• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hic bebegim olmazsa!

geçtiğimiz hafta zaten yetince stresli bi dönemde iken bi de eşimle abuksabuk bi nedenden dolayı birbirimize girdik daha yeni konuşmaya başladık bu nedenle kısa bi süreliğine araızda geceleri olamayabilirim :5:

canım allah rahmet eylesin başınız sağolsun allah kabul etsin. nese inşallah yeni doktorun senin istediğin gibi biri çıkar derdine derman olur bende perşembe günü hsg yi çektirdim korktuğu gibi olmadı ne işlem esnasında nede sonrasında acı çekmedim çok rahat oldu şükür cuma da yeni dokora gittim çok utandım yahuuu hakikatten dee
erkek dr a muayene olmak zor oluyor utanıyor insan neyse memnun kadım sonuç pko çıktı dr 3 aşamalı tedaviden söz etti 6 ay klomen ve çatlatma iğnesi eğer olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek bakalım hayırlı inşallah bunlara geek kalmadan bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

acı çekmediğine sevindim canım. amin inşallah gerek kalmaz.

Son düzenleme:
geçtiğimiz hafta zaten yetince stresli bi dönemde iken bi de eşimle abuksabuk bi nedenden dolayı birbirimize girdik daha yeni konuşmaya başladık bu nedenle kısa bi süreliğine araızda geceleri olamayabilirim :5:

canım geçmiş olsun bütün sıkıntılar gelip geçer muhakkak Allah muhabbetinizi artırsın sen barış mutlu olda biz bekleriz :29:

ayselcim acı cekmemen iyi olmuş hakkında hayırlısı arkadaşım valla bende ümitlendim yazdıklarından çok inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişini alırsın kucağına canım...:))

anunakicim geçmiş olsun canım geçmediyse hala bir doktora görün derim inşallah bir problem yoktur..

kızlar yatak odasına tv aldık onun için geceleri açamıyorum artık ama kociş uyursa benden önce kalkr açmaya çalışırım özledim kaynatmayı yaa kaç gündür uzağım:((

kızlar yatak odasına tv aldık onun için geceleri açamıyorum artık ama kociş uyursa benden önce kalkr açmaya çalışırım özledim kaynatmayı yaa kaç gündür uzağım:((

evet yatak odasında tv olunca gece hangi kanalda ne var biliyosun dimi :D hayırlı olsun

Merhaba ben yeni bir üyeyim yazdıkların o kadar etkileyici ki
tam olarak ta benim hissettiklerimi yazmışşsın 1 senelik evliyim ve 4 aydır deniyoruz bizde fakat her ay söyledikleini yaşıyorum fakat bir o yok çok korkuyorum ya olmazsa diyorum sonra bir umut daha çok erken diyorum ovulasyon testi aldım bi şans olur diyorummm umarım bu süre daha fazla uzamaz inşalllah sende en kısa zamanda o güzel haberi alırsınn allah yardımcımız olsun

merhaba.. anne olmak bir bayanın en çok isteyeceği şey, biliyorum..ben müllerian hastasıyım. yani doğuştan rahmim ve vajinam yok.tek tedavi şansım ameliyatla yapay vajina yapımı..ve tahmin edersiniz ki böyle bir durumda benim için evlilik de hayal..
size şunu söyleyebilirim;asla umudunuzu yitirmeyin...çünkü fizyolojik olarak anne olabilme ihtimaliniz var..üstelik eşiniz de sizin yanınızda.
ona sımsıkı sarılın.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba.. anne olmak bir bayanın en çok isteyeceği şey, biliyorum..ben müllerian hastasıyım. yani doğuştan rahmim ve vajinam yok.tek tedavi şansım ameliyatla yapay vajina yapımı..ve tahmin edersiniz ki böyle bir durumda benim için evlilik de hayal..
size şunu söyleyebilirim;asla umudunuzu yitirmeyin...çünkü fizyolojik olarak anne olabilme ihtimaliniz var..üstelik eşiniz de sizin yanınızda.
ona sımsıkı sarılın.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
sağol canım ne söyleyceğemi bilmiyorum evlenip evlatlık alsan küçük bebek olmazmı

Merhaba ben yeni bir üyeyim yazdıkların o kadar etkileyici ki
tam olarak ta benim hissettiklerimi yazmışşsın 1 senelik evliyim ve 4 aydır deniyoruz bizde fakat her ay söyledikleini yaşıyorum fakat bir o yok çok korkuyorum ya olmazsa diyorum sonra bir umut daha çok erken diyorum ovulasyon testi aldım bi şans olur diyorummm umarım bu süre daha fazla uzamaz inşalllah sende en kısa zamanda o güzel haberi alırsınn allah yardımcımız olsun
ferayenin hastalığı yoksa olursun anne kaç yaşindasın ben 39 ve 5 kez tüp bebek tedavisi düşünüyorum

