Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
ya arkadaslar bazilarinin yorumalrini hayretle okudum..
Burda ciidi bir konu tartisiliyor! Dalga gecmek yakisiyormu
Tabiki esler arasindada tecavüz vardir.
Mesela kadin istemeden zorla onu yere yatirip kiyafetlerini
parcaliyip tecavüz eden erkekler var
Yapmayin lütfen
Benim basima gelseydi ben hemen hastaneye gidip
rapor alirdim ve sonrada polise sikayet ederdim.
Tabiki bosanirdimda

ya arkadaslar bazilarinin yorumalrini hayretle okudum..
Burda ciidi bir konu tartisiliyor! Dalga gecmek yakisiyormu
Tabiki esler arasindada tecavüz vardir.
Mesela kadin istemeden zorla onu yere yatirip kiyafetlerini
parcaliyip tecavüz eden erkekler var
Yapmayin lütfen
Benim basima gelseydi ben hemen hastaneye gidip
rapor alirdim ve sonrada polise sikayet ederdim.
Tabiki bosanirdimda

Haklısın:1closedeyes:...ve aramızda bu gibi bir şeye maruz kalan kişiler olabilir..Dalga konusu olmamalı...:1shok:

benim anlamadığım eş tecavüzü olur mu diyenler var erkek isteyince tecavüz olur mu diyenler var..ya dilek arkadaşımızın dediği gibi zorla şiddet uygulayarak bunu yapan kocalar var siz bunu nasıl tecavüz olarak görmezsiniz..

şimdi tecavüzün her şekli iğrenç ama şu varki eşiniz itiyor siz istemiyorsunuz ama eşiniz ısrarla yineliyor ve sonundada tuttu kolunuzdan yatağa atıyor ilişki gerçekleşiyor belki kızdınız ona ama bir süre sonra bu kızgınlık geçecektir çünkü ona aşıksınızdır onu seviyorsunzdur

peki ya siz yolda yürürken hiç tanımadığınız herifin biri kolunuzdan tutup sizi (yatak bile deil ) ormanlık bir alana atsa ilişkiyi geçekleştirse üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin asla unutamazsınız :(

bu yüzden ne yapmak gerekiyormuş bulupta bunamamak lazım yeterki tecavüz eden eşimiz olsun:asigim:

bazı yorumlar çok şaşırttı beni... bu gerçekten çok ciddi bir konu... eşiyle zorla; psikolojik baskıyla ters ilişkiye giren, onu hastanelik eden erkek müsveddeleri var... Allah korusun..!

ters ilişkiye çok karşıyım Kötü Kazen

çok saçma geliyo bana üstelik çok canın yandığını duydum üstelik erkek için prezervatifsiz çok tehlikeliymiş
ah erkekler aah :mymeka:

çok saçma geliyo bana üstelik çok canın yandığını duydum üstelik erkek için prezervatifsiz çok tehlikeliymiş

bende günah diye biliyorum ama erkekler hep yasakları çiğnemeye bayılıyor nedense.hele ki hoşlarına gidiyorsa tutmak zor olur ben kesinlikle karşıyım:oklava:

bekar kızlarında tercihi ters ilişki oluyormuş bekaret zarar görmüyorya o açıdan

yani karşındaki sadece sevgilin yada erkek arkadaşın adam ters değilde düze girse ne yapacan yedinmi ayvayı tatlicadiarzu

Elbette Zor Bir Durumdur Yaşamadim Yaşamak Istemem Zaten :(

bende çok karşıyım buna hemde haram. e ne demişler ''hak yolu varken ne işin var b.. yolunda''.
ayrıca tecavüzde bence eş tarafından yapılsa bile kadının psikolojisini etkilemez mi? bilemiyorum belki herkesde aynı aolmaz ama ben asla hoş karşılayamam.yasakkelime

bekar kızlarında tercihi ters ilişki oluyormuş bekaret zarar görmüyorya o açıdan

yani karşındaki sadece sevgilin yada erkek arkadaşın adam ters değilde düze girse ne yapacan yedinmi ayvayı tatlicadiarzu

namusun bacak arasında olduğunu sanıyorlar da o yüzden giriyorlar ters işlere! yani o adamla tersinden yapınca namusuna bişey olmuyo,zar yırtılınca mazallah namus gidiyo? namus iki bacak arasındadır diyenlere güsel bir örnek..
yaptığın namussuzluksa seni kimse paklayamaz bilmiyorlar işte..yasık..

soru eğer (Ya Eşiniz Tecavüz Ederse? )buysa cevap sıkar biraz
yok eğer soru ters ilişkiyse bence hiç sağlıklı ve hoş değil hatta onur kırıcı

beni hayata küstürmesi demek olur herhaldee zorbalıktır buuu allah korusun

kadın istemiyorsa tecavüzdür,böyle eşler cezalandırılmalıdır:oklava::oklava::oklava::oklava:

Hiiimm.kötü Bir Durum Olsa Gerek.allah Ne Eş Tarafindan,nede Başkasi Tarafindan Kullarina Yaşatmasin.

ALLAH dünyada her güzelliği insana vermiş cinsellik te bile yüzyüze sevişen tek varlık insan aksini yapmaya ne gerek var ki...Şeniz

Back
X