ya december git allahını seversen bulaşma bize..zaten kalbimiz kırık bizim..ben çocuğu olmaması kesinleşmiş biri okuyup üzüldüyse diye üzüldüm ve özür diledim...duygularımı ifade ettiğime pişman ettin beni ya...iki teselli kelimesine hasretken senin yaptığına bak....
ben çokmu kötü bişey yaptım yaaa...50 yaşında halam var hiç çocuğu yok...korkuyorum işte benimde olmaz diye...o an çok kötüydüm yazmak istedim yanlış mı bu şimdi
canım sakın öyle düşünme sen çok güzel bir konu açmışsın benim ve diğer arkadaşların yaşadığı duyguları çok güzel bir dille anlatmışsın o arkadaşa diyeceğim son söz ise biraz daha saygılı olması o kadar bu topiğe saygı göstermeyen bu topiğe girip sırf kendini kanıtlamak için mesaj yazmasın herkes tabikide özgür düşünmekte ama madem burada o kadar yaralı kalpler var biraz daha anlayışlı olması gerekir sen boşver canımcım rabbim benim yüzümü güldürdü inşallah sizlerdende o güzel haberleri alacağız canım dualarım sizlerle:Saruboceq::1hug:
ayyyyy bu arkadaş ne yapmaya çalışıyor ya topiğe gelip huzurumuzu bozuyor.boşverin kızlar cvp vermeyin bizi bizden başka kimse anlamaz onun seviyesine düşmeyin.
mavi hiç böyle laflara üzülme, bizlerin derdi bize yeterli geliyor. sen anneliğine odaklan, eşine odaklan. kendi saglığına moraline bak ki mücadele azmini yitirmeyesin.
december, elbette bekarlarda kadınlığı bilir, bekarlarında hormonları var ama evlilik ve evlenince, çocugun olmayınca yaşadıkların bekarken yaşanan hiçbir derde benzemiyor. bizlerde bekar olduk hiçbirimizin aklına da bu dertler gelmemiştir, belki bizlerde cocugu olmayanlara bebek ne zaman diye sormuşuzdur. neyse sonuç olarak biz burda kimseyi üzemeye calışmıyoruz aksine çocugu olma ihtimali sıfır olan bir bayan da gelse onu da en iyi biz anlarız ve elimizden geldiğince teselli ederiz. düşüncelerini özgürce söylemene de birşey diyemeyiz ama bizler senin şuan gercekten anlayamacagın derece de hassas insanlarız. kimimiz tedavi oluyor, kimi aşılama, tüp bebek, rahim filmleri, eşlerimizin tedavileri, alınan fazla hormonlar, umutlar, umutsuzluklar, bekleyişler...vs inşallah sen ilerde bu sürecleri yaşamaz ve bizi anlamak zorunda kalmazsın ama en azından bu derece hassas bayanlara daha hassas yaklaşman gerektiğini düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar bende 9.cu seneme girdim evliliğimde 4.cü tüpbebeğe başlıcam kısmetse temmuzda 3.cü negatif sonucumu aldım herşey kısmet.hepimiz maalesef karamsarız fakat bolca dua çokça şükür etmek lazım inanıyorumki zamanı gelince hepimiz anne olacağız.meryem süresini hergün okuyun.birde günde 7 yasin okuyup okunan suyu için 40 gün boyunca yasin okuyun.diyorlar sizinle paylaşmak istedim...
ayıp ama ha. burada belki hiç anne olamamış bayanlar var veyahut da anne olamayacağı kesinleşmiş olanlar var. onların ne kadar üzüleceği hiç gelmiyo mu aklınıza?
sanki dünyanın sonuymuş gibi anne olamazsam gibi başlıklar açmanız hiç hoş değil. tamam annelik mühim de, bir ömür varsa bu da ağlayıp sızlanmak için verilmedi size. Allah hayırlısını versin bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?