• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Sayfalar önce bir ton şey yazdım adamın zihniyetiyle ilgili,kız konuşmuyor etmiyor direk dan diye oral yapalım derse daha beter korkar ; üslubu berbat diye bir ton şey dedim,onun üzerine kaç tane yorumla ''ayy oralı abartanlar var hehehe'' diye dalga geçmişler.Cidden ülkede okuduğunu anlama oranının çok düşük olduğunu bu forum bana her geçen gün kanıtlıyor.
Sevişmek normal evet,ama iki kişi istiyorsa.Biri diğerine psikolojik baskı uyguluyorsa ne anlamı kalır olayın ?

Evet olay oral yapmayı kötülemek değildi yanlış yere çekildi bilerek.

Şu olayı okuduktan sonra, "Adam haklı," diyen de ne bileyim. Bu ne ya... yok evine gitmeseymiş, yok soyunmasaymış...

Geçen psikolojik baskı demiştim bir konuda, her zaman da söylüyorum; bu psikolojik baskıdır işte. Kuzen o psikolojik baskının etkisiyle adama taviz veriyor.

Sevgilin, nişanlın yahu kocan be kocan... istemediğin halde sana dokunuyorsa, cinselliğe zorluyorsa taciz/tecavüzdür. Kız kendini hazır hissetmiyor, kaybetme korkusu ile yapıyor garibim ne yapıyorsa ama hata ediyor.

Merak ediyorum, evine gitmeseymiş, soyunmasaymış diyen hemcinslerim; sevgiliyi nişanlıyı bir kenara bırakalım. Eşiniz, sizi istemediğiniz halde cinselliğe zorlasa ve istemediğiniz için aşağılasa ne hissedersiniz?

Evet ama buradaki sorun biraz da adamın açıkça niyetini söylemesiyle ilgili bence. Diyor yani benle yakınlaşacaksan eve gel diye. Keşke gitmeseydi. Çünkü ben razıyım demiş gibi oldu. Orada da tepki vermemiş zaten doğru düzgün benim anladığım.

Evet ama buradaki sorun biraz da adamın açıkça niyetini söylemesiyle ilgili bence. Diyor yani benle yakınlaşacaksan eve gel diye. Keşke gitmeseydi. Çünkü ben razıyım demiş gibi oldu. Orada da tepki vermemiş zaten doğru düzgün benim anladığım.
Cidden kuzenin yaptığı inanılacak gibi değil. Yazık etti kendine. Bir insan kendini nasıl bu duruma sokar aklım almıyor. Bir şeyi istemiyorsan istemezsin. Ne kadar baskı yaparsa yapsın.

Sanki zaten ayrılacakmış da bari bekareti işin içine sokmadan bir şeyler yaşayayım demiş gibi. Garip yani şu tavır.

Keşke kızı ikna edeceğine eforunu aileleri ikna etmeye harcasaymış. Ne diyelim çok garip olmuş her şey.

İki senedir hiç bişey yaşamamışlarsa adam arzuluyor olabilir sevgilisini. Ama söyleme şekli hoş değil zorlar gibi .. en azından oral olsun fln nedir ya. Bu işler siparişle olmaz ki sevgilinle vakit gecirirken yakinlasirsin kendiliğinden gelişir..

Bence dedikleri gibi sade nikah önce olsun düğün kısmı nı ertelesinler eylül gibi fln daha mantıklı olmazmı ev de hazırsa resmi dini nikah la rahat rahat cinsellik yaşanır ve onu geçtim neden aileler dinleniyor sırf onlar istiyo diye düğün yapmak saçma bence evlenenlerin kararı önemli bende düğün sevmem mesela nikah isterdim karşı çıksalar sinirlenirdim.

Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa kapıya atıcaktı belki de. Rezil etti resmen kızcağızı.
Evlilik hecesinde tecavüz edecekti herhalde. Rezil herif.

Adam normal değil de ben bu kadar suçlayacak yüklenecek bir şey göremedim. Kadın da en az adam kadar normal değil çünkü. Erkeklerin kendilerini bu duruma düşürmesine de kadınlarımızın erkekleri bu duruma düşürmesine de üzülüyorum. Dünyanın en doğal en mutluluk veren olayını nasıl bu hale getiriyoruz anlamıyorum. Biri zorla üstünü çıkarttırır diğeri çıkarttım ama bana dokunmaya çalıştı der. 30 yaşına gelmiş koskoca insanların bunu yaşaması yazık günahtır hem kadına yazık hem erkeğe. Erkeğe iki sene nasıl bekledi bir sene daha beklesin denmiş kadın iki sene beklememiş mi ? Kadın da bir sene daha beklemek zorunda değil mi ? Bu neden kadın için sorun değil ? Bu neden sadece erkeğin sorunu olarak görülüyor ? Kadın bu adamı istemiyor mu sevmiyor mu ? Bunlar aynı evde kalırken hiç mi birbirini sevmemişler sevişmemişler ? Bu iki insan birbirine neden bu kadar yabancı ? Adamın yaklaşım tarzı yanlış ve hoş değil tamam ama benim tahminim bu kadın iki sene boyunca bu dünyada hiç cinsellik yokmuş gibi davranmış cinselliğin c’sini konuşmamış konuşturmamış. Bu şekilde sağlıklı bir iletişim kurulamaz. Olayın iç yüzünü bu sürecin nasıl buraya geldiğini bilmediğim için kadın mı haklı adam mı karar veremiyorum. Eğer kadın bu kadar uzaksa cinselliğe evlenince de bir gecede bu durumun değişeceğini hiç sanmam. Herkes erkeğin bir sene daha bekleyip bekleyememesine takılmış. Gerçekten olay bu mu burada ? Şu zihniyeti bırakın cinsellik erkeğin ödülü ya da bekleyip elde etmesi gereken ona sunulan bir şey değil. Siz erkeğe böyle algılatırsanız bunu o da gelir size “e peki oral o da mı yok ?” diye saçma sapan bir tepki verir bunda şaşıracak bir şey yok. Normal olarak birbirini seven, birbirini isteyen insanların ve evlenmeden cinsellik yaşamamayı tercih etmiş insanların evlenmeleri bir sene ertelendiğinde doğal olan bunu sorun etmeleridir. Adamın söyleme şekli yanlış, kadını zorlaması yanlış ama tepkisi normal ve olması gerektiği gibi. Kadının tepkisi ve bu gecikmeyi sorun etmemesi normal değil.
Adamın yaptıği psikolojik şiddet yalnız. Bence de kız da normal değil ama nasıl bir şekilde manipüle ettiyse hakkı olduğuna inandirmis ve istemeden biseyler yapmış bu da tecavüze girer

Back
X