• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hamileysem

Selam arkadaslar bugun uye oldum ama uzun zamandir takip ediyordum. Ilk basta Rabbim isteyen herkese bir bebek nasip etsin belki bebek sahibi olamayanlara haksizlik ediyorumdur bunun icin ozur dilerim. Oglum 4,5 aylik ve korunuyorum. Fakat bu bir kac gundur midr bulantisi disinda butun belirtiler var uzerimde hamilelik belirtisi olarak ve esimin teyzesi ve ablam hamilesin diye tutturmaya basladilar ve adetim gecikti korkuyorum yaa hamileysemm diyee ilk korku sebebim OGLUMU EMZIREMEMEK! Ikincisi yaa bakamazsam?Varsa ki aldirmayi asla dusunmem ki esimde ayni sekilde ama korkuyorum suanda hazir degilim yeni bir annelige. Oglumu sutten kesmek bi bunalim benim icin adeta. Korundugum icin kendimden emindim fakat gecikme ve soylenenler hamilemiyim diye bumalima soktu resmen beni maalesef ki bir bebek daha dusunuyorum fakat suanda degil. Pazartesiyi bekliyorum tahlil icin. Insallah hamile degilimdirde diyemiyorum gunaha girerim diye sasirdim kaldim. Ic acici yorumlarinizi bekliyorum. Cok tesekkur ederim simdikten sagolun..
siz önlemini almışınız zaten buna rağmen olursa da Rabbim in hediyesi deyip kabulleneceksiniz:KK52:
şimdiki annelerde hiç emzirmeden mamaya geçen var ki sizinki mecburi bi durum olacak.canınızı sıkmayın hatta sevinin,zaten 2.bebeği düşünecekmişsiniz
kesinleşmemiş bişey için de evham yapmayın bence:stop:
olurasa bundada vardır bir hayır,güle güle büyütün:)

Hamileysende sukret. Bebeği veren sabrinida verir.ben sürekli hem bedensel hem ruhsal acılar çekiyorum bi bebegim olsun diye ama yok.cokta güzel olur bence.nasıl olsa yapacaksın sonuçta..

Selam arkadaslar bugun uye oldum ama uzun zamandir takip ediyordum. Ilk basta Rabbim isteyen herkese bir bebek nasip etsin belki bebek sahibi olamayanlara haksizlik ediyorumdur bunun icin ozur dilerim. Oglum 4,5 aylik ve korunuyorum. Fakat bu bir kac gundur midr bulantisi disinda butun belirtiler var uzerimde hamilelik belirtisi olarak ve esimin teyzesi ve ablam hamilesin diye tutturmaya basladilar ve adetim gecikti korkuyorum yaa hamileysemm diyee ilk korku sebebim OGLUMU EMZIREMEMEK! Ikincisi yaa bakamazsam?Varsa ki aldirmayi asla dusunmem ki esimde ayni sekilde ama korkuyorum suanda hazir degilim yeni bir annelige. Oglumu sutten kesmek bi bunalim benim icin adeta. Korundugum icin kendimden emindim fakat gecikme ve soylenenler hamilemiyim diye bumalima soktu resmen beni maalesef ki bir bebek daha dusunuyorum fakat suanda degil. Pazartesiyi bekliyorum tahlil icin. Insallah hamile degilimdirde diyemiyorum gunaha girerim diye sasirdim kaldim. Ic acici yorumlarinizi bekliyorum. Cok tesekkur ederim simdikten sagolun..
Canım sadece birşey söyleyeceğim kaldıysan ki olabilir bende korunuyordum hap ile Ama oldu oğlum 4 aylıktı bende hamile kaldığımda olsun sağlık olsun şu anda Dünyalar Tatlısı kızım Odasında uyuyor çok yoruldum hala da yoruluyorum ama bir gülücüğüne değiyor iyi ki hamile kalmışım da olmuş diyorum
Oğluma da devam sütü verdim bir yaşına kadar şimdi 1 buçuk yalında ve maşallahı var 17 kiloluk bir tosuncuk anne sütü alırkende öyleydi :) şimdi de öyle sıkıntı etme canım
Bir şey söyleyecektim coştum yine
Olursa KARDEŞ KARDEŞ büyürler olmazsa da istemiyorsan daha dikkatli olursun

Kk'da takıldıysan korunsan da hamilesindir. En sağlam yöntemlerin bile korumama riskinin %50 olduğu bir platform. Tamam, hiç bir yöntem risksiz değildir de, bütün istisnalar da burada olmaz ki kardeşim. Korunurken oldu lafına ben de hiç inanmam. Zaten arkadaşlar korunma yöntemini sormuş haklı olarak. Konu sahibi atarlanmış. O zaman buraya konu açmayacaksın. Biz müneccim şeysi mi yedik de durumu bilip bir de iç açıcı yorum yapalım Allah aşkına... ilginç bir konu.
Diğer yöntemler için istisnaların burada olması bence de şaşırtıcı ama prezervatiflere zerre güvenmiyorum ben ya. Kazalara o kadar müsait ki.
He valla yatır mı var acaba sitenin altında herkes hamile kalıyor :-)

Sen hiç olmasa evlisin daha evvel tecrüben var ben ne evliyim ne tecrübem var çoçuk konusunda

Back
X