ya intihar ederim ya kaçarım..

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
mrb arkadaslar ben kayseriden esra.bnm cok büyük bi sıkıntım var ve bunu kimseye söyleyemiyorum.ben bundan 4 yıl önce annnemin kuzeninin çocuğu ile sevgili olduk cok büyük seyler yasadım ilk kez arkmdan iş cevirdiğini baskalarıyla konustuğunu öğrenince ayrıldım ama özlemim en fazla 1 ay sürdü yalvardı barıstım sonra bu 1 ay icinde ben kafa dağıtmak icin arkdas grubumla gezdim unutmak icin bi kac kisiyle konustum olmadı bu olay gecen sene oldu sonra bu bni aldattın gibisinden halbuki kendisi yaptı bende bi anlık duyguyla suclu durumuna düstüm kıyamadım öle konusmasına sonra bana bnm olcaksın bdha ne ayrılcaz ne hata yapcaksın dedi uzun bi süre atlattım bunu ama sonunda öle bi an olduki bosluğuma geldi ve kızlıqım giddi bana 2 yıllık üniversiteye git hemen evleniriz demisti bu eylülde ünw.baslıcam ama bu sferde 4 yıllığı kazansan gönderirdim ama gitmiceksin dedi beni bu kızlıkla cok ezdi muhtacsın gibisinden onun olduktan sonra bile sırtımdan vurdu.ya yapma ya vazgecme dedim.bırakmadı en son kasımda yine bseyler yptı baskalarıyla onustu kızlıqım bozulduktan sonra yani simdide ya nisanlancaz ya okula gitmicen dedi ailem kücüksün die izin vermez onun ailesi askerliğin önünde abin var düzgün para tutck mesleğin yok diye olmaz diyo aileler bliyo ama erken diyolar bencede erken simdide madem nisan yapmıyolar kacıcaksın bnmle yoksa ayrılırım diyo ve dün ayrıldıda.bn bu kızlık sorunuyla nası yasıcam o yokken kacmakta istmiyorum ailemi 2.kez üzmk istemiyorum bu kisii icin cok karsı cıktım onlara lütfen bana yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tahmin ediyorum yaşınız 17- 18 . Böyle bir hata yapmış olabilirsiniz ama bunu sizin üzerinizde baskıyla kullanan biriyle evlenmek daha büyük hata değil midir?
Böyle bir durumda size daha hassas yaklaşması gerekirken durumu daha da sıkıntıya sokmuş. Sevgiliniz kaç yaşında peki?

bu tip konuları okuyunca içim acıyor
üzülüyorum neslimiz için üzülüyorum gençlerimiz için
yazık!!!

mrb arkadaslar ben kayseriden esra.bnm cok büyük bi sıkıntım var ve bunu kimseye söyleyemiyorum.ben bundan 4 yıl önce annnemin kuzeninin çocuğu ile sevgili olduk cok büyük seyler yasadım ilk kez arkmdan iş cevirdiğini baskalarıyla konustuğunu öğrenince ayrıldım ama özlemim en fazla 1 ay sürdü yalvardı barıstım sonra bu 1 ay icinde ben kafa dağıtmak icin arkdas grubumla gezdim unutmak icin bi kac kisiyle konustum olmadı bu olay gecen sene oldu sonra bu bni aldattın gibisinden halbuki kendisi yaptı bende bi anlık duyguyla suclu durumuna düstüm kıyamadım öle konusmasına sonra bana bnm olcaksın bdha ne ayrılcaz ne hata yapcaksın dedi uzun bi süre atlattım bunu ama sonunda öle bi an olduki bosluğuma geldi ve kızlıqım giddi bana 2 yıllık üniversiteye git hemen evleniriz demisti bu eylülde ünw.baslıcam ama bu sferde 4 yıllığı kazansan gönderirdim ama gitmiceksin dedi beni bu kızlıkla cok ezdi muhtacsın gibisinden onun olduktan sonra bile sırtımdan vurdu.ya yapma ya vazgecme dedim.bırakmadı en son kasımda yine bseyler yptı baskalarıyla onustu kızlıqım bozulduktan sonra yani simdide ya nisanlancaz ya okula gitmicen dedi ailem kücüksün die izin vermez onun ailesi askerliğin önünde abin var düzgün para tutck mesleğin yok diye olmaz diyo aileler bliyo ama erken diyolar bencede erken simdide madem nisan yapmıyolar kacıcaksın bnmle yoksa ayrılırım diyo ve dün ayrıldıda.bn bu kızlık sorunuyla nası yasıcam o yokken kacmakta istmiyorum ailemi 2.kez üzmk istemiyorum bu kisii icin cok karsı cıktım onlara lütfen bana yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Bekaretinizi sırf sizinle olmaya devam etsin diye haketmeyen birine sunmanız sizi ilgilendirir.

Benim takıldığım nokta şu; canınızın hiç kıymeti yok mu? Arkanızı her döndüğünüzde iş ceviren, düzenbaz ve yalancı bir adam icin kendinizi yaktığınıza değer mi? Üstelik yaşını 18 ya da 19.

