gayette haklısın evlenmeye niyeti olan arabaya verecegı parayı düğüne yatırır bas tekmeyı arabasıyla ne hali varsa görsün
Bir erkek kadina sunu bunu al bana dermi ya.. bayan icinden geliyorsa alir.. sevmiyorum ben boyle seyleri anlattığınız kadari ile sizi maddi yonden kullaniyor gibi.. hadi bir cuzdani unuttun iki unuttun sanirim sürekli yapıyormuş insan ister istemez kullanildigini dusunur.. esimle 5yil gorusme uzerine evlendim bir kere bana birsey al demedi yada bana hesap odetmedi..Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama daha önce de uzun zamandır takip ediyordum burada ne dertler var benmki devede kulak kalacak ama benim iyi giden bir ilişkm vrdı fakat daha sonra beni kullandını düşnmeye başladım kimseyi aşağılamak için demiyorum ama maddi yönden sürekli bi beklenti vardı hadi bana sunu alsna aa yanıma cüzdanı almamısmlar 1 senedir bitmedi. yni aslında tanıştığmzdan beri böyleydi ama sorun etmemştm sn zamanlarda da düğün konuları açldı işte.ben ne alcm ya sizn durumnz bizden daha iyi benim borcum var filan dedi (borcum dediği araba aldı sırf keyfi madm parn yok kredinin altna girip almasaydın) bende bizim adetlere göre kız tarafı bir odayı yapar çeyizi yapar erkek büyük eşyalrı alır dedim. mesele alıp almaması değil. ama konuşma tarzı snki ben annesym ve istedii her şeyi almak zorundaymsm gibi davranısları canıma tak ettirdi.
ya bi kç tanıdm da sen çok fesat düşünüyorsun çok kötü kalplisn filan dedi
Sizce ben fesat kötü mü kalpliyim
O ne demekmis yaa herkez gorewlerini haddini bilecek fesat degilsn gayet mantikli dusunmusun..tawiz werme bence
Bir erkek kadina sunu bunu al bana dermi ya.. bayan icinden geliyorsa alir.. sevmiyorum ben boyle seyleri anlattığınız kadari ile sizi maddi yonden kullaniyor gibi.. hadi bir cuzdani unuttun iki unuttun sanirim sürekli yapıyormuş insan ister istemez kullanildigini dusunur.. esimle 5yil gorusme uzerine evlendim bir kere bana birsey al demedi yada bana hesap odetmedi..
Yasın kac bu arada?
Tabikide konu sevdicek olunca maddiyat göze gelmez ama sizinki cok ayri bir durum bence.. ve fesatca da degil dedigim gibi bir unutulur cuzdan iki unutulur sizin ki masallah dersin maasa baglamissin bence fesatca degil dogru bir dusunce sizinkievet yeni olan bir şey değl biz 2 sene arkadş kaldık 1 senedr sevglyiz arkadşken böyle deyildi ama sevgli olduktan sonra sürekli bak dogum gnüm gelior şunu al benim cüzdanım evde kaldı sen öde ben veririm (vermemesi sorun değil zatn almam ama tklif ble etmior zaten)
bende kullanıldığımı düşünmye başldm ama kme anltsm sen çok fesatsn insanın sevdiği olunca maddyat gözüne gelmez diyorlar
İçimizdeki gizli hatunlardan bu herif yaevet yeni olan bir şey değl biz 2 sene arkadş kaldık 1 senedr sevglyiz arkadşken böyle deyildi ama sevgli olduktan sonra sürekli bak dogum gnüm gelior şunu al benim cüzdanım evde kaldı sen öde ben veririm (vermemesi sorun değil zatn almam ama tklif ble etmior zaten)
bende kullanıldığımı düşünmye başldm ama kme anltsm sen çok fesatsn insanın sevdiği olunca maddyat gözüne gelmez diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?