- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Mizantropist
Hoşuna gidiyor ....olacaklar belli...
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kimseden medet umdugum falan yok.isler sarpa sarmadan kimsenin kalbi kirilmadan nasil siyrilirim derdindeyim.ordan konusmasi ne kolay
Hiç utanma kalmamış. PesYillardir burayi takip ediyorum.kimseye anlatamadigim derdim icin bugun uye oldum lutfen bana yol gosterin.
2 ay once bankada ise başladım.1aylik bir egitim sureci icin baska bir subedeydim.genellikle erkeklerin bulundugu bi birimdi.ama ilk is deneyimim olmasina ragmen hic yabancilik cekmedim.herkes bana cok yardimci oldu.verimli ve eglenceli bi donemdi benim icin.surekli beraber oldugum bana egitim veren birisi vardi.cok dusunceli eglenceli naif birisi biraz da flörtöz gibi.her zorlukta yanimdaydi korudu kolladi.son zamanlarda bana karsi davranislari degisti.biraz cekingen davranıyordu ve bazen bana uzun uzun bakarken yakaliyordum.kendisi evli ve cocuklu oldugu icin hic art niyetli düşünmedim.benden 8 10 yas kadar buyuk oldugundan abi diye hitap ediyordum zaten.simdi farkli subelerdeyiz ama arasira karsilasiyoruz.arkadaslarinin yaninda bana herkes gibi davraniyor.ama ayrilir ayrilmaz mesaj atiyor ve gayet samimi.iltifatlar ediyor ben kisa cevaplar veriyorum.ama kendimi iyi hissettiriyor beni mutlu ediyor ama aradaki mesafeyi korumakicin kendimi cok zor tutuyorum.ya kendime engel olamazsam?bazen kendimi onu dusunurken yakaliyorum.vicdanim hic rahat degil.onceden sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik.terslesem ya da acik acik konuşsam kalbini kirarim incitirim diye cok korkuyorum.onu hayatimdan çıkarmak istemiyorum istesem de cikaramam isten dolayi ama bu sekilde de devam edemem.nasi davranmam gerek napicam lutfen akil verin
Bu tür konularda evli hatunlar, sanki kendi eşleri bu haltı yiyormuş, ya da kendi başlarına gelmiş gibi resmen komaya giriyorlar ve bu çok komik gözüküyor. Yorum yaparken bu triplerinide saklayamıyorlar :) sanki yaşanması imkansız bişeymiş gibi..
Konu sahibi, şu an sana çok heyecanlı gelen bu durum daha sonra sana çok acı verebilir. O şahıs belli ki kendine heyecan arıyor, bu yaptığı resmen şerefsizlik. Evli birine aşık olman yasak ya da imkansız değil, evli insanların başkasına aşık olmasıda imkansız değil. Evli insanlar birbirlerine sonsuza kadar aşık kalıcak diye bi şart yok. Ama bu adam kendine heyecan arıyor. Yakma kendini derim.
kimsenin kalbi kirilmadan nasil siyrilirim derdindeyim.ordan konusmasi ne kolay
Kadinlar kulübünün gelmis gecmis en mantikli yorumu. Kesinlikle katiliyorumHayatından cikarmak istemiyorsan o yolun sonuna metreslik deniliyor aklinda bulunsun.
AynenBi de "her zorlukta yanimdaydi, korudu kolladi" demiş.. Kimi kimden ve neyden KORUDU bu isimsiz cengaver? Bu ne arabesklik?
Abartılı duygu ve ifadelerden hic hoslanmam..
Başına bela aranma konu sahibi, istemem yan cebime koy modundan da çık.. Bu herife oncelikle saygini kaybet ve sonra da mesafeni koy..
Allah korusun, bi seyler olursa, "seçilen ve sevilen kadin" değil "metres" olacaksin..
Beğenmiş olmasına sözüm yok, insan nefsani bi varlık.. Olmasaymis iyiymis ama oldu hadi, adamin evli ve cocuklu oldugunu ogrendigi saniyeden itibaren şen şakrak flört etmeye devam edemezsin.. Nerden buluyor adam bu cesareti? Kendi kendine yazismiyor sonucta? Hani bunun bi taciz olmadigi, tek taraflı olmadigi ortada, o nedenle bu sekilde konusuyorum..Aynen
Konu sahibi.istemem yan cebime koy...modunda
Yok adamin kalbi kirilacakmis da yok nasil siyrilacakmis da.
Acilen kendine gelmesi lazim konu sahibinin
Gonlun kaymis olabilir tamam hadi olabilir diyelim.
Ama hemen acil onlem alip yol yakinken o batakliga giden yoldan donmeli.
sadakatsiz insanlara ne kadar kizardim ama asla dedigimiz hersey kapinin ardinda beni bekliyormus meger. keske baska sartlarda onceden karsilassaydik
Ben yine bi feyk kokusu aliyom ama yonetim o burnu kırar diye korkuyomTövbe tövbe, Vurmayın konu sahibi öldü![]()
Kırar kırar bence deBen yine bi feyk kokusu aliyom ama yonetim o burnu kırar diye korkuyom![]()