Ya duygularima hakim olamazsam

Bir ay beraber çalıştığın biri hepi topu bu adamı iki aydır tanıyorsun ve hayatımdan çıkartmak istemiyorum diyorsun aşırı duygusal boşluktasın bence. Yüzdüğün sularda çok tehlikeli o adamın amacı gönül eğlendirmek zaten evli barklı biri kendini olduğunca geri çek tersle

1 adam Evli
2 senden yasca cokca büyük yani sen o sularda yüzmeyi yeni ögrenirken o karsiya varmis geri gelmis bile.. birak abi olmayi arkadas bile olacak bi tip degil flört konusuna hic girmicem bile midem bulandi.. neguzel isin var etrafinda bekar insan dolu neyin derdindesin adm bide güy sana yazildigini gizlio toplumda normal yanliz kalinca anormal adamin niyeti belli zaten.. salak olmayin! Abi olarak bile gorusulcek bi yani yok o adamin

Onu kaybetmek istemiyorsanız kendinizi kaybetmeyi göze alacaksınız. Kendinizi seviyorsanız ve kendinize saygınız varsa bu durumun zihninizde büyümesine izin vermeden kesersiniz. Yasak olanın cazibesinden başka bir şey değil bu. İnsanlar kendilerini aşk vs diye kandırmasın lütfen. Dışarda sevgilileriyle görüşüp eve gidince de eşiyle çocuklarıyla hiçbir şey olmamış gibi devam eden bu pislik erkeklere inanmayın artık. Böyle aşk, duygu mu olur? Bunlar dürtülerini dizginleyemeyen, iradesiz insanların hikayelerinden başka bir şey değil.

Terslemek cevap vermemek çok basit birşey senin elinde olan bisey demekki istemiyorsun allah bilir ondn cevap gelemeyince senin yazdığında olur adam evli çocuğu var farkindamisn kocam böyle birsey yapsn bosanmakla kalmaz o kadından da iyi bir intikam alırdım tek taraflı olmuyor sonuçta bu isler

Yillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.bir abi olarak omrumun sonuna kadar hayatimda yer verebilirdim.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam?kendimi dusunmekten nasi alikoyacagim lutfen akil verin
İncitir kırmaktan. Neden korkuyorsunuz ki. Daha çabuk uzaklaşır sizden. Yanlış ve sıkıntılı bi yol

Sizi yargılamayacagım çünkü insan olarak zaman zaman yanlış şeyler de yapabiliyoruz. Siz gerçekten bunun yanlış olduğunun farkında olan ve içten içe vicdan azabı duyan birisiniz. Bakın gerçekten duygularınıza kapılır giderseniz, bu vicdan azabı sizi yer bitirir. Her ne olursa olsun insanın gece yastığına kafasını rahat koyması kadar güzel bir şey yok. Birilerinin ahı üzerimde mi acaba diye dusunmeden yaşamak kadar güzeli yok.

Siz buraya konu açıp, kendinize dert ettiginize göre gerçekten vicdanlı birisiniz. Bu adamla devam ederseniz üzülen taraf siz olacaksınız , ilerisi kötüye gidecek. Adamdan tamamen uzaklaşın , gerekirse hiç görmeyeceğiniz bir yere gidin. Yoksa gönül laf dinlemez ama bile bile de yanlışa düşmek olmaz. Başka işe girin ,tamamen uzaklaşın.

Sizi yargılamayacagım çünkü insan olarak zaman zaman yanlış şeyler de yapabiliyoruz. Siz gerçekten bunun yanlış olduğunun farkında olan ve içten içe vicdan azabı duyan birisiniz. Bakın gerçekten duygularınıza kapılır giderseniz, bu vicdan azabı sizi yer bitirir. Her ne olursa olsun insanın gece yastığına kafasını rahat koyması kadar güzel bir şey yok. Birilerinin ahı üzerimde mi acaba diye dusunmeden yaşamak kadar güzeli yok.

Siz buraya konu açıp, kendinize dert ettiginize göre gerçekten vicdanlı birisiniz. Bu adamla devam ederseniz üzülen taraf siz olacaksınız , ilerisi kötüye gidecek. Adamdan tamamen uzaklaşın , gerekirse hiç görmeyeceğiniz bir yere gidin. Yoksa gönül laf dinlemez ama bile bile de yanlışa düşmek olmaz. Başka işe girin ,tamamen uzaklaşın.[/QUOT

Yazdiklariniz icin tesekkur ederim. Zaten aramizda bi iliski soz konusu degil olamazda.hepi topu 2 3 kez mesajlasmisizdir ki mesafemi hep korumaya çalıştım.yeri geldi cevap vermedim.keske o tek tuk mesajlarida atmasaydim.vicdanimi rahatsiz eden de bu.ama karsimdakinin boyle düşünceleri oldugunu bilseydim atmazdim.

Buradan beddua edenlerede soyleyecek bi lafim yok. 2 3 satir okuyup yargilayip beddua etmek bu basit olmamali.yasamadan bilemezsin.insan pesin hükümlü olmamali

O pislikle tamamen bağlarınızı koparmanız lazım. Abi demeyin şu pisliğe de ayrıca. Ne abi ne koca sıfatını bile haketmeyen, aklı sadece kadınların orasında burasında olan bir sapık. Karısını gözünden sakınır ama elalemin karısına, kızına her türlü ayak yapıp, bir uçkur derdine kandırır böyle tipler. Karısını gözünden sakınır dediysem, her erkeği kendi gibi bildiğinden herşeyine karışır, korur kollar kendince yani. Yoksa aldatmakta bir sorun görmez zaten ona göre aldatma değildir ki, yatarsa aldatma olur, flört etmekte ne vardır? Ha sen yatmayı da kabul edersen e sen istedikten sonra niye reddetsindir? Erkektir sonuçta, nefsi ağır basmıştır, ALLAH öyle yaratmıştır, baştan çıkarmasaymışsındır sende!....

tamam insan duygularına engel olamaz vs anlıyoruz da bu işin 'ya...'sı yok ki. engel olamazsanız evli adamın sevgilisi olursunuz.

Duygularını anlayabiliyorum ama malesefki bu yolun sonunda vazgeçmek var.
Ya başlamadan vazgeçersin ya da başlayıp sonunda kırık bir kalple vazgeçersin.
Öyle ya da böyle ondan sana yar olmaz.
O yüzden sen en iyisi başlamadan bitir

Back
X