ya kendimi öldüreceğim ya da her şeyi arkamda bırakıp gideceğim.

Bunu sınavdasınız diye düşünün.İsyan etmeyin siz itilip kakıldıkça Rabbime sığının o görüyor ve tabi ki biliyor.Hatalarım var demeyin o affedicidir.
Gelelim ailenize sizin yerinizde olsam onlarla daha görüşmem ki mesleğinizde varmış artık kendi başınıza hayata tutunmaya bakın.Hem hakaret yiyip hem de beni sömüren bir aile istemem.

Yaşadıklarınıza üzüldüm ama sandığınız gibi kötü bir durumda değilsiniz kesinlikle. Hayat bu herkesin 4-4'lük hayatı olacak diye kaide yok. Anneniz malasef annelik içgüdüleriniz taşımayan bir şahıs. Ama Allah'ı sorgulamayın kesinlikle. Her şer bir hayıra dönüşür muhakkak. Hayatın dolu taraflarını görün. Bakın ne güzel mesleğiniz var. Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz ve hatta ailenize destek oluyorsunuz. Bence desteği kesip kendinize yatırım yapın. Uzun bir süre görüşmeyin. Ve sakın ola mesleğinizi bırakıp başka ülkeye gitmeyin. Hiç birşeyin garantisi yok elinizdeki en sağlam kale mesleğiniz ve ona sahip çıkın. Bol bol dua edin Allah'a. Herşeyin zamanı vardır. Sizin de hayatınız çok güzel olacak. Ne olu buna inanın.

Guzel seyler olursa âlâ..
Ama zorluklarla karsilasinca Allah'in adaletini, İslam'i sorgulamakta moda oldu artik..
28 yasindasin elinde meslegin var ve sen hala ne yapacagini bilmiyor musun?
Ne diyeyim o zaman git intihar et.

Yaşadıkların islamla ilgisi yok , onların evine gitme maddi olarak yardım da etme uzak dur seni mutsuz eden insanlardan annen baban bile olsa

Bazen yapılacak şey o kadar basittir ki söylemeye bile lüzum olmaz . Ama malesef biz insanlar yerimizde durup birilerini ya da bir şeyleri suçlamayı daha kolay bir yol olarak seçiyoruz kendimize

Anası ölürse kendini öldürürmüymüş ,bak baak .
Gelsin de bi gelin hanım anasının yüzüne bakacak mı bir daha .

Ne kadar kötü olursa olsun mesafe koyarak yine de annene bakman gerekir, maddi olarak değil iyi mi değil mi diye.
Annen kesinlikle normal değil hatta tedavi ettirebilsen ne güzel olur .O değil de sen o evden nasıl okuyup çıktın,okutmuş seni ,ilginç.

kimseye güvenip de işten çıkma
nasıl gvenirsin de bütün dayanağın olan işini bırakırsın
yarın sana kazık atmayacağını nerden bileceksin

Yaşın 28, elinde mesleğin var, onlara muhtaç değilsin. Neden hala bağını kopartmadın bu insanlarla? Git kendi hayatını yaşa, şükret elinde mesleğin var.

Allah sana yaryardım etmiş de bir meslegin olmuş atanmışsın sana bunu nasip etmiş atanamasan ne olacaktı ..evine gitme bir yazlık tut 2ay köyde kalma sen de bu anadan ana olmaz sil gitsin izini bırakma bu yastasın bu ne iğrenc küfürler böyle sana..paranla hayatını yasa yuvanı kur uzak dur bu kadından..intihar inkar sana yakışmaz cok yanlış düşünüyorsun..

güzel kardeşim ne zaman telefon alınsa eve oğlu sinirlenince kırıyor o da telefon almıyor artık eve aylarca konuşmadığı oluyor benimle.ben nasıl sorabilirim iyi mi değil mi diye

güzel kardeşim ne zaman telefon alınsa eve oğlu sinirlenince kırıyor o da telefon almıyor artık eve aylarca konuşmadığı oluyor benimle.ben nasıl sorabilirim iyi mi değil mi diye
İlle de telefon alman gerekmiyor , misal komşunuz varsa onu ara, annem nasıl iyi mi diye sor kapat.
Mesafe koyman şart ama tamamen ipleri koparmakta doğru değil.
Sonuçta sen de emeği var , bugün iyiyim ama yarın ruh halim nasıl olacak kim bilir evladımın benden tamamen kopmasını istemem .
Diyeceksin ki böyle davranırsan kopar,normal olan biri öyle davranmaz ki.
Annen iyi değil belli.

