Bir erkeğin gözyaşı dökmesi benim için hiçbişey ifade etmiyor
Bizleri ağlatırken onların hiçbişey hissetmemeleri nasıl bişeyse benim için de aynı..
Ağlasınlar gebermeyesiceler.
ağlasınlar. ağlamktan göz pınarlarım acıyor artık.
ağlasınlar adileer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkeğin gözyaşı dökmesi benim için hiçbişey ifade etmiyor
Bizleri ağlatırken onların hiçbişey hissetmemeleri nasıl bişeyse benim için de aynı..
Ağlasınlar gebermeyesiceler.
Eskiden erkeklerin aglamasının normal bişey oldugunu sanırdım
ama değil arkadaşlar
bir erkek aglıyorsa iki kez düşünün...
aradigimda agladi yine.. hersey cok guzeldi mahf ettim ddi.. daha oncede boyle bsy olmustu soz vermisti hatta, bana dokunmicagina.. bugun dahada ileriye gitti.. konusamadim dogru duzgun onunla..telefonu suratima kapati. insallah duzelir benden uzaklasmaz.. hani bazi erkekler boyle ileriye gidince sogur ya.. ondan korkuyorum..
Ben ona yalanci dedim.. vedalasmadan trene bindim.. oda arkamdan vedalasmami beklerken.. arkami dondum.. tren tam kalkmak uzeriyken dondum baktim dayanamadim. indim trenden arkasindan yurudum.. hungur hungur agladi karsimda.. ben kotu biri dglm diyisi goz yaslar icinde.. icim kan agladi...
bir erkegin aglamasi sizin icin nsl bir duygu.. bir erkek neden aglar ki? sahte goz yasi dokebilirlermi.. ?
Ben ona yalanci dedim.. vedalasmadan trene bindim.. oda arkamdan vedalasmami beklerken.. arkami dondum.. tren tam kalkmak uzeriyken dondum baktim dayanamadim. indim trenden arkasindan yurudum.. hungur hungur agladi karsimda.. ben kotu biri dglm diyisi goz yaslar icinde.. icim kan agladi...
bir erkegin aglamasi sizin icin nsl bir duygu.. bir erkek neden aglar ki? sahte goz yasi dokebilirlermi.. ?
gerçek de ağlar, sahte de ağlar.. onlar insan değil mi? erkekler ağlamaz sadece bir Nilüfer şarkısı![]()