bende istiyorum nisandan beri ama olmadı daha, ama biz eşimle öyle çok sık ilişkiye girmiyoruz yani gün aşırı olmuyor haftada 2 falan acaba o yüzdenmi olmuyor çok istiyorum, korkuyorum birde hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyorum

bu topiğinde özeti şuymuş ki topiği açan umudunu kaybetmeye başlayan arkadaşımızın bebişi (stiickerındada görüldüğü üzere göbişinde:49:) gelmiş.maaşallah. umudunuzu keybetmeyin arkadaşlar. akıllı, hayırlı, sağlıklı, edepli çocuklar dileyelim. isyan etmeyin ve hayırlısını dileyelim. inşallah hepimizin stickerı olur:))))
yukarıdaki arkadaş ayda 2 kez sağlıklı bir durum diil. eşinin iş durumundan görüşememenizden mi kaynaklanıyor bilmem ama ayda 2 ilişki şansını azalttığını söylemeliyim. Allahepimizin yardımcısı olsun

Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.:kızgın:

Yine bir ay, yeni umutlarim var:ecrin_bebek:
Bebegimizin ismi hazir.
Dogum karti icin siiri hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Annesi hazir, babasi hazir..
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..

Agliyorum.. Ama inaniyorum geleceksin bir gun..

Sevgiler..
Paylasmak istedim..

herşeyi o kadar güzel anlatmıssınki canım yüregine sağlıkkk :((((

Ilk aylar bir cok insan gibi hamile kalabilecegini saniyorsun. Sonra galiba bir sorun var deyip daha cok itina gosteriyorsun.. Umudunu kaybetmiyorsun. Sonra arastirmaya basliyorsun.. :uhm:Hmm ilk bir sene! O bir senede geciyor.. Basliyor icini korkular sarmaya, ama hala umutlusun! Ovulasyon gunlerini takip ediyorsun.. 1 ayda, 6 gun daha sanslisiniz! Her ay ayni sey o alti gunu bekliyorsunuz.. Acaba bu kez??? Ve her ayda hemile oldugunu saniyorsun..CADIARZU Hmm midem bulaniyor, biraz karnimda kramplar var, acaba basimda donuyormu, ya o metal tat neden yok! Gunum gecerse hamileyim kesin:CüvCüv: Test yapiyorsun, iki cizgi yine yok.. Ama yok bu kezde olmadi.. Olsun gelecek ay var, uzulme sakin olacak diyorsun..Umudunu kaybetmiyorsun..:Saruboceq: Doktorlar, testler, muayneler, hsh, laparoskopi...beklemek..beklemek ve beklemek.. ve belki daha asilama, tup bebek, ilaclar.. ??? mafoldumben Ve bunlari kimseyle paylasamiyorsun, cunku bu bir ayip coguna gore.. Esin uzulmuyormus gibi yapiyor, ama belki senden daha fazla uzuluyor ve gostermiyor..Ama yinede umudunu kaybetmiyorsun.. Dualar, sogan kuru, incir kuru vs..
bir cok zamanini bir sey bulmak umuduyla internette geciriyorsun.. Acaba birileri cozum buldumu diye.. Sonra hep agliyorsun.mafoldumben Her yerde hamile insanlar, bebekler, cocuklu aileler, gozlerinin icine bakan bebekler.. Agliyorsunmafoldumben. Soruyorsun YA HIC BEBEGIM OLMAZSA! Sonra diyorsun, Allah in takdiri mi? Belki bir sinavdir diyorsun.. Yine karar vermisken uzulmemeye, soruyor birileri neden bebek yok diye??? Bende bilmiyorum diyemiyorsun.:kızgın:

Bebegimizin ismi hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..

Sevgiler..
Paylasmak istedim..

canım benim bende bundan bi kaç önce aynı senin bu aşadıklarını yaşadım biliyorum ki bi çok kadın bu yaşadıklarını yaşıyor ama herşeye rağmen umudunu yitirme bende YA OLMAZSA diyordum ama allahıma şükürler olsun rabbim banada nasip etti bende 1.5 yıllık evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim .. türlü türlü kürler btkiler ballar tarçınlar çörekotları denemediğim şey kalmadı en sonunda herşeyi bıraktım ve rabbimden bekledim ve çok şükür sesimi duydu inşallah isteyen herkesin sesini duyar allahımmm:nazar::nazar::49::49:

Başlığı açan arkadaşa Allah bebeğini nasip etmiş:1:,ne kadar da umutsuzmuş ama değil mi¿ İnşallah Allah tüm umutsuz anne adaylarına da bir an evvel bebeğini nasip etsin.Bu başlık bence size umut ışığı olmalı, üzülmeyin ..:34:

Bebegimizin ismi hazir.
Hirkasi hazir.
Odasinin dekoru hazir.
Yuvasi hazir.
Bir tek O yok..

Sevgiler..
Paylasmak istedim..
hala bu kokrku ile yüzleşen ne çok kadın var..bende bunlardan biriyim hergünn içimde bi yer sızlıyor ...:50:

Back
X