Ahh ah bu anne babalar keske anne baba olmanin gerekliliklerini yerine getirebilseler... kucucuk cocuklarin hayatini kendi 3kurusluk zevkleri ugruna bitiriyorlar. Senin kardeşin başka adamdan olsun veya olmasın, senin sadece bunu düşünüyor olman bile ne buyuk bir travma. Seninle beraber sevgilisine gidebilen, seni babana karsi bunca yil boyle bir sirri saklamaya mahkum eden kadin senin ANNEN! İcinde yanan atesi cok iyi anliyorum canim. Yorum yazanlar kardesin baska adamdansa yine de senin kardesin oluyor diyebilecek kadar olayi basite indirgemisler...
Yorumlari okuyorum.
Evet o benim canım kardeşim.sorun babamdan olup olmaması değil.
Dusun 5 yasındasın.daha çocuksun evcilik falan oynursun kanlı canlı bir çocuksun.kelebekleri çiçekleri birde hertürlü çikolatayı çok seviyorsun.Babana aşıksın.kötü bir koca olsada iyi bir baba.
Sonra birgun annen gezmeye gıdıyorjuz diyor.
Dolmuşa biniyorsunz.o adamda orda.sen bilmiyorsun ki o kim ne.
Onun indigi yerde iniyorsunuz.
Adamın elinde bir kutu halley babama soyleyim de bana da alsın diye dusunuyorsunz.
Sonra adam bir kutu halleyi sze veriyor seviniyorsun yiyorsun.adam mi annenle sohbet ediyor elini tutuyor.
Aşıklar ceşmesini arıyorlar aşklarina yemin etmek için.sen yine halley kemiriyorsun anlamiyorsun ki aşk nedir yemin nedir.
Ama bişeylerin ters olduğunu düşünüyorsun.
Eve gidince bol bol uyari yagmur bugün u kimseye söyleme yoksa baban yine kavga eder.
Beni öldürür sende annesiz kalırsınz.
Çocukluğumdan su yasıma kadar hep suskun biri oldum.niye mi işte bu yüzden.
Konusursam yanlış yaparım yanlış söz soylerim diye.
Hepiniz okadar siğ bakmişsinz ki.
Sanki çok normal doğal bişey miş gibi.
Hele biri o senin yine kardeşin demiş

Bu işareti koymuş komik. Mi gerçekten.
Biliyorum kardleşim ben sadece bu kamburu atmak istedim.
Ne dna testi lazim.
Ne anneme.zira oda kendi şartları içinde belki de çaresizdi.bilmiyorum.
Suçlamıyorum ama hakda veremiyorum.
Sonuçta suçlu sucsuz annem o benim.
Anlatabildim mi?
(bu sozlerim sana değildi arkadasim.yorumun için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun)