- Konu Sahibi Denizdekikum
-
Allah yavrunuzu size bagislasin.masallah boyuda iyi kilosuda.Benimde oğlum 16 aylik ara sira esimde söylüyor bana soyle yap böyle diye bende diyorum sen gunde 3 saat görüyorsun ben 24 saat nasil davranmam gerektigini biliyorum diyorum cok kizdirirsa al sen bak diyorum sesi çıkmıyor. Bosver konussun dikkate alma.opme konusuna ggelince izin verme soyle hic birsey evlattan onemli değil
Erkeklerin kaynanalık yapmasına hastayım.Biyolojik olarak yaptıkları bir tane sperm bahşetmek.Annesi onu taşıyor,doğuruyor,emziriyor...Ama ne hikmetse kendisinin daha iyi bir ebeveyn olduğunu düşünüyor.Kimse annesinden daha iyi bakamaz çocuğa.İddia ediyorsa verin eline baksın biraz.Yarım saat onra geri getirirKonuşmak kolay.Kaynınıza da 'X,sakalların batıyor,bebek rahatsız olur,öpmeden sevsen olmaz mı?' diyebilirsiniz.Ben bebek severken kucağıma bile alamam,bu ne rahatlık.
Evet katılıyorum, ama o annesinin daha iyi baktığını söz eder hep. Almaya gelincede almıyor. Eşim ne der öyle diyince birde bana tepki verdi mi rezil olurum arkamda durmaz ailesi daha önemli kizindan
Bu gidişle o uyarı değil kavga olacak çünkü sinirdayim çok bunaldim suan düşününce bile surat ifadem değişti.. çok teşekkür ederim en azından içimi döktüm :/İşte hep laf söylerler,icraate gelince ara ki bulasın.Çenesi çok çalışanlar da genelde işin ucundan tutmayanlar oluyor.Madem sizi takdir ediyor,neden hep uyarıyor? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :44: Evladın aileden daha değersiz olmasını da mantığım almadı.Vallahi ben uyarırdım ne olursa olsun.Her baktığınızda içinizin gitmesinden iyidir.
Rica ederim.Anlayış göstermesi lazım.Bebeklerin teni hassas olur.Eşiniz nasıl göz yumuyor hayret.Siz bir güzelce uyarın,yine yapmaya devam ederse üslubunuzu biraz değiştirin derim.Ne olacaksa olsun,kızınızdan değerli mi.Bu gidişle o uyarı değil kavga olacak çünkü sinirdayim çok bunaldim suan düşününce bile surat ifadem değişti.. çok teşekkür ederim en azından içimi döktüm :/
Erkeklerin kaynanalık yapmasına hastayım.Biyolojik olarak yaptıkları bir tane sperm bahşetmek.Annesi onu taşıyor,doğuruyor,emziriyor...Ama ne hikmetse baba kişisi, kendisinin daha iyi bir ebeveyn olduğunu düşünüyor.Kimse annesinden daha iyi bakamaz çocuğa.İddia ediyorsa verin eline baksın biraz.Yarım saat onra geri getirirKonuşmak kolay.Kaynınıza da 'X,sakalların batıyor,bebek rahatsız olur,öpmeden sevsen olmaz mı?' diyebilirsiniz.Ben bebek severken kucağıma bile alamam,bu ne rahatlık.
Allah sabır versin size esinz konusunda diğer konuya gelince koklasinlar ya nasıl kiyiyorlar küçücük bebeğeyakın zManda bebegim olacak ve ınan ilk düşündüğüm şeylerden biride üç sakallı kaynimin,bir kayinpedeerimin ve cahil kaynanmn çocuğu sapur supur opecek olması. Arkadasimn bebegine kayınvalidem neler yapmıştı bilsen dışı kazınıyor diye altı aylık bebegin ağzına parmaklarini sokuyor sonuna kadar ( torununa neler yapmaz bide ben ise gidince zaman hiç gecmicek bebegi gelip alana kadar
Benim henüz çocuğum yok ama eşim kaynana gibidir, bende bunu çok düşünüyorum banada aynen Allah nasip ederse bi gün çocuğum olursa böyle yapar işte bilmiyorum benim tahammülümde pek yok naparız acabayakın bi akrabanın yeni çocuğu oldu ona davranışlarından anladım ben annesi babası olduğu halde benim eşim şöyle yapın bunu giydirin onu çıkartın şuraya koyun diye diye daralttı milleti herkes bana sabır diledi
Bizimki bakmıyor da ama sadece severim sen ilgilen annesi sensin diyobende ılk ay cok cektım ne kavgalar ettık.hayır sankı tecrubelıde kaç çoçuk buyuttude tovbe tovbe...şimdi 5,5 aylık kızım.karıştırtmıyorum oda zaten pes ettı az bakınca yoruluyo verıyo
Bizimki bakmıyor da ama sadece severim sen ilgilen annesi sensin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?