- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
ya nolur kızlar bi yol gösterin.yeter sıkıldım ben aynı dertten muzdarip olmaya...ev arkadaşlarımla tam problemimi bitirmiştim ama yine pamuk ipliğinde bi samimiyet henüz kurulmuş değildi.geçen gün eve geldim kimse evde yok.anahtarımı da ev sahipleri almıştı.ben kaldım kapıda ev sahibine gittim bi kaç saat oturdum geldim kızlar evdeler.anlattım durumu.hadi dedim bi daha anahtarı belki ayakkabı içinde filan bırakırlar(daha önce yapmışlardı çünkü)ertesi gün yine geldim yine yoklar gezmeye çıkmışlar telefon ettim.bekliyorum dedim kapının önünde yarım saati geçti yakınız yakınız diyorlar bi türlü gelmiyorlar ben bi sinir oldum.ama gelseler ates püskürcm(yetiştirmem gereken sınav konularım var) .ev sahibinin gelini gelmiş aşağı bi bakmış bizim kapı açık çok korkmuş hırsız girdi diye aklı çıkmışmış.ben de sinirliydim zaten ama sessiz uysal kadın bana bağırmaya başladı .sen işte ne kadar sorumsuzsun bi anahtar cıkaramadın mı bu ne böyle ya vs.ama nasıl gözlerini aça aça bağırıyor.ben dedim derslerden hiç zamanım olmadı filan hırsızdan korkmuş bana saldırdı.neysee........kızlar grldi dedim sizin yüüzünüzden bi ton azar işittim kapıyı aralık bıraqıp gitmşsnız.onlar da dedi ki biz en önce çıktık evden günahımızı aldın dediler ama benim kafa kaynıyor demiyorum ki diğer başka bi kızı aradım aaaaa kızlar evde yok mu dedi.e dedim bu durumda siz en son çıkmışsınız diye anlamam pek de anormal değil.söyleyemedim işte benim böle durumlarda cevap aklıma gelmez.neyse böle aramız açıldı ben evde o kadar huzursuzum ki kendi kendilerine yemek yiyolar ben hiç yokmuşum gibi hani çağırsalar da gitmem gerçi ama ne bileyim kendimi çok kötü hissediyorum.bi de eve misafir getirmişler onun için hazırlık yapıyorlar
ya kızlar bişey söyleyin sinirimen çatlıcm !
ya kızlar bişey söyleyin sinirimen çatlıcm !
Son düzenleme: