• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hic bebegim olmazsa!

ilerde vücudun değişmeye başlayınca keşke o zamanlar rahat olsaydım manken gibi kızdım diyeceksin garanti veriyorum dostum :delphin: benm geçmiş doktorlarım hep erkekti ama Allah biliyoya erkek olmasını hiç istemedim hep ilk günki gibi utandım muayene sırasında. şu anki doktorum bayan öyle rahatımki birde çok güler yüzlü sanki arkadaşımmışcasına herşeyi çekinmeden carcar soruyorum uzunuzun cevaplıyor

sen ilgilisine denk gelmişsin canım:))benım doktor kadın çok suratsız ve 10 dkk hemen çıkartıyor dışarı üzerine azarda yedım aaaa dedim sen tekmisin canım bu bursada birdaha gitmem asla:(( haklısın canım yenı evlendiğimde 58 kiloydum boyuma göre tam ideal kilodaydım şimdi 70 oldum deli oluyorum alıyorum habire tatlı yemesem keşke ama tutamıyom ki gırtlağımı iyiki sütlü tatlı sevıyom şerbetlileri ağzıma koymam onlarıda yesem demekki 90 olcam:))

kızlar ben hocayada gittim allah gunah yazmasın ilk ve son oldu zaten bana kızın olacak dedi ama rahimle ilgili bir problem yaşıcaksın birsüre sonra olacak dedi..kıldönmesi çıktı sonra ameliyat oldum arkasından lazer epilasyondan başka bir şekilde temızlık olmaz dedi doktor onuda yaptırdım hallettım ama hala bebiş yok:))) allah zamanını bilir...çok aratmasın rabbım kimseyede..

allah allah senin hoca yine tutturmuş inşllah canım en yakın zamnda olur bende yıldızname baktırmışım orada 3 erkek çocuğun olacak denmişti çatlatma patlatma olursa yada ne biliyim tüp bebek olayına kadar giderse yoksa üçüz mü olacak eyvahedigeldismile allahım aratmasın da ne biliyim üç çocuk herhalde huniyle dolaşırdım artık bilmiyorumkismile

allah allah senin hoca yine tutturmuş inşllah canım en yakın zamnda olur bende yıldızname baktırmışım orada 3 erkek çocuğun olacak denmişti çatlatma patlatma olursa yada ne biliyim tüp bebek olayına kadar giderse yoksa üçüz mü olacak eyvahedigeldismile allahım aratmasın da ne biliyim üç çocuk herhalde huniyle dolaşırdım artık bilmiyorumkismile

sana bişi söliyimmi senın gibi düşünüyorum mesela ikiz bebek birçok kişi çok sever ve ister allahn gucune gitmesin ama gerçekten çok zor bakarsın olurmu olur benım ikiz senın üçüz:))

kızlar ben hocayada gittim allah gunah yazmasın ilk ve son oldu zaten bana kızın olacak dedi ama rahimle ilgili bir problem yaşıcaksın birsüre sonra olacak dedi..kıldönmesi çıktı sonra ameliyat oldum arkasından lazer epilasyondan başka bir şekilde temızlık olmaz dedi doktor onuda yaptırdım hallettım ama hala bebiş yok:))) allah zamanını bilir...çok aratmasın rabbım kimseyede..
Amin hayırlısı canım ya sonuçta hocaya şifa bulmak için gidiyorsun ona tapmıyorsun. bende ilkkez geçenlerde gittim sübyan duası yazdırdım boynuma taktım Allahtan umut kesilmez bu da bir motive kaynağı benm için. lazerli epilasyonla bütün tüy sorunun bittimi. bazılarında işe yaramıyormuş bir müddet sonra tekrar tüyler eskisi gibi oluyormuş diye duydum?

benım gittiğim hoca değilde tuhaf bir kadındı hoca diyince aklıma kadınsa kapalı böyle eski türkçeden bakan erkekse sakallı dedeler geliyor benım gittiğim üçharfliliydi,bana dıyordu ayyyy kızzz sıkıldım sırtıma vur birkere ne bileyım camdan bakıyordu anlatırken,birde çok pisti bidaha hayatta gitmem:))

Amin hayırlısı canım ya sonuçta hocaya şifa bulmak için gidiyorsun ona tapmıyorsun. bende ilkkez geçenlerde gittim sübyan duası yazdırdım boynuma taktım Allahtan umut kesilmez bu da bir motive kaynağı benm için. lazerli epilasyonla bütün tüy sorunun bittimi. bazılarında işe yaramıyormuş bir müddet sonra tekrar tüyler eskisi gibi oluyormuş diye duydum?

benım aralıkta bitti seanslar hala çıkan bişi yok ince tüy kalıyor tabı onun için iğneli epilasyon öneriyorlar ama bebiş istediğim için yaptırmadım yeter dedim 9seansta bitti benım orman oldugum için:))kiminin 4 seansta bitiyor mesela..ince tüyleride eski yöntemle halledıyom...:teytey:

yıldızname nasıl bişey tarot kartlarıylamı bakıyorlar??:uhm:

