• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kendimi öldüreceğim ya da her şeyi arkamda bırakıp gideceğim.

Boyle bir aileyle gorusmeyebilme gibi bir secenek varken bu ahlar niye? Kendi parasini kazanan bir bireyin hala boyle tiplerle israrla vakit gecirmesi niye?

diğer konularınız da herkes söylemekten bezdi siz hala aynı konuları açıyorsunuz mis gibi işin var yaşın olmuş 28 ne işin var onlarla hala :ssz: o beğenmediğin konyanın köyünde dahamı mutsuzsun ki gene o eve gidiyorsun :19:

tamam anne çok kötü, ona kimsenin bir şey dediği yok da kolay mıdır anne ile görüşmemek, silip atmak?
hadi onu yaptın, 'annemle görüşmüyorum' diye kendine itiraf edebilmek de mi kolay?
kızcağız zaten babayla görüşmüyor, bir de annemi mi sildim diyebilsin kolayca?
bu kadar sorunla başa çıkmaya çalışan birine 'ah,vah' diyeceğinize sen ne biçim insansın Allah'a nasıl inanmazsın diyip konuyu kapatmışsınız ya pess
bir de o çalıştığı kasabada yazın evinde durması gerçekten dikkat çeker insanın, bilirim. bir yerde ev kiralasa bile o seminer zamanı 'annen nasıl', 'ee annene doymussundur' diyen kocakarılara yalan söylemek istemiyor arkadaş, anlayabiliyorum, öğretmen olmayan seminerler baskılarını bilemez.

konu sahibi arkadaşım, asla istifa edip de delilik yapma. çok istiyorsa o gelsin Türkiye'ye. Evlenir, tayin istersin.
Allah yolunu açık etsin, annenle görüşmeyi kes diyemeyeceğim, yaşarken anne silmek o kadar da kolay değil. erkek olsan bir nebze de....
bir kere toplum baskısı var, evlendim, yolun yarısına geldim, ikinci çocuğumu doğuracağım, annen gelecek mi, annen yapar artık şunu, annen alır, annen verir muhabbetleri yapılıyor 70 yaşındaki annem hakkında . sen silsen de ,toplum hep hatırlatıyor. ben seni çok iyi anlıyorum. bu işin para kazanmakla, 28 yaşında olmakla ilgisi yok.

Ailenizle bağınızı koparmanız söylenmiş sanırım daha çok eski konularda olduğu gibi.

En geç birkaç aya yine annenizle ilgili konu açacaksınız, yine bağlarınızı koparmanız söylenecek.

Sonra yine aynı.

Siz sanırım sadece yazıp rahatlamaya çalışıyorsunuz, bir yorumu da ciddiye aldığınızı görmedim.

Back
X