Ya hayatına birini alırsa

Yahu hayatindaki sen olmadıktan sonra Ayşe olsa ne olur Fatma olsa ne olur ?
Önemli olan seninle beraberken başka birine bakmaması..
O yüzden giden adamın umrunda olmazsın.
O da başkasıyla sevişirken seni asla düşünmez.
Hiç üzülüp arabesk tavırlar sergileme.
Kendini yorarsin,"kız üzülüyor kahroluyor" dedikleri zaman eski sevgilin gelip "senin kıymetini bilemedim,beni affet" demez.
Aksine "ne adammisim,perişan etmişim,o zaten beni unutamaz" diye boburlenir.

hocam allah aşkına nasıl bizim elimizde bir aciklar mısınız?
mesela aldatildik, anamız babamız öldü nasıl uzulmeyebiliriz madem bizim elimizde ?
Aldatılmak ile ölümü aynı potaya koymayın bence.
Ölüm acısı küllenir ama elbet unutulmaz hep aklınıza gelecektir.
Aldatılmak ise psikolojik durumunuzla alakalı bir yas suresi getirir. Aldatıldım ama iş hayatindaydim ve düşünecek çok daha önemli işlerim vardı,bir karaktersize değmez dedım geçtim 3 gün sürmedi toparlanmam

konu sahibine de yazdım kimi neyin ne kadar etkileyeceği konusunda bu kadar katı fikirli olmak insanoğlunun haddi olmamalı bence .
siz etkilenmemiş olabilirsiniz ama herkes sizin gibi değil

Şifresini vermedi diye ayrılmam onu sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor ki
Aldatıldınız mı veya güveninizi kıracak bir şey mi yaptı ki şifre istediniz? Cevap evetse böyle birinin arkasından üzülmek neden?

Ha cevap hayırsa durduk yere şifre için darlayan biriyle beraber olmazdım şahsen.

Şu heriflerin hayatında bi an var oldunuz diye geri kalan hayatında da hak iddia eden ne kadar gurursuz kadın türedi son günlerde,

aynısını erkek yapsa takıntılı pis sapık psikopat diyip uzaklaştırma alırdınız.

Konu sahibi size ne? Alırsa alır? Sizinle çıktı diye ömür boyu sevgilisiz mi yaşayacaktı ?

Eski konularınıza baktım. Adam zaten önüne gelen kadını evli bekar demeden takipliyormuş. Böyle biri neden size şifre versin, dm kutusu kadınlarla doludur. Siz sevgiliyken bile başkalarıyla flört eden adam şimdi ohoo bekar haliyle neler yapıyodur neler.

Arkadaşlar sevgilimden yeni ayrıldım hayatına birini alırsa kahrolurmuşum gibi hissediyorum bunu nasıl yenicem?
Bu duygudan kaçamazsın hissedeceksin, yüzleşecek kabul edeceksin ama önünde sonunda geçecek hayatına devam edeceksin. Doğan Cüceloglunun güzel bir lafı var "sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek " kendine yoluna devam et.

Bi şey hissetmek acı çekmek hak iddaaveymek mi? Yazdıklarınız hiç normal gelmedi bana siz sıkıntılısınız sanırım

Bu kadar çabuk hayatına birini alabiliyorsa zaten doğru kişi değilmiş demektir.
Niye ki, bir iliski bittiyse bitmiştir.
Ben bir gün bile kendimi tutmam vallahi yeni biriyle tanışırsam.
Konu sahibi, zaten ilişkiniz güzel bir ilişki olsaydı bitmezdi. Değil mi?
Senden sonra boşver ne b.k yerse yesin. Sen kendi hayatına odaklan. Bu saatten sonra o senin için bir yabancı. Sen de o da başkaları ile beraber olacak, hatta evlenecek, hatta çoluk çocuğa karışacaksiniz. Eski sevgilini hatırla. Bu çocuk geldigi zaman onun adını bile unutmuştun di mi? Bir süre sonra bu hıyarın da esamesi bile okunmayacak. Öyle konusu geçince 'benim ex' diye bahsedeceğin biri haline gelecek. Sadece biraz zamana ihtiyacın var o kadar

Bi şey hissetmek acı çekmek hak iddaaveymek mi? Yazdıklarınız hiç normal gelmedi bana siz sıkıntılısınız sanırım

Senin kadar kimse sıkıntılı olamaz, sana zerre değer vermeyen herkesi ekleyen şifre isteyince de ayrılan bi herife birini hayatına alır mı diye konu açacak kadar Allah kimseyi sıkıntıya düşürmesin

Senin kadar kimse sıkıntılı olamaz, sana zerre değer vermeyen herkesi ekleyen şifre isteyince de ayrılan bi herife birini hayatına alır mı diye konu açacak kadar Allah kimseyi sıkıntıya düşürmesin
Sen düşeceğin kadar düşmüşsün zaten fazlası zarar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…