Alacak. Sende alacaksın hayatına birini
BaŞka birini istemiyorum.Alacak. Sende alacaksın hayatına birini.
Başka birini istemiyorumAlacak. Sende alacaksın hayatına birini.
Şimdi istemiyorsun. İçin soğuyunca geçecek bu duygu durumun.Başka birini istemiyorum
hı hı evetBaŞka birini istemiyorum.
Aldatılmak ile ölümü aynı potaya koymayın bence.hocam allah aşkına nasıl bizim elimizde bir aciklar mısınız?
mesela aldatildik, anamız babamız öldü nasıl uzulmeyebiliriz madem bizim elimizde ?
Aldatılmak ile ölümü aynı potaya koymayın bence.
Ölüm acısı küllenir ama elbet unutulmaz hep aklınıza gelecektir.
Aldatılmak ise psikolojik durumunuzla alakalı bir yas suresi getirir. Aldatıldım ama iş hayatindaydim ve düşünecek çok daha önemli işlerim vardı,bir karaktersize değmez dedım geçtim 3 gün sürmedi toparlanmam
konu sahibine de yazdım kimi neyin ne kadar etkileyeceği konusunda bu kadar katı fikirli olmak insanoğlunun haddi olmamalı bence .Aldatılmak ile ölümü aynı potaya koymayın bence.
Ölüm acısı küllenir ama elbet unutulmaz hep aklınıza gelecektir.
Aldatılmak ise psikolojik durumunuzla alakalı bir yas suresi getirir. Aldatıldım ama iş hayatindaydim ve düşünecek çok daha önemli işlerim vardı,bir karaktersize değmez dedım geçtim 3 gün sürmedi toparlanmam
ZamanlaArkadaşlar sevgilimden yeni ayrıldım hayatına birini alırsa kahrolurmuşum gibi hissediyorum bunu nasıl yenicem?
Aldatıldınız mı veya güveninizi kıracak bir şey mi yaptı ki şifre istediniz? Cevap evetse böyle birinin arkasından üzülmek neden?Şifresini vermedi diye ayrılmam onu sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor ki
Bu duygudan kaçamazsın hissedeceksin, yüzleşecek kabul edeceksin ama önünde sonunda geçecek hayatına devam edeceksin. Doğan Cüceloglunun güzel bir lafı var "sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek " kendine yoluna devam et.Arkadaşlar sevgilimden yeni ayrıldım hayatına birini alırsa kahrolurmuşum gibi hissediyorum bunu nasıl yenicem?
Bi şey hissetmek acı çekmek hak iddaaveymek mi? Yazdıklarınız hiç normal gelmedi bana siz sıkıntılısınız sanırımŞu heriflerin hayatında bi an var oldunuz diye geri kalan hayatında da hak iddia eden ne kadar gurursuz kadın türedi son günlerde,
aynısını erkek yapsa takıntılı pis sapık psikopat diyip uzaklaştırma alırdınız.
Konu sahibi size ne? Alırsa alır? Sizinle çıktı diye ömür boyu sevgilisiz mi yaşayacaktı ?
Niye ki, bir iliski bittiyse bitmiştir.Bu kadar çabuk hayatına birini alabiliyorsa zaten doğru kişi değilmiş demektir.
Bi şey hissetmek acı çekmek hak iddaaveymek mi? Yazdıklarınız hiç normal gelmedi bana siz sıkıntılısınız sanırım
Sen düşeceğin kadar düşmüşsün zaten fazlası zarar sanaSenin kadar kimse sıkıntılı olamaz, sana zerre değer vermeyen herkesi ekleyen şifre isteyince de ayrılan bi herife birini hayatına alır mı diye konu açacak kadar Allah kimseyi sıkıntıya düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?