ya kendimi öldüreceğim ya da her şeyi arkamda bırakıp gideceğim.

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
gündür kız ark.da kalıyorum ve ağlamaktan gözelrim şişti
beni doğuran kadınla doğurtan adam 22 yıl önce ayrıldı ben beni doğura kadınlar kaldım ve üvey babamla.ve kadının 2.evliliğinden olan çocuğuyla şimdi o çocuk 20 yaşında ben 28 yaşındayım.
denize gittim bir arkadaşla.dönüşte kavga başladı kendisi biraz temizlik hastasıdır (ama evini b.k götürür yemek yerken peçete olduğu halde sümüğünü eliyle siler üstüne siler defalarca rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen) başladı bana söylnmeye "b.k denize gittin , herkes denize s.ç.y.r , denizin b.k.n. benim evime gtirdin, s..... git benin çocuğumu huzursuz etmeye ne hakkın varr (oğlundan bahsediyor)
ben de dayanamadım karşılık verdim bu sefer oğlu ben böylee yapıyorum diye üsütmöe yürüdü anası da tuttu "oğğğğğllllummmm yapma guuuzzzzuuummm gatil olup da hapislerde mi çürüyecen evdalııımmmm""
tabi ki bana en güzel lafları , itin sıpası eşşeğin sıpası p......... gızı ... (beni doğurtan adam beni doğurttuktan sonra s..... olup başka bir kadına gitmiş ve ben sima olarak o nefret ettiğim ve asla affetmeyeceğim adama çok benzerim)
bu kadın yine beni evden kovdu ve ben zaten öğretmenin 2 aylığına gelmiştim s..... git az kaldı okulların açılmasına zaten git evinde otur dedi (evim konyanın köy gibi bir kasabasında ve beni herkes tanıyor ben gidince hiçbir öğretmen orda olmadığı için mal mal bakacaklar haklı olarak buınun bu vakitte burda ne işi var diye)
buı kadına ben gittim 0 telefon aldım ve faturalı hat aldım ucuz tarifelerden dedim ki " seni aradağımda rahatça ulaşayım amaa oğlanın eline verme çok fatura gelir" dedim he tamam dedi tabi ben okullar açıldı döndüm arıyorum arıyorum meşgul ya da kapalı tel. 1 ay sonra bana 1.300 bin tl telefon faturası gedli ve aldığım telefonu da kırmışlar 1 hafta uyuyamadım huzursuz oldum.ve neden böyle yaptı opluna neden verdin bana yazık değil mi dediğimde " sus o..... kapa çeneni sen az mı para yedin üniversitede" oldu.düşünebiliyor musunuz durumumu? veben hezaman bunlara maddi yardımda buluurum 5 yıllık öğremtnim 5 yıldır onlara gani gani para gönderdim daha bu yaz evin tüm madddi sorumluluğu bendeydi ve zerre gocunmadım.ama artık çüş tuğba diyorum kendi kendime artık çüşş.yeterince eşşek oldun dinlen biraz mola ver.
ve bu kadın bana diyor ki " eşşek gibi para vereceksin hatta para verdiğini düşünme seni karnımda taşıdım besledim baktım b.k.n. temizldim üniversitede harcadığın paraların makbuzları duruyor hala"????!!!!! diyor.ve benden aldığı paralarla oğluna ev yaptırıyor.
biliyor musunuz aslında hastalıklı bir ana-oğul ilişkileri var.çocuk diyor ki anne sen ölürsen ben intihar ederim annesi diyor ki oğlum sen ölürsen ben niye yaşicam evet bir bomba daha geliyor bana söylenen de
"anne bak ben bu kızı odunlan döver öldürürm (benden 8 yaşküçük ve b.kl. bezlrini yıkadığım şahıs diyor bunu bana.anası da diyor ki ALAH senin ömründen alsın oğlumun ömürüne versin onun tırnağına taş değene kadar sen öl"!!!

biliyorm musunuz benim artık inancım zayıfladı.oruç tutmadım 1 ay.sürekli birşeylri sorguluyorum.kendimi öldürme planları yapıyorum en güzel yolun 1 kutu uyku hapı içmek olduğunu düşünüyorum.kınamayaın insan başına gelmeyince anlamıyormuş.kendini öldürenler akılları gittiği için bunu yapıyorlar ve ben artık bu sınırda hissediyorum kednimi.
diğer taraftan bir Kosovalıyla tanıştım Müslüman orda asker.ve güel konuşuyoruz eğer onunla arkadaşlığımız devam ederse her şeyi mesleğimi dahil burda bırakıp ona gitmek yepyeni bir yaşam kurmak istiyorum.

