• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hic bebegim olmazsa!

baktım canım üyelik istiyor :(( eşimle konuşayımda markafoniye üyeydi eşim belkim biliyordur...

zaten onun bağlantısı o da dediğim gibi ben henüz bi aktivite almadım bu yüzden tam olarak nedir neyin nesidir bilemiyorum face de hesabu-ınız varsa ordan beğen tıkladıktan sonra bağlı bulunduğunuz yerin aktiviteleri anasayfanıza düzenli olarak gönderiliyor bi denemek lazım bakalım bi hile varmı insanın inanası gelmeyecek fiyatlar çünkü

Ah keşke ben bartında yaşıyorum çok küçük bir yer. Sanmıyorum burada öyle bir indirim fırsatı olacağını. Kızlar sabah erken kalkmam lazım yarın çalışıyorum. Hiç çıkmak istemiyorum sizinle sohbet çooooookkk güzel siz devam ediyorsunuz galiba kıskanıyorum. hadi iyi geceler beni özleyin anacım mucxx. olumunekankayizsmile

inanmıyorum kıssss hemşehri çıktık yaaa babannem amasralı olumunekankayizsmile

zaten onun bağlantısı o da dediğim gibi ben henüz bi aktivite almadım bu yüzden tam olarak nedir neyin nesidir bilemiyorum face de hesabu-ınız varsa ordan beğen tıkladıktan sonra bağlı bulunduğunuz yerin aktiviteleri anasayfanıza düzenli olarak gönderiliyor bi denemek lazım bakalım bi hile varmı insanın inanası gelmeyecek fiyatlar çünkü

doğrudur valla canım faceden bakarım ozaman..

inanmıyorum kıssss hemşehri çıktık yaaa babannem amasralı olumunekankayizsmile

ayyyy en çok merak ettiğim yerlerden biri,birde barış akarsu hayranlıgı vardı bende konserine gitmiştim bursaya geldiğinde,abım askerken akademi türkiye çıkmıştı abımede çok benzer onun için yerı çok ayrıdır..inşallah giderim amasraya birgün valla çok heyecanlandım amasra dedin de:)))

ayyyy en çok merak ettiğim yerlerden biri,birde barış akarsu hayranlıgı vardı bende konserine gitmiştim bursaya geldiğinde,abım askerken akademi türkiye çıkmıştı abımede çok benzer onun için yerı çok ayrıdır..inşallah giderim amasraya birgün valla çok heyecanlandım amasra dedin de:)))

:) ayy canım benim küçücük bi balıkçı kasabası yazın gitmeni tavsiye ederim hem denize giriyorsan iyi aile kumsalı var barışın anısına orada heykelini ve motorsikletlerini sergiliyorlar halka açık olarak rahmetli amasra o kasar sahip çıkıyorki her yaz o sergi alanında onun şarkıları çalınıyor yani geçen yaz gittiğimde öleydi bu sene gtmek kısmet olmadı :(

konuyu açan sevgılı arkadasım ve bebek sahıbı olamayan arkadaslar....
şu hayatta hepımızın bır nasıbı bır rızkı ve kaderı var..
en buyugude sınanmalarımız var..,
kımımız saglık kımımız eş kımımız dunya malı kımımız evlat ıle sınanmakta....
belkı bundan 2 yıl once buraya yazacaklarım bunlar olmayabılırdı..ama şuan bulundugum nokta gorduklerım..yaşadıklarım bana şuankı baktıgım pencerenın en dogrusu oldugunu gosterdı...

emır yukardan degılmı?
o ol dıyınce olmayacakmı?
bukadar kasmak uzulmek hayatı zehretmek emanet cana ıhanet etmek nıye?
hayatını bır bebege nasıl baglar ınsan
herkes dunyaya ana olmak ıcın gelmıyor...
ya hayırlısı olmaması ya zamanı var demektır bu..
kusra bakmayın bu benım fıkrım ama ısrarla bunu ıstemek buyuk ısyandır..
Allahın elınde degılmıyız? o ısteyınce zengın o ısteyınce fakır o ısteyınce cocuk sahıbı olacagız..afedersınız ama bende bı taraflarımı yırttım bebek bebek dıye...aldım alacagımı..hayatımın en buyuk sınavı oldu..
hanı ılla şu ucurumun köşesınden vıraj alıcam dersınız ınatlaşırsınız ya ben aynen onuyaptım..yagmur demedım fırtına demedım arabanın lastıgı patlak demedım gırdım vıraja hızla...bıde hızla yani
sonu facıa..
ne bebek kaldı ne saglık ne eş ne iş ne psıkolojı...cok agırdı cok...
bu mecazi ornegımden ısteyen payını alsın ısteyen ısyan etmeye ısrar etmeye yıne bayrak açsın

