mrb arkadaslar ben kayseriden esra.bnm cok büyük bi sıkıntım var ve bunu kimseye söyleyemiyorum.ben bundan 4 yıl önce annnemin kuzeninin çocuğu ile sevgili olduk cok büyük seyler yasadım ilk kez arkmdan iş cevirdiğini baskalarıyla konustuğunu öğrenince ayrıldım ama özlemim en fazla 1 ay sürdü yalvardı barıstım sonra bu 1 ay icinde ben kafa dağıtmak icin arkdas grubumla gezdim unutmak icin bi kac kisiyle konustum olmadı bu olay gecen sene oldu sonra bu bni aldattın gibisinden halbuki kendisi yaptı bende bi anlık duyguyla suclu durumuna düstüm kıyamadım öle konusmasına sonra bana bnm olcaksın bdha ne ayrılcaz ne hata yapcaksın dedi uzun bi süre atlattım bunu ama sonunda öle bi an olduki bosluğuma geldi ve kızlıqım giddi bana 2 yıllık üniversiteye git hemen evleniriz demisti bu eylülde ünw.baslıcam ama bu sferde 4 yıllığı kazansan gönderirdim ama gitmiceksin dedi beni bu kızlıkla cok ezdi muhtacsın gibisinden onun olduktan sonra bile sırtımdan vurdu.ya yapma ya vazgecme dedim.bırakmadı en son kasımda yine bseyler yptı baskalarıyla onustu kızlıqım bozulduktan sonra yani simdide ya nisanlancaz ya okula gitmicen dedi ailem kücüksün die izin vermez onun ailesi askerliğin önünde abin var düzgün para tutck mesleğin yok diye olmaz diyo aileler bliyo ama erken diyolar bencede erken simdide madem nisan yapmıyolar kacıcaksın bnmle yoksa ayrılırım diyo ve dün ayrıldıda.bn bu kızlık sorunuyla nası yasıcam o yokken kacmakta istmiyorum ailemi 2.kez üzmk istemiyorum bu kisii icin cok karsı cıktım onlara lütfen bana yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1