gerçekten bir adalet var mı? ALLAH'ın ADALETİ VAR MI? CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA MI???? ŞİMDİ BANA BUNLARI YAŞATAN YAZ TATİLİMİ ZEHİR EDEN KADIN HAKKIM HELAL OLSUN DEMEDEN BEN CENNETE GİREMEZ MİYİM? PEKİ BENİM HAKKIM EVLAT HAKKI NE OLACAK? İSLAM BU MU? EĞER İSLAM VE ALLAH BUYSA BEN İKİSİNE DE İNANMIYORUM.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşadıklarınızla Allahı yargılamak neden onu anlamadım..hiçbir şeyin bedelini ödemek zorunda değilsin..evet haklısın 2 dklık bi zevk ugruna hayata gelmiş olabilir yada gercekten bizi isteyerek yapan aılelerde olabilir ama ..buda senin bi sınavındır.ögretmen oldugu söylemişsin ayakların yere şağlam basıyor neden dimdik duruyosun.seni sevmeyeni sevmek zorunda degilsin seninde hayattaki sınavın budur neden sükredim devam etmiyorsun..senin gibi arkadasım var benimde aynı farksız degıl cocukluktan berı ne cektı ben bılırım lısede ya benım evımde yada hocamızın evınde kalırdı bilirim yasadıgı ama herseye ragmen savastı meslegını elıne aldı ögetmen oldu evlendı kendıne huzur bır yuva kurdu..huzurlu dıyorum bak..seni suclayamam yaşamadanda psikolojını anlayamam ama inancını sınama..hayatındakı mucızelere bak sukret..ALLAH A İNAN.

28 yaşındasın kes bagını madem istemiyorlar maddi manevi onlardan uzak dur. 2 ay tatilin varsa erken rezevasyonlardan kendıne tatıl alsaydın bol bol gezerdın hıc derdın olmazdı sana bu kadar hakaret edıyor sen yıne dıbıne gırıyorsun mazoşıstmısın acaba

28 yaşındaymışsın,mesleğin var,başka şehirde yaşıyorsun.Yani zaten kendi hayatını kurmuşsun.İstesen bu durumda bile elini eteğini çekebilirsin.
Bence herşeyden önce para göndermekten vazgeç,kendi geleceğini düşün.Verince değerli olmuyorsun,nasılsa mecbur diye düşünüyorlar.
Çeşmenin suyunu kes bakalım ne olacak.Bana annen o zaman daha çok suyuna gider gibi geliyor.
Evlatsın evet ama her türlü hakarete katlanmak zorunda değilsin.Evlatlık görevini minimumda yapmaya devam edersen kendini kötü hissetmezsin.
Bayramda kandilde ararsın,haftada 1 veya 2 haftada 1 kısaca hatır sorup fazla konu açmadan kısa kesersin.
Ne kadar ekmek o kadar köfte.Senin fedakarlık etmeni gerektirecek bir aile bağınız yokmuş zaten.

Bunları diyen senın gerçek annen mı? şaka gibi resmen
kendın hakkında kötü şeyler düşünme hayatına bak
aile dediğin doğurmasını bılıyorsa bakmasınıda bılecek
bunların lafını edemez etmemeli.sen kendını bu saatten sonra onlardan
uzak tutmazsan olan sadece sana olacak kımseye değil canım

Keşke küfürleri yazmasaydınız...okurken eziyet gibi geliyor neyse...

Sizin onlarla bir bağınız yok ki,yaşınız da müsait işiniz de var,evinizi ayırın ya da bir süre öğretmen evinde kalın,kafanızı toplayın...

Kul için Allah'ı red etmek ??? tövbe haşa
Annenin ve babanın, kardeşinin gözünü kör eden şeytan seni de esir almış.
Silkelen biraz !
Yaşadıkların kolay değil tabi ki,
Psikolojin de bozulmuş haliyle,
Ama sığınacağın Allah'a
İsyan etme...
Bak mesleğin de varmış,
Görüşme öyleyse...

Sana tavsiyem Tolstoy'un '' İnsan ne ile yaşar kitabını oku''

Bir bebek annesiz, babasız yaşar ama Allah'sız yaşayamaz.

Allah sonunu hayır etsin, Allah yardımcın olsun...

sakın ha!!!
senelerce çabalayıp elde ettiiin müthiş bir meslek,
bu hastalıklı insanlardan uzak olabilecein bir yaşam alanın varken
ölüme ya da bir başkasına sığınmak fikri bile çok saçma arkadaşım
başkalarının hataları için kendini cezalandırmak istemen hiç adil diil...
yerinde olsam hobiler edinir, belki bi tatile çıkar zihnimi temizler, arınır döner sonra da..
yalnızım der yolumu ona göre çizerim.
az kaldı bi ay sonra çocukların sana her şei unutturacak zaten
haklısın küçük yerde öğretmen olmak popularite arttırıyor,
davranışların, giydiklerin, yediklerin, bakışın bile merak uyandırıyor insanlarda
ama unutma hesap vermek zorunda diilsin kimseye
bırak konuşsunlar!!!
inançlarını da sorgulama her şeyin bir anlamı var hayatta belki gör dedi rabbim
gör ki kullandırma artık kendini bunlara
daha büyük belalardan kurtardı belki seni...olumla lütfen

aile olmanın duygusal eksikliği başkalarına sömürge olmanı gerektirmez...
inşallah güzel günler göreceksin BEKLE!!!

