ya çirkinim ya salak

yav öyle olması gerekmiyor muydu dünyan nufüsüunun yüzde ikisi buna sahipse bi işe mişe bişeye yarasın ya
Valla kızım renkli Gözlü olmasin diye o kadar dua ettim ki şükür olmadı ama bu istatistik ile büyüdüğünde bana sovecek niye öyle dua ettim diye

Renkli gözü bir şey zannetme ve ağır astroloji merakı sordugu sorunun cevabının gerçekten konu başlığında yazdığın seçeneklerden biri olduğunu ifade ediyor zaten ama bil bakalım hangisini :)

Hiçbir kadının dışı için güzel ya da çirkin dememek lazım.İç güzelliği diye bir şey var ve bu insanın dışına yansır .Gönlüne göre olan ya da hayırlı olanın daha karşına çıkması için zaman var demekki.Bu işlerin kader olduğunu düşünüyorum.Eşimle apayrı dünyaların insanlarıyız.İkimizi biraraya getiren kaderden başka bir şey değil .

Konuya burçlarını söyleyerek başladığın için başlıktaki soruya cevap vermişsin aslında.

aklı başında bi yorum zaten bütünleyen şeyler insanın sireti suretindedir ben de buna inanıyorum kadere de yüzde yüz inanıyorum

Psikoloğa gidin. Sorun tipte değil muhtemelen. Atanmanızı da niye engellesin ayrıca?

iktiasadi idari bilimlerde mülakatla alım oluyor ve her şeye bakılıyor polislerin de bakılıyo mesela

Altı üstü psikoloğa gideceksiniz, psikiyatri de değil. Size teşhis koymayacak. Hangileri engeldir bilmiyorum ama ağır vaka değilsinizdir ki mesleğe engel olsun. Memurlar antidepresan kullanıyor, bipolar olanlar da var ama işlerine devam ediyorlar. Polis, asker gibi bir meslek düşünüyorsanız bilemem.

Renkli göz bizim ülkede çok abartılan ve renkli gözle dünyaya gelen herkesin birkaç adım önde olduğu düşünülen bir şey. Örneğin çok ünlü bir hanım var adı H ile başlayan, o kahverengi gözlü olsaydı asla bu kadar ünlü olsmazdı ve ya abartılmazdı ama Türkiye'de doğmuş olması en büyük şansıydı. Yine aynı hanım yurt dışında bu işi ya yapamazdı, ya da son derece vasat bir oyuncu oyuncu olarak kalırdı. Her neyse, renkli göz bir güzellik ayıracı değildir bana göre. Burçlara gelince, evet var ama bu kadar her konuda öne çıkacak kadar abartılması çok saçma. Ben x burcuyum, ondan böyleyim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…