Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
eşim yaparsa bende zevk almaya bakarım açıkcası

kötü bir durum cinsel istismar, kendimi yapma vajinadan farksız hissederim cinsellik duygularla yaşanmalı azgınlık ve hayvani boyutlarda olunca tiksiniyorum.

şimdi duruma göre değişir fantazi olarak yapılırsa (iki tarafında onayıyla) zevkli olabilir ama erkeğin baskısıyla olursa evli bekar hiçbir erkeğin bi kadını bukadar yaralamaya hakkı yok

istemediğim hiçbir şeyi eşim zorla yapmaz,yapamaz. beni meta olarak görmesini asla kabul edemem. ilişki 2 tarafın isteğiyle gerçekleşirse güzeldir...ne yazık ki böyle durumlarla karşılaşan kişiler var. hukuken hakları olsada, toplum ne der düşüncesiyle yada eşindir yapar zihniyetiyle belki de kimse gerekeni yapmıyor...
hoş bir durum değil...kimsede yaşamasın....yaşamak zorunda kalmasın....

ya arkadaslar neler yazmıssınız oyle yaa..ben suan bekarım ama hiç öyle laf atmayın evlende görelım seni diye..evlenıyorsunuz o an istegınız yok dıye kocanızı geri çeviriyorsunuz.var mı böyle birsey ya eger olursada neymıs tecavüzmüş oldu canım.bu konuların dini yönüde var bilmem anlatabıldım mı..yani kocanız istiyorsa ki hoş siz ağlarken baska bırseye moralınız bozukken zaten ınsan olan yapmaz ama normal bır durumdada böyle bir istegı var ve benim isteğim yok yapamam mı diyeceksıniz..yok oyle sey tabikide izin vereceksın ne demek ya o kocan senı arzuluyor o an..siz bence fazla feminist tavır takınıyorsunuz vede çok gereksiz..

sanırım burada tartışılan eşin biraz şiddet kullanarak ilişkiye girmek istemesi. yani hırpalanma boyutunda cinsel münasebet. ben mi yanlış anladım...bekar arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursalar...tecavüzden bunu anlıyorum ben ,zor kullanarak ve fiziksel zarar vererek...

tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilmelii
valla eşim bana etmezse zaten ben ona ederimm

fantazi olsun diye bi kere yapmıştı sonrada tekmeyi yemişti vallah regl olmasam neysede insan bi sorar tecavüz edebilirmiyim diye sırnaşık şeysırnaşık şey

bence öle bi hakkı olmas çok saçma çok istiorsa güzellikle sölemeli eşini ikna etmeli

evlilikte tecavüz tabiki olmamalı..iki insan birbirini sevdiği için evlenmiştir ve herşey sevgiyle anlayışla karşılıklı istekle yapılmalıdır...ama toplumumuzda da bu kesinlikle yok diyemeyiz..bu konuda neler yaşayan bayanlar var,okuyoruz,duyuyoruz...bu durumu yaşayan herkese bir kadın olarak çok üzülüyorum...

ya iyide mahkemeye verecek değilsinki eşin sonuçta sen istemiyosun ama o istiyooo napsın adamm :S

soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:Roflol::Roflol:

a.s:dance:Alemsin walla demi yapacak başka bişi yok:hooray:

bencede olmamamali hic yasamadim ama bazen benim canim istemez onun ister basladigina pisman ederim onu hic kimildamam cezalandiririm onu bu tecavuze girermi bence deyil ama

neolursa olsun kadın istemiyorsa bencede olmamalı çok kötü tecavüz edenin sadece sıfatı değişiyor başka bişey değil

bana tecavüz ederse bende ona ederim ne bu böle ya saçmalıkkkkkkkkkkk

aman ne tecavüzü ozman evlenmicen adam istio ne yapacan ki katlanıcan tabi saldırır ozaman gitsin baska kadınlamı yapsın hadi sıkıyosa izn verin gitsin baskasıyla yapsın aynen ole tecavüz kacınılmassa zevk almaya bak derum ben :roflol::roflol::roflol::roflol:

ya eşim tecavüz ederse eğer sanırım bundan hoşlanırım şimdi yalan söylemeyim yanii...hoşuma gider..anam çok mu şeyim??

Back
X