bıraz Rabbınıze guvenın..sana sıgındım Allahım hayırlısı ıse saglıklı bır cocuk nasıp eyle dıyın..mademkı tedavıdır ıvırdır zıvırdır gordunuz hersey yapıldı yapılcak brısey kalmadıysa zorlamayın
nefsınıze bedenıze ruhunuza işkence...
kuantum açısından bıle baksanız düşlemedıgınız anda sahıp olursunuz bırseye..
ıpler onun elınde..bekleyın..sabredın baska seylere odagınızı çevırın...
sadece anımsadıkca dua edın..tabıkı mucadelesı var ama ısrarı yok bu işin...

benden bukadar hoşçakalın.

:) ayy canım benim küçücük bi balıkçı kasabası yazın gitmeni tavsiye ederim hem denize giriyorsan iyi aile kumsalı var barışın anısına orada heykelini ve motorsikletlerini sergiliyorlar halka açık olarak rahmetli amasra o kasar sahip çıkıyorki her yaz o sergi alanında onun şarkıları çalınıyor yani geçen yaz gittiğimde öleydi bu sene gtmek kısmet olmadı :(

offf süpermiş yaa inşallah giderim denize giriliyorsada şimdi daha bir güzel oldu benım için ben çok severim yüzmeyı hem barışın anılarıyla doluysada isteğim ikiye katlandı bu yaz allah nasib kısmet ederse gideriz inşallah...sağol canım benım gece gece mutlu oldum valla:)))

offf süpermiş yaa inşallah giderim denize giriliyorsada şimdi daha bir güzel oldu benım için ben çok severim yüzmeyı hem barışın anılarıyla doluysada isteğim ikiye katlandı bu yaz allah nasib kısmet ederse gideriz inşallah...sağol canım benım gece gece mutlu oldum valla:)))

inşallah gidersiniz canım yaa:teselli:

konuyu açan sevgılı arkadasım ve bebek sahıbı olamayan arkadaslar....
şu hayatta hepımızın bır nasıbı bır rızkı ve kaderı var..
en buyugude sınanmalarımız var..,
kımımız saglık kımımız eş kımımız dunya malı kımımız evlat ıle sınanmakta....
belkı bundan 2 yıl once buraya yazacaklarım bunlar olmayabılırdı..ama şuan bulundugum nokta gorduklerım..yaşadıklarım bana şuankı baktıgım pencerenın en dogrusu oldugunu gosterdı...

emır yukardan degılmı?
o ol dıyınce olmayacakmı?
bukadar kasmak uzulmek hayatı zehretmek emanet cana ıhanet etmek nıye?
hayatını bır bebege nasıl baglar ınsan
herkes dunyaya ana olmak ıcın gelmıyor...
ya hayırlısı olmaması ya zamanı var demektır bu..
kusra bakmayın bu benım fıkrım ama ısrarla bunu ıstemek buyuk ısyandır..
Allahın elınde degılmıyız? o ısteyınce zengın o ısteyınce fakır o ısteyınce cocuk sahıbı olacagız..afedersınız ama bende bı taraflarımı yırttım bebek bebek dıye...aldım alacagımı..hayatımın en buyuk sınavı oldu..
hanı ılla şu ucurumun köşesınden vıraj alıcam dersınız ınatlaşırsınız ya ben aynen onuyaptım..yagmur demedım fırtına demedım arabanın lastıgı patlak demedım gırdım vıraja hızla...bıde hızla yani
sonu facıa..
ne bebek kaldı ne saglık ne eş ne iş ne psıkolojı...cok agırdı cok...
bu mecazi ornegımden ısteyen payını alsın ısteyen ısyan etmeye ısrar etmeye yıne bayrak açsın

bıraz Rabbınıze guvenın..sana sıgındım Allahım hayırlısı ıse saglıklı bır cocuk nasıp eyle dıyın..mademkı tedavıdır ıvırdır zıvırdır gordunuz hersey yapıldı yapılcak brısey kalmadıysa zorlamayın
nefsınıze bedenıze ruhunuza işkence...
kuantum açısından bıle baksanız düşlemedıgınız anda sahıp olursunuz bırseye..
ıpler onun elınde..bekleyın..sabredın baska seylere odagınızı çevırın...
sadece anımsadıkca dua edın..tabıkı mucadelesı var ama ısrarı yok bu işin...

benden bukadar hoşçakalın.

