ya hiç anne olamazsam

insallah hepimiz birgun anne olcagiz.ben buna inaniyorum.hic olmaz denilenlerin oldu.Rabbim dermansiz dert vermesin.Sükürler olsun bugunumuze.Sabretmekten,dua etmekten ve mucadele etmekten baska hicbirseyimiz yok.Rabbim insallah annelik duygusunu bizlerede yasatir.dilerim hepimiz tum isteyenler en yakin zamanda bu duyguyu tadar.ve gun gelir meleklerimizin dogum hikayelerini mutluluklarimizi burada paylasiriz.Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.bol bebekli gunlere insallahhhhh:)

merhaba arkadaşlar dün bir arkadaşım bana şöyle söyledi.ibrahim peygamberimizinde çocuğu yokmuş ALLAHA dua etmiş ve ALLAH ona evlat vermiş.bana hergün meryem süresi ve ibrahim süresini oku dedi.fakat rabbimize açılan ellerin muhakkak birgün geri dönüşü olduğunu söyledi.paylaşmak istedim.hadi arkadaşlar karamsarlıktan çıkıp duaya yönelelim.sevgilerimle...vereliniortak

umarım burdaki herkes anne olur. ama şunu çok iyi biliyoruz aramızda anne olanlar olduğu gibi olmayanlar da çıkıcak bu ben de başkası da olabilir. ya anne olamazsam işte bu dünyanın sonu değil. ben evlat acısındansa evlat hasreti ile sınanmayı tercih ediyorum. deli gibi bebiş istiyorum ama olmadığından da allahın takdiri diyorum. şu anda umutlarım var bir sonraki denemeye. ama daha ne kadar umudum devam eder bilmiyorum. rabbim bize dayanacak sabrı versin.

merhaba arkadaşlar sizleri okadr iyi anlıyorumki...bu duyguyu 15 sene yaşıyan biri olarak bazen hayata umutlu bakıyorum bazen umutsuz...herşeyin hakkımızda hayırlısı diyelim bunları yaşıyacagım hiç aklıma gelmezdi..ne kadaar agır bir sınavdan geçiyoruz inşl hakkıyla sınavımızı veririz...ve inşl buradaki arkadaşlarım ve anne olmak isteyen herkes anne olur:))))benim hikayemde 15 sene içine 7 düşük 3 dış gebelik 2 aşılama 2 tüp bebek oldu dış gebeliklerden sağ ve sol tüplerim alındı doktorlar dogal olarak normal yolla gebelik olma şansı yok dediler bir doktor hariç mucizeye inanmazmısın dedi inanırım ama belkide bi mucize olacak bizde bir gün anne olacagız belki dogurmıyacagız ama anne olacagız...3 tüp bebek denememiz olacak nasip olursa bir kaç ay sonra hayırlısı diyeyim .... allaah herkezin gönnüne göre versinn.. aminn..manevi duygular çok önemli dualarda buluşmak ümidiyle...opuyorumnanaktan

kendini bu kadar yıpratma .........bende anne değilim belki benimde olmaz bunu zaman zaman düşünüyorum ama Allah vermiyosa vardır bir hayır derim ...........umutsuz olma hem bu kadar dua et bol bol ...umarım kavuşursun btabi yawruna

hissettiklerini ,yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki.bende meleğime 13 sene sonra kavuştum.ona kavuşunca herşeyi bütün çektiklerini hiç yaşamamış gibiyim.mavicim inşallah rabbim sana ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…