleri sana aldim say demis
nasıl ama?
baska biri de bak ben gercek ciceklere asla kıyamam deyip yapma cicek almis
Benimde tanıdığım biri vardı. Eşiyle evlilik yıldönümlerinde yürürken ucuza çiçek satan birini görmüşler yolda adam karısına demişki " bak çiçek istiyeceksen burdan alalım ucuzmuş burda"...
Bir süre sonra boşanmışlardı, kadın erkeğin ilgisizliğinden dem vuruyordu sürekli.
Biz sevdiceğimle telde konuşurken o gülleri sever ben papatyaları.Ben diyorum papatya isterim sevdiceğim diyor gül alırımtatlicadiarzu
İlk buluşmada çiçekçinin önünden geçiyoruz dediki dur sana papatya alıcaktım ya hani.
Benim başım yerde dedim ki yok istemiyorum ben.Ne ruhsuzum yaaaa :mymeka:
Sonra yürüyoz birlikte çingene kadın geldi elinde güller tutturdu gül al be abicim şu güzel kızımıza yok diyorum istemiyorum gülü tutuşturdu elimee ben geri verdim sevdiceğim kadından geri aldı Şeniz O zaman aldı die kızmıştım ama şimdi bunu okuyunca düşündümde iyikide almışş:asigim:
benim için önemli değil..
yani evet ben çiçek severim ama aşkı bununla sınırlayamam.
çiçek alıp beni mutsuz ettikten sonra varsın almasın mutlu etsin..
çiçek bana göre bir kıstas değil..:tomato:
ben olsam kızın yerinde aynen şöyle derdim
evet aşkım yiyemem çiçeği ama yinede almak istiyorum nede olsa senin gibi bi öküzle beraberim yanımda ot bulundurmam gerek.her an acıkabilirsin:))))