onlara ulaşabileceğim bir telefon yok çünkü ne zaman telefon alsa kadın oğluna veriyor oğlu da kırıyor

neden kendini öldürecekmişsin ya, bırak hepsini ne halleri varsa görsünler, hiçbirini ne ara ne sor kendi hayatına bak, kimsi aileden yana şanslı olmaz, şansızlığıda ömür boyu yakasını bırakmaz, malesef sen bu gruptasın, en güzeli bununda farkındasın, farkında olarak emek verip ömrünü çürütme, çünkü verdiğin emekler hep boşa gidecek, iyi ki öğretmen olmuşsun ya olmasaydın, işsiz olupta senin durumunda olanlar var bak
hiç birisinide para yardımı yapma, telefonlarını bile açma, kendi hayatını yaşa derim

Bu siralar bu konular moda oldu.. gercekligine inanmiyorum. Yazip yazip da sonu Allahin adaletine baglamak kadar sacma.bi durum olamaz.. git baska yerde otlan !!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen acaba üvey olabilir misin, eğer öz evladıysan annenin ciddi psikolojik sorunları var, babana karşı nefretini senden çıkarıyor sanırım, Allahtan ayaklarının üzerinde duruyorsun, inş karşına düzgün biri çıkar da bir ömür mutlu olursun ya

Mesleğin var, ayrı bir evin var,paran var ve bu insanların senin paranla senin hayatına kaba tabirle etmelerini mi izliyorsun?Sen kazanacaksın o oğluna ev yapacak ve sana küfredecek.Seni oğluna dövdürtecek. Onlar alışmış hazır para yemeye.Sen para vermezsen kapına dayanacaklar kavga çıkaracaklar zamanla.
Bir an önce kopar bağlarını,yarın öbürgün kardeşinin düğün, ev,altın masraflarıda sana kalır sen ödersin ve korkarım ki sen bunları vazife adledip seve seve karşılarsın.
Anlıyoum sevgi ve aile açlığı var sende ama bu açlık gün gelir seni bitirir.Üveybaban annen,kardeşinde ve ileride yaşayacağın evliliğide bitirir.
Yaz gelince paran mı yok sanki ayarla bir tatil yöresinde otel ,pansiyon yada apart git orada gençliğinin keyfini sür iki ay.Ne diye gidip milletin pisliğini temizliyorsun ki? Belki hayatının erkeği ile tanışısın çok mutlu olur yuvanı kurarsın.

çok teşekkür ederim yazdıkalrın için

İyi de niye çekiyorsun ki bunları. Hiçbir zorunluluğun yok. Sen oraya gitmeye, onlara para yedirmeye devam ettikçe de böyle davranacaklar. Para mara gönderme. Mecbur değilsin. O hattı da acilen kapat. Yazları da gidip o kadını çekeceğine git bir devremülke falan gir. Hatta o köyde bütün yaz oturmak bile daha iyi. Ne halleri varsa da görsünler. Bak o zaman nasıl kul köle olacaklar sana.

Sagliginiz yerinde, isiniz var, hala neden seni istemeyen ailenle gorusuyorsun. Belli ki annen sana deger vermiyor, oglunu ustun goruyor, tamam seni dogurmus etmis ama annelik bu degil, sevgi saygi yok, oraya her yil gitmek zorunda degilsin.

Ayrica insanlarin yaptigi hatalari Allaha mal etmek ne kadar dogru sen dusun? Dinimizde hosgoru var fakat suistimal yok, annen seni suistimal etmis, sen de gereken cevabi verebilirsin dozunu ayarlayarak, para kaynagini kesersin, ozel gunlerde ararsin, yilda en fazla bir hafta kalirsin evlerinde, bence bu yeterlidir.

Bunlari yap kafan rahatlasin, birak yahu...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Niye ugrasiyorsunuz? Bu saatten sonra uzerinizde hak mi kalmis? Rabbim annelerin uzerimizde hakki oldugunu soyler ama bu anneniz bile olsa kuluna eziyete hakarete izin vermez gunahtir. Ne guzel bir isiniz var. Bu insanlarin sizi istemediği oryada kabul edin bunu iyilik yaparak bunu degistiremezsiniz. Kimsede bak kiza yinede cekiyor bunlari demeyecek. Olan size olacak. Degistirin numaranizi tayininizide isteyin. Kopartin onlarla baginizi kendi hayatiniza bakin. Burada Uzulmenizi bile gerektirecek birsey yok. Siz yapmaniz gereken herseyi yapmissiniz. Olmuyosa kendi hayatiniza doneceksiniz. Insallah yakinda kendi ailenizi kurar mutlu olursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim fikrim de onlari hayatinizdan cikarmaniz gerektigi.Bariz bir sekilde size hic iyi gelmiyorlar.Su an psikolojiniz bozulmus ve duzgun dusunemiyorsunuz bir an once o ortamdan uzaklasin.Arkadasiniz varsa gidip bir sure kalabileceginiz onun yaninda kalin olmadi yasadiginiz yere donun ve herseyi arkada birakmaya calisin. Maalesef baska bir cozum var gibi gozukmuyor.Ama sakin okulu bitirip atama bekleyip elde ettiginiz mesleginizj birakmayin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…