Ya duygularima hakim olamazsam

Mizantropist

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
5
2
6
Yillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum istesem de cikaramam isten dolayi ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam lutfen akil verin

Son düzenleme:
İletişimi tamamen kesin.

Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın.

Kendinizi o adamın eşinin yerine koyun.

Ne kadar acı değil mi?

Eşinin gömleklerini saatlerce ütünün sıcağında ütülüyor tertemiz işe gönderiyor belki en basiti ama o başka bir kadına o gömlekle kur yapıyor.

Bir kadına ihanet etmeyin. O sizin hem cinsiniz.

sakın bu tuzaklara düşmeyin. hele de bakireyseniz.yalnış anlamayın ama bu kart zamparalaın tek amacı gönül eğlendirmek. hepsi bu. sonrada arkasına bile bakmaz karısına koşar. (senden istediğini alınca.)
benim bir arkadaşım staj için bir mali müşavirin yanına girmişti. adam bunu kandırmış. bekaretini aldı. sonra kız salya sümük beni al filan demiş. (biz sonradan duyduk)
işin içine karısı da karıştı. karısının vede kızın ailesinin yanında kızını orospuydu beni kandırdı demiş.
bak bu kısmı iyi oku. kız sonra şehri bile terk etti. ailesiyle arası açıldı.
sonra onu yaşlı kedinden 25 yaş büyük bir adama verdiler.
benden söylemesi. ister dinle ister kulak arkası et.
ama kardeşim bunlar hayatın acı gerçekleri.

Yillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.bir abi olarak omrumun sonuna kadar hayatimda yer verebilirdim.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam?kendimi dusunmekten nasi alikoyacagim lutfen akil verin
Adı üzerinde flörtöz demişsiniz zaten.

konu sahibi, ve aziz romalılar, sen antonyus, ilgi görünce bayılıyorsunuz, evli, dul, bekar, genç, yaşlı farketmiyor, arkanızı bakmadan kaçın konu sahibi.

• Beğen
Reactions: gve
Ya gerçekten adamın evli olup da bunları yapması sizin gözünüzde adamı düşürmüyor mu. Hala abi ayakları. Yedik biz de. Besbelli hoşlanmışsınız. Çocuğunu bile düşünmeyip size yazılan adam yarın sizi mi düşünecek. Azıcık aklınızı kullanın. Size ne vadedebilir bu adam. Ancak kuytu saklı birkaç sevişme, biraz romantik söz,belki hediye.

konu sahibi, ve aziz romalılar, sen antonyus, ilgi görünce bayılıyorsunuz, evli, dul, bekar, genç, yaşlı farketmiyor, arkanızı bakmadan kaçın konu sahibi.
Ya işte belki de erkekler de ilgi görünce bayılıyordur değil mi? Demek ki kaşımıza gözümüze vb. sahip çıkmamız lazım.

Back
X