3 kesem vardı hamişken yatıp kalkıp nasıl bakıcam diye düşünüyodum Allahım keşke tek olsa tek ver tek ver içimden istiyordum itiraf ediyorum. önce biri hiç gelişmedi öyle kaldı sonra diğeri biraz büyüdü durdu, sonuncu normal büyüklükteydi içi boşaldı. biraz acıtasyon yapayım dedim mafoldumben siz siz olun hiç tek olsun diye dua etmeyin kaç tane olursa olsun hayırlı ve sağlıklı olsun ben dersimi aldım kızlar müsadenizle gideyim bi cigara tütüteyim geliyorum.

kızlarrrr nerdesiniz yawww ..anunakicim yemeklerın içinemı düştün ayselcim sende çaydan uyuyamı kaldın:)))

kızlar grupfoni diye bi site var orada şuan epilasyon zayıflama gibi bisürü aktivite çok büyük indirimde benim görümcem gidecek şimdi b.düzünde bi yer var 6 seans 60 tl hemen fırsatı aldılar işte rezervasyonuda yaptırmış isterseniz bağlı olduğunuz yerdn fırsatları takip edebilirsiniz ben sarı olduğum için fazla kıl tüy meselem yok bi de bebiş düşündüğüm için girmek istemedim

3 kesem vardı hamişken yatıp kalkıp nasıl bakıcam diye düşünüyodum Allahım keşke tek olsa tek ver tek ver içimden istiyordum itiraf ediyorum. önce biri hiç gelişmedi öyle kaldı sonra diğeri biraz büyüdü durdu, sonuncu normal büyüklükteydi içi boşaldı. biraz acıtasyon yapayım dedim mafoldumben siz siz olun hiç tek olsun diye dua etmeyin kaç tane olursa olsun hayırlı ve sağlıklı olsun ben dersimi aldım kızlar müsadenizle gideyim bi cigara tütüteyim geliyorum.

evet aslında allahın gücüne gider ama hamişken ne dilersen allah verirmiş öyle diyorlardı..bir ablamızın iki kızı var ikinciye hamıleykende kız istemiş içinden hep erkek olsun diye dua etmemiş,aslında rabbım sağlıklısını versinde kız erkek 1-2-3-4 farketmez :))

kızlar grupfoni diye bi site var orada şuan epilasyon zayıflama gibi bisürü aktivite çok büyük indirimde benim görümcem gidecek şimdi b.düzünde bi yer var 6 seans 60 tl hemen fırsatı aldılar işte rezervasyonuda yaptırmış isterseniz bağlı olduğunuz yerdn fırsatları takip edebilirsiniz ben sarı olduğum için fazla kıl tüy meselem yok bi de bebiş düşündüğüm için girmek istemedim

zayıflama için olabılır aslında ama eşim spora gitmeme bile izin vermıyor buna izi verırmı bilmiyorum:(( konuşmam lazım..

yok tarotla hiç alakası yok bunun için kendinle alakalı birçok soru soruluyor ve kitapla bakılıyor yılldızlarla ve burcunla alakalı lise yıllarında baktırmıştım

hmmm buda değişik bişeymiş burçlara inanırım takipte ederım ama öyle bakan biryer bilmiyorum bursada:((

evet aslında allahın gücüne gider ama hamişken ne dilersen allah verirmiş öyle diyorlardı..bir ablamızın iki kızı var ikinciye hamıleykende kız istemiş içinden hep erkek olsun diye dua etmemiş,aslında rabbım sağlıklısını versinde kız erkek 1-2-3-4 farketmez :))

haklısın allahım sağlıklı sıhatli hayırlı nasip etsinde kaç tane olursa olsun

Ah keşke ben bartında yaşıyorum çok küçük bir yer. Sanmıyorum burada öyle bir indirim fırsatı olacağını. Kızlar sabah erken kalkmam lazım yarın çalışıyorum. Hiç çıkmak istemiyorum sizinle sohbet çooooookkk güzel siz devam ediyorsunuz galiba kıskanıyorum. hadi iyi geceler beni özleyin anacım mucxx. olumunekankayizsmile

Ah keşke ben bartında yaşıyorum çok küçük bir yer. Sanmıyorum burada öyle bir indirim fırsatı olacağını. Kızlar sabah erken kalkmam lazım yarın çalışıyorum. Hiç çıkmak istemiyorum sizinle sohbet çooooookkk güzel siz devam ediyorsunuz galiba kıskanıyorum. hadi iyi geceler beni özleyin anacım mucxx. olumunekankayizsmile

yat canım yat uykusuz kalma yıne yazışırız nasılsa ben bugun geç kalktım bıraz uykum gelmıyor:((

Back
X