1 yılda 12 kilo alarak 72 kiloya ulaştım.Hayatım boyunca balık etliydim ama artık şişmanım!Boyum 1.62 civarı bu yüzden kilom çok fazla görünüyor.Kıyafetlerim olmuyor ve veden çıkmak istemiyorum.Aynanın önüne geçip kendimi izleyemiyorum.Cildim de bozuldu gibi geliyor.Sanki dünyanın en çirkin insanıymışım gibi.Ailem ve arkadaşlarım her seferinde kilolarımı hatırlatıyor.Bana yardım edin lütfen.Ben de hafiflemek istiyorum.Diyet lisetelerindeki yemeklere uyamayacağım için diyet listesi değil de beslenme düzeni istiyorum.Size yaptığım yanlışları söyleyeyim.
*Sabah kahvaltısı kesinlikle yapmam.
*Günde en fazla 2 öğün yemek yerim ve pirinç pilavı ağırlıklı oluyor.
*Suyu taş çatlasa günde 2 bardak içiyorum.
*Hareket sıfır.Uyandığım halde yataktan çıkmıyorum ve akşama kadar telefon-bilgisayar şeklinde devam ediyor.
*Çok geç yatıp çok geç uyanıyorum.
Yaşımı ve boyumu göz önünde bulundurarak bana tavsiye de bulunur musunuz?Pisikolojim de bozuk olduğu için motivelerinizi bekliyorum.Çok sağolun
*Sabah kahvaltısı kesinlikle yapmam.
*Günde en fazla 2 öğün yemek yerim ve pirinç pilavı ağırlıklı oluyor.
*Suyu taş çatlasa günde 2 bardak içiyorum.
*Hareket sıfır.Uyandığım halde yataktan çıkmıyorum ve akşama kadar telefon-bilgisayar şeklinde devam ediyor.
*Çok geç yatıp çok geç uyanıyorum.
Yaşımı ve boyumu göz önünde bulundurarak bana tavsiye de bulunur musunuz?Pisikolojim de bozuk olduğu için motivelerinizi bekliyorum.Çok sağolun