ben hiç anne olmadım ki nerden bilirim bir bebek karnımda nasıl büyür,nasıl oynar kıpır kıpır,nasıl hissedilir hareketleri,nasıl beklenir ultrason günleri onu görmek umuduyla,doğum yaklaştıkça nasıl heyecanlanır insan,nasıl bekler yavrusunun geleceği günü özlemle...doğum nasıl bişeydir,onu ilk gördüğünde ne hissedilir,kokusu nasıldır içime çekince,ona sarılmak nasıldır hele emzirmek ne biçim bi duygudur acaba....eşimin kucağında bebeğimi görmek nasıldır,onun bizim olduğunu bilmek nasıldır...........mafoldumbenbelkide hiçbir zaman anlayamıycam bu duyguları.....ya hiç anne olamazsam ne yaparım bilemiyorum...bu soru beni yedi bitirdi beş senedir...sağlıklı bir adamla evliyim onuda kendi kaderime mahkum ettim....suçluluk hissediyorum ona karşı...başkalarının bebeklerini sevdiği zaman eziliyorum,çok üzülüyorum o an gözyaşlarımı zor tutuyorum:gitme:
kayra ve zeyra rabbim size hayırlısıyla yavrunuzu kucanıza almayı nasip etsin...hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah...anne baba kıymeti bilip sizi hiç üzmesinler
ben hiç anne olmadım ki nerden bilirim bir bebek karnımda nasıl büyür,nasıl oynar kıpır kıpır,nasıl hissedilir hareketleri,nasıl beklenir ultrason günleri onu görmek umuduyla,doğum yaklaştıkça nasıl heyecanlanır insan,nasıl bekler yavrusunun geleceği günü özlemle...doğum nasıl bişeydir,onu ilk gördüğünde ne hissedilir,kokusu nasıldır içime çekince,ona sarılmak nasıldır hele emzirmek ne biçim bi duygudur acaba....eşimin kucağında bebeğimi görmek nasıldır,onun bizim olduğunu bilmek nasıldır...........mafoldumbenbelkide hiçbir zaman anlayamıycam bu duyguları.....ya hiç anne olamazsam ne yaparım bilemiyorum...bu soru beni yedi bitirdi beş senedir...sağlıklı bir adamla evliyim onuda kendi kaderime mahkum ettim....suçluluk hissediyorum ona karşı...başkalarının bebeklerini sevdiği zaman eziliyorum,çok üzülüyorum o an gözyaşlarımı zor tutuyorum:gitme:
¤ decemBer ¤;10680418 .!.:ayıp ama ha. burada belki hiç anne olamamış bayanlar var veyahut da anne olamayacağı kesinleşmiş olanlar var. onların ne kadar üzüleceği hiç gelmiyo mu aklınıza?
sanki dünyanın sonuymuş gibi anne olamazsam gibi başlıklar açmanız hiç hoş değil. tamam annelik mühim de, bir ömür varsa bu da ağlayıp sızlanmak için verilmedi size. Allah hayırlısını versin bacım.
bekarım çok şey anlarım. ben şimdi bekar ve kısırlığı %100 kesinleşmiş biri olsam çok kızardım bu başlığa. bekar olmak kadınlıktan uzak olmak değildir, bizim de hormonlaırmız var evlenince ortaya çıkmıyo kadınlık. hemen bii diyemeyince "bekarsın ne anlarsın".. demekki verecek başka cevabınız yok?
ayrıca buraya gelip istediğim konuda mesaj yazma özgürlüğüm var. siz fikirlerinizi özgürce söyleyebiliyorsanız ben de söyleyebilirim. benimki de fikir.
kaldı ki konu sahibi anlayışla karşılamışken, başkaları çemkirmiş. niye şaşırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?