- 1 Ağustos 2025
- 50
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi ebrucengiz6521
-
En kezbanı için bile bu dünyada yaratılmış bir kişilik vardır...
çirkinim yani hahahahhaha bir meziyettir astrolojiyi anlamak herkese de nasip olmaması olağandırKonuya burçlarını söyleyerek başladığın için başlıktaki soruya cevap vermişsin aslında.
A bende akrebe akrep cınımsBende akrep-akrebim anlaşamadıklarım oldu, anlastigimla evlendim, doğru yerde değilsin demek ki
Valla kızım renkli Gözlü olmasin diye o kadar dua ettim kiyav öyle olması gerekmiyor muydu dünyan nufüsüunun yüzde ikisi buna sahipse bi işe mişe bişeye yarasın ya
Renkli gözü bir şey zannetme ve ağır astroloji merakı sordugu sorunun cevabının gerçekten konu başlığında yazdığın seçeneklerden biri olduğunu ifade ediyor zaten ama bil bakalım hangisini :)şimdi kızlar bir şey dicem ben balık yükselen akrebim bunu neden söylüyorum astroloji merakı olanlar az çok fikir yürütsün diye acaba gerçekten irrite eden ya da gözlerim ne kadar renkli olursa olsun işe yaramıyor olabilir mi acaba ben seveni delirtiyorum kendi sevdiğimden engel yedim dkdkdkdkd karşıma cıkanlar benden küçük oluyor sürekli kendime ne salaksın hiçbir şeyi beceremiyorsub diyorum ya bana biri öyle bir şey desin ki evet ya sen harbiden salaksın erkeklerle anlaşamıyosun kezbanın tekisin desin ben napıcam artık gerçekten sevilmek dışarı çıkmak beraber gezmek istiyorum ya
çirkinim yani hahahahhaha bir meziyettir astrolojiyi anlamak herkese de nasip olmaması olağandır
Hiçbir kadının dışı için güzel ya da çirkin dememek lazım.İç güzelliği diye bir şey var ve bu insanın dışına yansır .Gönlüne göre olan ya da hayırlı olanın daha karşına çıkması için zaman var demekki.Bu işlerin kader olduğunu düşünüyorum.Eşimle apayrı dünyaların insanlarıyız.İkimizi biraraya getiren kaderden başka bir şey değil .şimdi kızlar bir şey dicem ben balık yükselen akrebim bunu neden söylüyorum astroloji merakı olanlar az çok fikir yürütsün diye acaba gerçekten irrite eden ya da gözlerim ne kadar renkli olursa olsun işe yaramıyor olabilir mi acaba ben seveni delirtiyorum kendi sevdiğimden engel yedim dkdkdkdkd karşıma cıkanlar benden küçük oluyor sürekli kendime ne salaksın hiçbir şeyi beceremiyorsub diyorum ya bana biri öyle bir şey desin ki evet ya sen harbiden salaksın erkeklerle anlaşamıyosun kezbanın tekisin desin ben napıcam artık gerçekten sevilmek dışarı çıkmak beraber gezmek istiyorum ya
Konuya burçlarını söyleyerek başladığın için başlıktaki soruya cevap vermişsin aslında.
aklı başında bi yorum zaten bütünleyen şeyler insanın sireti suretindedir ben de buna inanıyorum kadere de yüzde yüz inanıyorumHiçbir kadının dışı için güzel ya da çirkin dememek lazım.İç güzelliği diye bir şey var ve bu insanın dışına yansır .Gönlüne göre olan ya da hayırlı olanın daha karşına çıkması için zaman var demekki.Bu işlerin kader olduğunu düşünüyorum.Eşimle apayrı dünyaların insanlarıyız.İkimizi biraraya getiren kaderden başka bir şey değil .
seni çok merak ediyorum kapışsak mıRenkli gözü bir şey zannetme ve ağır astroloji merakı sordugu sorunun cevabının gerçekten konu başlığında yazdığın seçeneklerden biri olduğunu ifade ediyor zaten ama bil bakalım hangisini :)
ya iyice maskara ettiniz hahahahhahahaBu kahverengi gözlerimle iyi koca bulmuşum şükür
niye böyle bi dua ettin ki biz sana nettik ablaValla kızım renkli Gözlü olmasin diye o kadar dua ettim kişükür olmadı ama bu istatistik ile büyüdüğünde bana sovecek niye öyle dua ettim diye
Psikoloğa gidin. Sorun tipte değil muhtemelen. Atanmanızı da niye engellesin ayrıca?mesela 1 ay içinde konuştuğum bi oğlan daha bir ay olmamıs nasıl aksiyon alır nasıl tepki verir bilmiyorum tutturmus bulusalım diye birincisi kendimi içinde iyi hissedeceğim kombinim yok ikincisi param yok üçüncüsü hala bişey hissedemiyorum ama oğlanın tipi gerçekten iyi takip listesine bakıyorum kız var ve içinde bi his var bu seferde sorun sen de diyor dün yalandan zamanını almıyım senin dedim biraz döküldü aşağı yukarı kafamda bişeyler belirdi ve kendisinin henüz bulusma olmadıgı için bu kadar alttan aldıgını düşünüyorum niyeyse sanki bi buluşsa hevesini alıcak ama onu da tecrübe ettim eve gelip gerginlikten wpyi sildiğim zamanlar oldu neden böyle yapıyorum yemin ederim bilmiyorum gören de diyecek ki on tane konustugu var eleme yapıyor her şeyimin üzerine yemin ederim ki yok
neden beceremiyorum mesele bu
iktiasadi idari bilimlerde mülakatla alım oluyor ve her şeye bakılıyor polislerin de bakılıyo meselaPsikoloğa gidin. Sorun tipte değil muhtemelen. Atanmanızı da niye engellesin ayrıca?
iktiasadi idari bilimlerde mülakatla alım oluyor ve her şeye bakılıyor polislerin de bakılıyo mesela
Akli dengem yerinde almıyım teşekkürler sen kendi dengin birisini bulseni çok merak ediyorum kapışsak mı
öfff bloga fotograf atmak gibi bi akli denge miAkli dengem yerinde almıyım teşekkürler sen kendi dengin birisini bul
Kaynanam renkli Gözlüniye böyle bi dua ettin ki biz sana nettik abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?