Son düzenleme:
Sen kendin yapiyorsun sonra Allah in adaleti diyorsun?
Resmen seni kapidan kovmuslar bacadan girmissin.
Bu kadar hakarete kovulmaya ragmen sen niye gani gani para yolluyorsun?mecburmusun?
Niye o kadina ulasmak icin tel.aliyorsun? Ulasip ne yapacaksin ki?
Yasin olgun meslegin var gelirin var aklin var mantigin var.sen aklini dogru kullan bak ozaman Allah in adaletinide gorursun

Yazdıklarınızdan anlaşıldığı üzere normalin dışında bir aile hayatınız var.

Bariz evlat ayrımı ve ağır hakaretler sözkonusu, bunları kimse kolay kolay kaldıramaz.

Psikolojiniz altüst olmuş, lütfen acilen bir psikiyatriste gidiniz. Çünkü intihar düşüncesi uç bir noktadır ve ağır depresyon belirtilerinden biridir.

Gidin psikiyatriste ilacınız kullanmaya başlayın ve tabii sadece ilaç tedavisi yetmez. Depresyon tedavisinde çevresel faktörlerde önemli yer tuta,r bu nedenle sizi üzen, yaralayan bu ortam ve insanlardan bir süre uzak durun.

Canımm böyle düşünme bazı anneler aneeliğini yapmıyor o mukaddes görevi haketmiyor ama sana tavisiyem evinden ayrılmaman çünkü dışarısı daha tehlikeli zaman kötü. Eğer bi sevgilin varsa veya hayırlı bi kısmet arayabilirsin kendine evlenip çıkabilirsin evden ama onun dışında bence dayanmalısın yine de evini terk etmee

seninle konuşmuştuk onceden konuştuğun kişi hakkında, ondan ayrıldığına sevindim. şimdi de kosavalı dediğin kişi. sanırım sen bulamadığın ilgi ve sevgiyi onlarda arıyorsun ama pişman olursun.
çok travmatik bir hayat yaşamışssın, yaşamaya devam ediyorsun. önce kendi sorunlarını çözmen gerekir. terapi almalısın, aileni de görme uzunca bir süre.
gerçekten üzülüyorum yaşadıklarına
Allahı inkar etmek sana kendini daha fazla yalnız hissettirmekten başka birşeye yaramaz.
Aksine daha çok namaz oruç bunlar seni daha huzurlu hissettirir.
bir erkeğin ardından başka ülkeye gitmek gerçekten başlı başına büyük zorluk, üstüne farklı bir kültür.
lütfen öncelikle kendinle olan problemlerini çöz. yoksa evlendiğinde hiçbir erkekle mutlu olamazsın.
işini de bırakırsan tutunacak dalın kalmaz ki.
lütfen yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
Allah yardımcın olsun.

ama canım madem iyi değil diğer oğlunu neden el üstünde tutuyor? madem psikolojisi bozuk ona da kötü davransın ona da bana davrandığı gibi davransın o zaman anlayayım üzüleyim durumuna

canım benim inan dipte hissediyorum.ama eğer ki bu çocuğa güvenirsem o da isterse olmaz mı? Türkçeyi ana dili gibi konuşuyor.biliyorsun ben boşandım ve türk toplumunda bunu dert eden çok

ama canım madem iyi değil diğer oğlunu neden el üstünde tutuyor? madem psikolojisi bozuk ona da kötü davransın ona da bana davrandığı gibi davransın o zaman anlayayım üzüleyim durumuna

aile ile imtihan oluyorsun işin çok zor
aile bir insanın sırtını dayadığı dağ olmalıyken ailen sana dert kaynağı oluyor
gerçekten seni anlayabiliyorum nasıl acı çektiğini tahmin edebiliyorum
ama aileni değiştiremeyeceğine göre kendini değiştireceksin
bir de lütfen bu çıkmazdan kurtulmak için yanlış kişilere güvenme
kendini öldürmeyi aklından çıkar
zaten 1 ay sonra işe başlıyıcan
bence ailene bir süre para verme bakalım
onlar senin peşine düşsün biraz

canım benim inan dipte hissediyorum.ama eğer ki bu çocuğa güvenirsem o da isterse olmaz mı? Türkçeyi ana dili gibi konuşuyor.biliyorsun ben boşandım ve türk toplumunda bunu dert eden çok

güzelim dert eden çoksa etmeyen de çok.
hadi oldu diyelim güzel de oldu. ama inan evliliğin yine sorunlu olur. önce kendin bir terapi al şu depresif moddan çık. sonra hala o çocuğu istiyorsan yavaş yavaş devam edersin.
ama can simidi olarak görme kimseyi.

samaracım seni tanıyorum yazdıkarını okuyorum.ve konuma yazdığın için sana çok teşekkür ederim
üzülüyorum beni doğuran kadının durumuna bir taraftan da yaşlandı hala çok kötü bir evde oturuyor.en çok yardımı benden görüyor ama en çok da beni eziyor.bıktım usandım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…