yazdıkların için teşekkür ederiz miriana..evet çok haklısın ve tabıkıı takdir allahtan bizimde dualarımız birbirimiz için bu yönde,bir isyan yada ısrar yok asla sadece birbirimize destek var,zorlamada yapan yok allahım ol derse olacak bunun bilincindeyiz ve kafaya takmıyoruz bu topiclerde konuşulanlar sadece bebekte değil az çok okuduysan farklı konulardada muhabbetımız oluyor arkadaşlık kuruyoruz,işimiz gücümüz fikrimiz zikrimiz bebişte değil duamızıda ediyoruz,bilgi paylaşımının neresi yanlış onu anlayamadım???

yazdıkların için teşekkür ederiz miriana..evet çok haklısın ve tabıkıı takdir allahtan bizimde dualarımız birbirimiz için bu yönde,bir isyan yada ısrar yok asla sadece birbirimize destek var,zorlamada yapan yok allahım ol derse olacak bunun bilincindeyiz ve kafaya takmıyoruz bu topiclerde konuşulanlar sadece bebekte değil az çok okuduysan farklı konulardada muhabbetımız oluyor arkadaşlık kuruyoruz,işimiz gücümüz fikrimiz zikrimiz bebişte değil duamızıda ediyoruz,bilgi paylaşımının neresi yanlış onu anlayamadım???

enteresan bi arkadaş geldi lafı söyledi gitti bi durma zahmetinde yada okuma zahmetinde bulunsaydı sanırı bu şekilde yazmazdı

paylaşım yanlıs demedım hayatım..ılk yazıyı okudum ona yonelık oyle dusunenlere yazdım..bırtek sen degılsınya bu dertte olan..kaldıkı bende sızın gbıydım bırzamanlar bıraz farklıda olsa..
sadece ıcım elvermedı bıraz hatırlatmak ıstedım ...

neyse esracım ben de çıkayım artık baya geç oldu yarın kısmetse tekrar görüşürüz kendine çok iyi bak iyi geceler tatlı rüyalar :a015:

enteresan bi arkadaş geldi lafı söyledi gitti bi durma zahmetinde yada okuma zahmetinde bulunsaydı sanırı bu şekilde yazmazdı

lutfen hıtamlarınıza dıkkat edın..
karşınızda cocuk yada dengesız bır ınsan yok
burda art nıyetlı oldugumu savunacaksanız baştan gerı cekıleyım..
okuma zahmetınde bulunmadı demıssınız bırkac dk ıcın bu onyargıya nasıl kapıldınız

abonelıklerıme ekledım saygım geregı..ıyı okuyun yazımı kımlere yonelık veya ne demek ıstemişim belkı sız zahmet eder anlarsınız

okuma zahmetınde bulunmadı demıssınız bırkac dk ıcın bu onyargıya nasıl kapıldınız

abonelıklerıme ekledım saygım geregı..ıyı okuyun yazımı kımlere yonelık veya ne demek ıstemişim belkı sız zahmet eder anlarsınız

ben hitamlarıma gayet iyi dikkat ediyorum konu başlığına bakıp bu şekilde uyarı yapmanı gerektirecek bi durum söz konusu değil biz şuan tedavi halindeyiz ve bunula alakalı veei alışverişinde bulunuyoruz senin art niyetli olduğunu düşündürücü bi yazı yazdığımı yada belirttiğimi sanmıyorum en az senin kadar bizde rabbimin bilincindeyiz

paylaşım yanlıs demedım hayatım..ılk yazıyı okudum ona yonelık oyle dusunenlere yazdım..bırtek sen degılsınya bu dertte olan..kaldıkı bende sızın gbıydım bırzamanlar bıraz farklıda olsa..
sadece ıcım elvermedı bıraz hatırlatmak ıstedım ...

evet ilk bu topiği açan şuan hamile kalmış ve sanırım girmiyor artık bizde arkadaşlarla tesadüfen tanıştık burda sana şunu söyleyebilirim eşimle cinsel anlamda sorunluyuz biraz ayda 2 yada 3kere birlikte oluyoruz bebiş fikrini zaten geçen ay erteledım ben ama bazı bilgilerimizi arkadaşlarla paylaşıyoruz hem keyifli sohbetler oluyor,eşim erkenden uyuyor bu kulübü keşfetmeseydim kafayı sıyırırdım ben:))sende fikirlerini yazmışsın sonuçta saygıyla karşılıyorum yaşadıkların anladıgım kadarıyla hiçte kolay değil ama birden yazıp çıkınca laf sokuyormuşsun gibi oldu .

