ya çok mu saçma düşünüyorum

Sakın ola evlenme zaten sen de ayrılmayım üzülürüm modunda değilsin akıllı mantıklı bir kizsin sanırım. Resmen tiksindim sevgilinden , bir de isteklerini yapmayinca kusup kaç gün aramiyor. Çok açık verdiği mesaj, bana para harcar isteklerimi yaparsan yanındayım yoksa seni istemiyorum.

Sizi kullanıyor evet..
Bence hayatınızdan çıkarmalısınız.

Zırt pırt cüdanımı yanıma almamışım diyen biriyle evlilik düşünemem ben zaten
Yalan attığı bariz
Ve beleşçilere uyuz olurum, toplumda da çok cins duruyorlar. Bu benim eşim diyemem ıykk

Ne sanmis bu adam evliligi sor bakalim.
Bedavadan kapatmakmi istiyor.
Pinti adam cok zordur.
Iyi dusun.

Cok uyanik gordum sevgilinizi..allah kolaylik versinn ne diyim ben boyle seylere hic gelemem o yuzdende tahammul etmezdim, tabi bu benim yani..

adam sızın barız kullanmıs 1 sene nasıl musade ettınızkı buna...karaktersızın tekı bellı zaten...ıyı yemıs sızı afedersınız....bu kafayla gıtmeyın lutfen....kesın ılışkısınızı..baska yolunacak kaz bulsun

Vazgeçemeyeceginizi anlamış. Egosu da bir yandan tavan yapmıştir.. Neden birliktesiniz? Kurtulun hemen şundan.Hayatınızdan çıkardığınızda nasıl hafifleyeceginizi bir görün.. Asalak insanlara sinir oluyorum.

Kızlaar. Buraya ancak girebildim,ve dün gece ilişkimi bitirdim sizi dinleyip
Tabi önce bir çirkinleşti saydırdı Sonra da gece tekrar arayıp üstüme çok geldiğini özür dilediğini söyledi. para konusunda da alındığımı fark etmiş dikkat edeceğim filan dedi ikinci bir şans istedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi sıkıldım ya enayi yerine konmaktan

Kaç kaç, arkana bile bakmadan kaç.En sevmediğim erekek tipi , yiyici takımından.
Biran önce ayrıl bu kişiliksiz adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…