İlerde cok pişman olacaksınız....

Yaşınız kaç acaba ?

18 ya da 19 galiba

evet 19 ma gircem temmuzda yaptığım hata icn cok psmanım ne yapcm bilmiyorum

Ya değer mi hayatı kendine zindan etmeye hata yapmışsın evet ama ona muhtaç değilsin kesinlikle! Ailene söyler mi bu durumu bence asıl önemli olan o.Yoksa sen takma bekaret bilmemne mevzusunu git okulunu oku ayaklarının üstünde durmaya bak.Yoksa daha çok uğraşırsın hayat boyu bu çocukla hep kullanır kafasına göre süründürür seni.

18 ya da 19 galiba

Yeni üyelik,ilk mesajı açtığı konuda ve sorulan sorulara cevap yok... Biz sorar biz cevaplarız artık :31::31::31:

Bende 17-18 düşünmüştüm... Hadi evlenelim dese 1-2 sene geçer zaten aileler neden istemiyor anlayamadım onayladıkları halde...

sewqilimde bnden 7 ay büyük yasıtız.bn bir senedir kendimi yedim bitirdim hangi yolda gitceğimi bilmiyorum bi arkdasım bliyo oda bu kdr eziete değmez ayrıl ailene karsı mahcup olma dio ama bn kopamıyorum ayrılsam gözünde kötü olcam kızlığı yok kndi gitti die bide akraba ayrılmasam acı cekicem npcam ben

sakın okumayı bırakma neden izin vermiyor okumama

çok küçüksün daha yapmışsn bi hata tamam ama neden hala devam ettiriyosun

sewqilimde bnden 7 ay büyük yasıtız.bn bir senedir kendimi yedim bitirdim hangi yolda gitceğimi bilmiyorum bi arkdasım bliyo oda bu kdr eziete değmez ayrıl ailene karsı mahcup olma dio ama bn kopamıyorum ayrılsam gözünde kötü olcam kızlığı yok kndi gitti die bide akraba ayrılmasam acı cekicem npcam ben

Ne acısı aşk acısından mı bahsediyorsun?? Zaman hepsini siler götürür.Kötü ol onun gözünde bırak Allah aşkına, o ne kadar kötü şu an benim gözümde biliyor musun? Ama ne önemi var.Sen kendini kurtarmaya bak ileride çok ama çok pişman olursun.

aileler yastan dolayı istemiyo.okul var askerlik var isiniz düzenli değil die kendisi acık lise okuo kuaförde çalısıyo bn oklum bitti ünw.hzırlanıyorum bana okula gidersin ancak nisan olursa dedi aileler yok dio bn ortada kaldım o zmnda kac dio.

aileler yastan dolayı istemiyo.okul var askerlik var isiniz düzenli değil die kendisi acık lise okuo kuaförde çalısıyo bn oklum bitti ünw.hzırlanıyorum bana okula gidersin ancak nisan olursa dedi aileler yok dio bn ortada kaldım o zmnda kac dio.

Ailen akıllılık ediyor işte senin okumanı istiyorlar.Onların sözünü dinle ayrıl o çocuktan sana hayır gelmez..

Üniversiteden mezun olup paranı kazanınca ister ameliyat olursun ister beni bu şekilde kabul etsin sevdiğim dersin ne yaparsan artık, önce ayaklarının üstünde dur :34:

ahh beee
daha olgunlaşmadınız, hala sümükçüğünüz burnunuzda ne diye ilişkiye girersiniz anlamamki
ama şunu unutma...onunla evlenmek zorunda değilsin! kızlığın gitmiş olsa bile..

herşey kızlık değil canım yapmışsın bir hata yapılana çare yok artıkk senin şuanda yapman gereken tek şey okumak!! öyle bir insanla yuva kurulmaz evlendikten sonra sana daha çok hakaret şiddetinde bulunur ve sen yıpranırsın..buna da değer mi?? bir düşün bakalım..oku hayatını kurtar kimseye muhtaç olma.! ayrıca bu sevgili olayı için henüz erken yaştasın bırak bu işleri ya hayatını gençliğini yaşa sevgili yada koca her zaman bulunur.senin bu yaşta bunlara ihtiyacın yok kendi geleceğini kur.

evet takıldığım konuda bu ayrılınca ne olcak?düsünebiliyomusunuz bana bn senden ayrı kalıyım uzun sürü bi dha kbul edmem kmle olursun km blir dio kendi yaptığı sei kbul edmiyo bide bi baskasıyla olblceğimi düsünüyo

Ne acısı aşk acısından mı bahsediyorsun?? Zaman hepsini siler götürür.Kötü ol onun gözünde bırak Allah aşkına, o ne kadar kötü şu an benim gözümde biliyor musun? Ama ne önemi var.Sen kendini kurtarmaya bak ileride çok ama çok pişman olursun.

tekrarlıyorum

yemişim aşk acısını
sen hiç koşarken ayak serçe parmağını sehpaya çarptınmı?

Son düzenleme:
Back
X