neyse esracım ben de çıkayım artık baya geç oldu yarın kısmetse tekrar görüşürüz kendine çok iyi bak iyi geceler tatlı rüyalar :a015:

sanada iyi geceler canım benım görüşürüz..ben kocişe şimdiden amasra konusunda hafif hafif bilgiler vermeye başlayım:)):enbuyukkk:

ben hitamlarıma gayet iyi dikkat ediyorum konu başlığına bakıp bu şekilde uyarı yapmanı gerektirecek bi durum söz konusu değil biz şuan tedavi halindeyiz ve bunula alakalı veei alışverişinde bulunuyoruz senin art niyetli olduğunu düşündürücü bi yazı yazdığımı yada belirttiğimi sanmıyorum en az senin kadar bizde rabbimin bilincindeyiz

daha hıc tanımadıgınız bırıne enteresan dıyebılmenız dogru hıtam tabırıne uymuyor
herkes ozgur degılmı kkda? kişilık hakkına saldırıda bulunmadıgımız taktırde fıkır beyan edebılırız ne demek söz konusu degıl? kımseden emır alacak degılım
ben sıze bılıncınde degılsınız demedım..başlıga bakarsak eger ya bebişim olmazsa! cumlesı sıze neyı cagrıştırıyor ? negatıf degılmı amacım içinize su serpmek farklı bır bakış açısını gostermektı hepımızın bıldıgı ama yaşam koşullarından unuttugumuz gercekler bunlar..tartısmaya son verıyorum ıyı geceler

evet ilk bu topiği açan şuan hamile kalmış ve sanırım girmiyor artık bizde arkadaşlarla tesadüfen tanıştık burda sana şunu söyleyebilirim eşimle cinsel anlamda sorunluyuz biraz ayda 2 yada 3kere birlikte oluyoruz bebiş fikrini zaten geçen ay erteledım ben ama bazı bilgilerimizi arkadaşlarla paylaşıyoruz hem keyifli sohbetler oluyor,eşim erkenden uyuyor bu kulübü keşfetmeseydim kafayı sıyırırdım ben:))sende fikirlerini yazmışsın sonuçta saygıyla karşılıyorum yaşadıkların anladıgım kadarıyla hiçte kolay değil ama birden yazıp çıkınca laf sokuyormuşsun gibi oldu .

anlıyorum..onlıne msj takıpten gordum ve yazdım okdr sayfayı ınceleme fırsatım olmadı olamazdıda saat 5..faydalanan faydalansın dıye yazdım..sonucta her yazı kişinın anladıgı kadar her düşüncede..benı anlamana sevındım..rabbım en hayırlı sekılde anne yapsın senı..
tabıkı ınsanın dogası degısıyor derdını paylaşınca
yazıp cıkınca dıyorsunda gulum ben of gorunuyorum oyle ayarladım yanı yazıp cıkmadım takıpteydım :kedi:
hadı hayırlı geceler sız devam edın ben cekılıyorum germıyım ortalıgı boshayallersmile

gerilicek birşey yok kızlar yapmayınolumunekankayizsmile
herkes fikrini kurallar çerçevesinde yazdıkça kaliteli tartışma ortamı olunca sorun yok:içelim:
mirianam,yazdıklarına kısmen katılmıyorum
çünkü şöyle birşey diyorsun;ısrar ederseniz isyan olur allah'a...
canım benim,allah,duada ısrarı sever
hatta ağlayarak,yakararak edilen dua makbuldur allah nezdinde
herşeyin bir vakti,bir saati vardır...buradaki arkadaşlarımızda saatlerini bekliyorlar
ve inançları o yönde.enerjileri o yönde
kısaca dua da ısrar ve inanç güzeldir canım arkadaşım
allah dua edin,kabul ediyim buyuruyor.namazlarımızı bile kendimiz için kılıyoruz.rabbimin bizim namazlarımıza ihtiyacı yok.kulun var.sende çok iyi biliyorsunolumunekankayizsmile
bu noktaya değinmeden geçmek istemedim
hepinize keyifli paylaşımlar dilerim.inşallah beklediğiniz mucizeye kavuşursunuzopuyorumnanaktan
inancınızı hiç bir zaman kaybetmeyin:1hug:

daha hıc tanımadıgınız bırıne enteresan dıyebılmenız dogru hıtam tabırıne uymuyor

ben hitamlarıma gayet iyi dikkat ediyorum konu başlığına bakıp bu şekilde uyarı yapmanı gerektirecek bi durum söz konusu değil ......

çok alakasız olacak çok özür dilerim arkadaşlar ama 'hitam' değil 'itham' .
itham edilir , suçlamak demektir.
hitam bulunur , sonuçlandırmak demektir.

Allah tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre olsuna.s.

Back
X