Ya duygularima hakim olamazsam

Yazdiklariniz icin tesekkur ederim. Zaten aramizda bi iliski soz konusu degil olamazda.hepi topu 2 3 kez mesajlasmisizdir ki mesafemi hep korumaya çalıştım.yeri geldi cevap vermedim.keske o tek tuk mesajlarida atmasaydim.vicdanimi rahatsiz eden de bu.ama karsimdakinin boyle düşünceleri oldugunu bilseydim atmazdim.

Buradan beddua edenlerede soyleyecek bi lafim yok. 2 3 satir okuyup yargilayip beddua etmek bu basit olmamali.yasamadan bilemezsin.insan pesin hükümlü olmamali
İnsanları yargılamayı sevmiyorum, siz zaten kendinize dert etmemiş olsanız buraya konu açmaz , kafaniza göre yaşardınız. Buraya açtığıniza göre siz de rahatsızsınız. Dediğim gibi gönüle laf anlatmak kolay olmayabiliyor , ya kapılır gidersem diye düşünmeniz normal. Zamanindaki mesajları da keşke atmasaydiniz ama niyetiniz kötü değilmiş , ondan geçmişi unutun bir daha herhangi bir muhabbete girmeyin. Siz muhabbete girmezseniz karşı tarafta yüz göremeyince uzaklaşır. O adamdan da ne abi, ne koca olur.

Ya işte belki de erkekler de ilgi görünce bayılıyordur değil mi? Demek ki kaşımıza gözümüze vb. sahip çıkmamız lazım.

O pislikle tamamen bağlarınızı koparmanız lazım. Abi demeyin şu pisliğe de ayrıca. Ne abi ne koca sıfatını bile haketmeyen, aklı sadece kadınların orasında burasında olan bir sapık. Karısını gözünden sakınır ama elalemin karısına, kızına her türlü ayak yapıp, bir uçkur derdine kandırır böyle tipler. Karısını gözünden sakınır dediysem, her erkeği kendi gibi bildiğinden herşeyine karışır, korur kollar kendince yani. Yoksa aldatmakta bir sorun görmez zaten ona göre aldatma değildir ki, yatarsa aldatma olur, flört etmekte ne vardır? Ha sen yatmayı da kabul edersen e sen istedikten sonra niye reddetsindir? Erkektir sonuçta, nefsi ağır basmıştır, ALLAH öyle yaratmıştır, baştan çıkarmasaymışsındır sende!....

Kesinlikle bastan cikarma gibi bi durum yok.o konuda vicdanim rahat.vicdanimi rahatsiz eden sey benim safligimdan belkide salakligimdan mesajlarina cevap vermek.sadece yuzyuze geldigimizde nasi davranacagimi kestiremiyorum

Hemen de arabekse bağlanır.
"Kişki bişki şirtlir iltindi kirşilişsiydik"
Ne olacaktı adam kesin size aşık olacaktı, hayatında tatmadığı sevgiyi tadıp ömür boyu mutlu mu olacaktınız? Yoksa o evdeki masum kadının yerinde siz mi olacaktınız?

Vallahi yazık ya. ALLAH o adam gibileri de sizin gibileri de uzak etsin. Ne olursa olsun insanın bir çizgisi olmalı, hayatta asla diyeceği kriterleri en azından kendine az da olsa saygısı olmalı diye düşünüyorum. Kınamak istemiyorum. Uzak olursunuz inşaALLAH.

Kesinlikle bastan cikarma gibi bi durum yok.o konuda vicdanim rahat.vicdanimi rahatsiz eden sey benim safligimdan belkide salakligimdan mesajlarina cevap vermek.sadece yuzyuze geldigimizde nasi davranacagimi kestiremiyorum

Ben sizi kesinlikle suçlamıyorum. Son cümlelerimle ironi yaptım zaten. Hani böyle savunurlar ya bazı erkekler kendilerini ve tabi bazı kadınlar da eşlerini maalesef, buna dem vurmak istedim. Kimse kimseyi baştan çıkaramaz canım, o sadece cinsel ilişki esnasında, çiftler arasında olan bir durumdur. Ben her zaman ilişkisi olan tarafı suçlarım, kimse kusura bakmasın, sen istersen çırılçıplak karşısında danset, dönüp bak-ma-ya-caaak! Ama bunlar tam tersi kız ayartmaya yer arıyor ya.

Ablacım adam çakal. Ona olan zaafını anlamış ordan yürüyor. Normal iş arkadaşınmış gibi davran ..bey günaydın, ...bey iyi akşamlar bu kadar.

Konuyla alakali degil ama bir sorum olcakti. Bankada calisabilmek icin bankacilik mi okumak lazim, yani bu sart mi ? Yoksa bir kurs yeterli oluyor mu? :KK64:

Hayatınızdan çıkarmalısınız tabii ki de, karısından boşanıp sizinle evlenmesini beklemeyin, üzüldüğünüzle kalırsınız, etrafta bir sürü berak erkek var kaçın kurtarın kendinizi

Eğer sana duygularını açarsa boşan gel, o zaman düşünürüm de..

Ne kadar samimi görelim

Hayatınızdan çıkarmalısınız tabii ki de, karısından boşanıp sizinle evlenmesini beklemeyin, üzüldüğünüzle kalırsınız, etrafta bir sürü berak erkek var kaçın kurtarın kendinizi

Isler o boyuta gelmesin diye ugrasiyorum .allah korusun bosanirsa falan asla yuva yika n olmak istemem.ister duygularinda samimi olsun ister olmasin benim icin oluru yok zaten.

Yillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.bir abi olarak omrumun sonuna kadar hayatimda yer verebilirdim.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam?kendimi dusunmekten nasi alikoyacagim lutfen akil verin
Evli bir adamdanmi medet umuyorsun yazik degil mi sana..ihanetci hain seni ordan evire çevire dovmek lazim ki bi daha aklindan gecireme boyle bir hadsizlik.o s..... ya sen

Back
X