- 1 Ağustos 2025
- 50
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi ebrucengiz6521
-
yav öyle olması gerekmiyor muydu dünyan nufüsüunun yüzde ikisi buna sahipse bi işe mişe bişeye yarasın yaGözler renkli olunca ne oluyor gökten talip mi yağıyor
Ben şahsen sapyoseksuelim adam Kıvanç Tatlıtuğ da olsa ilk saçma hareketinde şutladığım çok oldu. Akıllı bir adam da bütüne bakar zaten.yav öyle olması gerekmiyor muydu dünyan nufüsüunun yüzde ikisi buna sahipse bi işe mişe bişeye yarasın ya
hiç kimse bana dış görünüşün önemsiz olduğunu iddia edemez çok mutsuz ve değersiz hissediyorumBen şahsen sapyoseksuelim adam Kıvanç Tatlıtuğ da olsa ilk saçma hareketinde şutladığım çok oldu. Akıllı bir adam da bütüne bakar zaten.
boş değilim dimi sen bilirsin biziBende akrep-akrebim anlaşamadıklarım oldu, anlastigimla evlendim, doğru yerde değilsin demek ki
hiç kimse bana dış görünüşün önemsiz olduğunu iddia edemez çok mutsuz ve değersiz hissediyorum
ne yapmalıyım bilmiyorum iyi insanlara denk geliyorum ama bu sefer de uzaklaştırıyorsun hep sorun buluyosun falan diyorlarEvet belki ilk intibaada önemli olabilir ancak sonrasında tanıdıkça fikirler değişebilir.
hahahahaha ya işin esprisi(fiona güzel bu arada) anlatmak istediğimi anladınız ben bu işleri neden beceremiyorumTelif yemeyeyim şimdi de hani şu shrekin renkli gözlü olduğu için kendini birşey sanan tip muhabbeti seysini atmak istedim bı an
telif olmaz tweetten:)Telif yemeyeyim şimdi de hani şu shrekin renkli gözlü olduğu için kendini birşey sanan tip muhabbeti seysini atmak istedim bı an
Ben direkt görsel atacaktım bak bu iyi oldutelif olmaz tweetten:)
Aynen öyle yani biz nereden bilelim olay nerede kopuyorhuyun suyun nasil , son 5 iliskindeki kavga sebeplerini anlat da fikir olsun yorum yapalim
aşırı empat ve duygusalım elimden geldiğince ilişkiyi seviyeli tutmaya çalışıyorum bi hedefim var atanmak gibi sağım solum atanmak belki de bunu öncelediğimden ve ailedeki baba figürünün ne kadar yaşı geçerse geçsin hala olgunlasamadıgını gördüğümden varımı yoğumu atanmaya bağladım yüzde yüz kendimi bırakırsam sanki üç çocuğum var da ortada kalıcam diye hem korkuyorum hem de aşırı derecede soğuyabiliyorum kendimi korumaya çalışıyorum sürekli onca yıl dışarda okudum şöyle rahatca cıkıp date eyleyemedim bikaç oldu ama ve gelip ya cevap vermedim ya da sürdüremedim atanmaya engel oluyo psikologa gitmek yoksa cidden giderdimhuyun suyun nasil , son 5 iliskindeki kavga sebeplerini anlat da fikir olsun yorum yapalim
mesela 1 ay içinde konuştuğum bi oğlan daha bir ay olmamıs nasıl aksiyon alır nasıl tepki verir bilmiyorum tutturmus bulusalım diye birincisi kendimi içinde iyi hissedeceğim kombinim yok ikincisi param yok üçüncüsü hala bişey hissedemiyorum ama oğlanın tipi gerçekten iyi takip listesine bakıyorum kız var ve içinde bi his var bu seferde sorun sen de diyor dün yalandan zamanını almıyım senin dedim biraz döküldü aşağı yukarı kafamda bişeyler belirdi ve kendisinin henüz bulusma olmadıgı için bu kadar alttan aldıgını düşünüyorum niyeyse sanki bi buluşsa hevesini alıcak ama onu da tecrübe ettim eve gelip gerginlikten wpyi sildiğim zamanlar oldu neden böyle yapıyorum yemin ederim bilmiyorum gören de diyecek ki on tane konustugu var eleme yapıyor her şeyimin üzerine yemin ederim ki yokhuyun suyun nasil , son 5 iliskindeki kavga sebeplerini anlat da fikir olsun yorum yapalim
ayıp ediyosunuz hahahhahaha yine gideri var kiBen direkt görsel atacaktım bak bu iyi oldu
En kezbanı için bile bu dünyada yaratılmış bir kişilik vardır...şimdi kızlar bir şey dicem ben balık yükselen akrebim bunu neden söylüyorum astroloji merakı olanlar az çok fikir yürütsün diye acaba gerçekten irrite eden ya da gözlerim ne kadar renkli olursa olsun işe yaramıyor olabilir mi acaba ben seveni delirtiyorum kendi sevdiğimden engel yedim dkdkdkdkd karşıma cıkanlar benden küçük oluyor sürekli kendime ne salaksın hiçbir şeyi beceremiyorsub diyorum ya bana biri öyle bir şey desin ki evet ya sen harbiden salaksın erkeklerle anlaşamıyosun kezbanın tekisin desin ben napıcam artık gerçekten sevilmek dışarı çıkmak beraber gezmek istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?