Ya hic bebegim olmazsa!

haklısın canım ama kesin emin olunmuyor demekki bunu istiyorlar. benim hsg biraz karışık çıkmıştı çeken doktor çift rahim, ayrıca ters falan demişti sonra ankarada ki doktorum normal bir sorun yok dedi. eğer hsg ile tam emin olsalar bunu istemezlerdi. ayrıca o doktorum çok iyiydi ona devam etmek isterdim fakat geçen sene taşındım ara çok uzaklaştı hem sadece böyle mugallakta kalan hsglerde değil herkesten istenmesi gerekiyor biliyorum.

istenirse yaptırıcaz artık başka çare yok sağol canım

hadi bakalım hayırlısı inşalah anladığım kadarıyla sende benim gibi aynı dertten muzdarip olmuşsun bakalım inşallah bende yeni doktora başlıcam hsg den sonra boşuna geçen zaman kaybı oldu ama allah beterinden korusun

amin canım zaten ilk başlarda tek doktora bağlı kalmak doğru değil çünkü sende bilinçli olmuyorsun bu konuda ve doktora inanmak zorunda kalıyorsun en iyisi iki doktor hatta 3kaydirigubbakcemile3

amin canım zaten ilk başlarda tek doktora bağlı kalmak doğru değil çünkü sende bilinçli olmuyorsun bu konuda ve doktora inanmak zorunda kalıyorsun en iyisi iki doktor hatta 3kaydirigubbakcemile3

evet ama bir sürü değişik tedavi teşhis farklı ilaçlar ben deney faresine döndüm. en iyisi adı bilinen iyibir prof seçip sürekli ona devam etmek.

ne sarması kıs yaprak sarmasımı yoksa?
evet canım içini hazırlamıştım arkadaşlar gelince sarması kalmıştı 12de başladım 01:30da ateşe koydum şimdide tencereden çıkardım:)))
evet ama bir sürü değişik tedavi teşhis farklı ilaçlar ben deney faresine döndüm. en iyisi adı bilinen iyibir prof seçip sürekli ona devam etmek.

haklısın tatlımda daha yenıykende o doktorun iyi olup olmadıgını bilemıyorsun malesef:))araştırdım şimdikini nette çok olumlu yazmış bir çok kişi onlara ve görümceme güvenerek gidicem yenı doktora inşallah iyidir...

ya şimdi bu yapılır mı ne sarması bu böyle diyetteyken zati adamın gırtlağını sıkıberesim geliyo ben orda haşlanmış tatsız tuzsuz sebzeler yerken ona da yemek da ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorumakannehir

ya şimdi bu yapılır mı ne sarması bu böyle diyetteyken zati adamın gırtlağını sıkıberesim geliyo ben orda haşlanmış tatsız tuzsuz sebzeler yerken ona da yemek da ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorumakannehir

valla benım yemekle işim olmuyor ama tatlıyı kessem çöp olurum sanırım:))

hakkaten ya sarma lafını duyunca açlık krizim tuttu afiyet olsun şimdi sen götürüyorsundur esracım.bu arada hamaratsın belli oldu. kızlar ikinizde yeni evlisiniz umuyorum en yakın zamanda olacak ikinizinde yavrusu.

bende yeni doktoru en yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine gidicem aslında en başından beri oa gitmek istiyordum fakat dr erkekti normalde böyle erkek kadın ayırımım yoktur da ne biliyim işte erkek kadındoğum yapamam gibi geliyordu ve hala öyle daha muayeneye gitmedim gidince sanırım bütün renklerin tonunu alırım

olumunekankayizsmile
hakkaten ya sarma lafını duyunca açlık krizim tuttu afiyet olsun şimdi sen götürüyorsundur esracım.bu arada hamaratsın belli oldu. kızlar ikinizde yeni evlisiniz umuyorum en yakın zamanda olacak ikinizinde yavrusu.

cümlemizin inşallah arkidişim aynı temennileri diliyorum

valla götürmüyorum canım hafif acı olmuş karabiberi kaçırmışım herhalde..teşekkür ederim iltifatın için ne yapayım gece kuşu olunca can sıkıntısından işte meşguliyet buluyoruz kendimize..meyve suyu eşliğinde sigara içiyorum şuan:))yenı evliyiz canımda yaş 28 biraz daha küçük olsaydım çocuk için acele etmezdım herhalde:)):bbo:

bende yeni doktoru en yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine gidicem aslında en başından beri oa gitmek istiyordum fakat dr erkekti normalde böyle erkek kadın ayırımım yoktur da ne biliyim işte erkek kadındoğum yapamam gibi geliyordu ve hala öyle daha muayeneye gitmedim gidince sanırım bütün renklerin tonunu alırım

sende benım gıbısın kızkende yenı evliykende doktorum hep kadın oldu erkek doktora ilk defa gidicem ama daha iyi diyorlar erkekler için:)) rahat olmaya çalış canım sonuçta şunu düşün banada görümcem dedi günde kaç kişiye bakıyorlar ilk olmayacaksın:))

Back
X