Ya duygularima hakim olamazsam

Evli bir erkek yada kadın hiç farketmez bunu bile bile yapılan yıkılan yuva ve arada heba olan masum çocuklar. Yapanların Allah belasını versin diyecek sözüm yok
Rabbim bizi kötülerin şerrinden pis düşüncelerden evimizi ocağımızı kocamızı ve iffetimizi ar damarı çatlamış pisliklerden korusun :dua:

madem kendinize hakim olma konusunda zaafiyetiniz var tabi ki hayatınızdan çıkaracaksınız. ortada bir yuva var. sizin de iki yolunuz var. kusura bakmayın ya meze olacaksınız ya da onurunuzla önünüze bakacaksınız.

Canım duygularını anlıyorum.
İnsan malesef duygularına söz geöiremiyor ama yanlış oldugunu bil ve aklından çıkarma.
Adam asla karısı ve çocugundan vazgeçmez ki geçmesinde zaten.
Seninle sadece eğlenmek ,bazı özlediği duyguları tekrar yaşamak istiyor hepsi bu.
Kendine hakim ol ve kendini kullandırma.
Ayrıca karta kaçmış adamla ne işin var.
Kendine yaşına uygun normal bi adam bulsana.

Arkadaş,adam evli haliyle sana ışık yakıyor.
Bu yeterli değil mi midenin bulanması için.
Düpedüz şeref yoksunu bir adam müsveddesi.
Hâlâ ona saygı duymanı anlayamadım.
Hayatımdan çıkarmak istemiyorum demişsin bir de.
E buyur biz mani olmayalım,hayatında olmaya devam et.
Ne denilebilirki başka?

Siz boyle masum masum ,duygularima hakim olamam yazmissiniz ama size acik ve net soyleyeyim. Bu hikayenin muhtemelen sonu tek kelimeyle igrenc.
Ama bu noktada hakim olacaksiniz duygulariniza, endiseniz varsa gorusmeyeceksiniz,konusmayacaksiniz.
Bunda dusunulecek bir sey mi var ?
Ah vah duygularim hikayesini gecin.
Kendinize bahane uretmeyin.

Bu sekilde davrananlar bazilarindan cok daha assagida cok daha onursuz ve edepsiz.. neden cunku bir cocuga verilecek sevgiden o cocukla gecirebilecegi zamandan caliyorlar... cunku gozu kulagi kapida beklerkwn uyuyakaliyor kac gece o cocuk... bir cocugun oldugunda yasatsin rabbim sana...

Aman ne büyük duygusal çıkmazlar, gerçekten ne yapacağınızı nasıl bileceksiniz şimdi? :işsiz:
Elelamin çocuklu, flörtöz kocasıyla işim olmaz, bana önce ahlaklı insan lazım şeklinde bir prensip edinseniz mesela? Zor mu?
Duygularınıza gelince, nasıl bir duygunuz var da hakim olamayacağınızdan korkuyorsunuz? Kara sevda mı, nedir yani? Biraz ilgi görünce yoldan çıkacak bir yapınız varsa, bence kendi karakteriniz üzerinde düşünmelisiniz.

Canin mi sikiliyor senin?eksin mi yok hayatinda?evli barkli adam aklin mantigin nasil aliyor?aklima soz geciremiyorum ne demek?Hemde flortoz diyorsun senin gibi kac kadina kur yapiyordur kimbilir...Bence aklini basina topla adam bir kac gun seninle takilir karisi ogrense bile isin icinden bir guzel siyrilir,olan sana olur.Acilarin kadinini oynayan sozde magdur metres konularini cok okudum burda.

Engelleme denilen seçenegi kullanın yoksa siz kendinizi kullandıracaksınız.
Mutlu degilim ,boşanıcam ama çocuk büyüsün diye bekliyorum vs.vs yalanlarına.

Back
X