- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
kızlar galiba birinden hoşlanıyorum uzun zamandan sonra ama aramızda ciddi anlamda bişey olmasını istiyor muyum istemiyor muyum bilemiyorum...daha önce hiç sevgilim olmadı ve çok çekingenim özellikle bu konularda.hoşlandığım çocuk çok sevimli;olgun ;saygılı ;yetenekli ... artık onun yüzünü görmeden bii gün bile geçirmek istemiyorum.kantinde sürekli gözüm onu arıyor.görünce tanımı olmayan bi mutluluk yaşıyorum.ama bana daha yakın olmalı mı olmamalı mı kesin emin değilim.kursta gördm onu ve başta aslında bişey hissetmemiştim ama sonra hareketlerinde etkilendim heralde... ben bi de birinden hoşlandığımda yüzüne çok bakamam.onun farketmeyeceği zamanlarda hafiften keserim.arkadaşlarım selam ver arkadaşlık kur filan diyor ama ben artık onu görünce heyecanlanıyorum.
bi de boyu benden bayağı bi kısa kilo olarak da aynı şekilde.neden böyle bi hisse kapıldım bilmiyorum.gerçi bu ilk vukuatım değil ama.artık onu görmeden yapamıyorum.kızlar bi akıl verin.bu durumdan kurtulayım.olmayacak duaya amin etmek gibi bişey bu...
bi de boyu benden bayağı bi kısa kilo olarak da aynı şekilde.neden böyle bi hisse kapıldım bilmiyorum.gerçi bu ilk vukuatım değil ama.artık onu görmeden yapamıyorum.kızlar bi akıl verin.bu durumdan kurtulayım.olmayacak duaya amin etmek gibi bişey bu...