• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kendimi öldüreceğim ya da her şeyi arkamda bırakıp gideceğim.

Oldum olası 2evlilikleri sevmiyorum ilk evliliğinden birde kız çocuğu varsa genelde mağdur oluyor sanırım depresyona girmişsin psiatriye git doktor seni sakinleştirici ilaç yazsın bu kafayla üzüntün dibine vurur

gündür kız ark.da kalıyorum ve ağlamaktan gözelrim şişti
beni doğuran kadınla doğurtan adam 22 yıl önce ayrıldı ben beni doğura kadınlar kaldım ve üvey babamla.ve kadının 2.evliliğinden olan çocuğuyla şimdi o çocuk 20 yaşında ben 28 yaşındayım.
denize gittim bir arkadaşla.dönüşte kavga başladı kendisi biraz temizlik hastasıdır (ama evini bok götürür yemek yerken peçete olduğu halde sümüğünü eliyle siler üstüne siler defalarca rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen) başladı bana söylnmeye "bok denize gittin , herkes denize sıçıyor , denizin bokunu benim evime gtirdin, S***** G** (Defol) benin çocuğumu huzursuz etmeye ne hakkın varr (oğlundan bahsediyor)
ben de dayanamadım karşılık verdim bu sefer oğlu ben böylee yapıyorum diye üsütmöe yürüdü anası da tuttu "oğğğğğllllummmm yapma guuuzzzzuuummm gatil olup da hapislerde mi çürüyecen evdalııımmmm""
tabi ki bana en güzel lafları , itin sıpası eşşeğin sıpası pezevengin gızı ... (beni doğurtan adam beni doğurttuktan sonra siktirolup başka bir kadına gitmiş ve ben sima olarak o nefret ettiğim ve asla affetmeyeceğim adama çok benzerim)
bu kadın yine beni evden kovdu ve ben zaten öğretmenin 2 aylığına gelmiştim S***** G** (Defol) az kaldı okulların açılmasına zaten git evinde otur dedi (evim konyanın köy gibi bir kasabasında ve beni herkes tanıyor ben gidince hiçbir öğretmen orda olmadığı için mal mal bakacaklar haklı olarak buınun bu vakitte burda ne işi var diye)
buı kadına ben gittim 0 telefon aldım ve faturalı hat aldım ucuz tarifelerden dedim ki " seni aradağımda rahatça ulaşayım amaa oğlanın eline verme çok fatura gelir" dedim he tamam dedi tabi ben okullar açıldı döndüm arıyorum arıyorum meşgul ya da kapalı tel. 1 ay sonra bana 1.300 bin tl telefon faturası gedli ve aldığım telefonu da kırmışlar 1 hafta uyuyamadım huzursuz oldum.ve neden böyle yaptı opluna neden verdin bana yazık değil mi dediğimde " sus orospu kapa çeneni sen az mı para yedin üniversitede" oldu.düşünebiliyor musunuz durumumu? veben hezaman bunlara maddi yardımda buluurum 5 yıllık öğremtnim 5 yıldır onlara gani gani para gönderdim daha bu yaz evin tüm madddi sorumluluğu bendeydi ve zerre gocunmadım.ama artık çüş tuğba diyorum kendi kendime artık çüşş.yeterince eşşek oldun dinlen biraz mola ver.
ve bu kadın bana diyor ki " eşşek gibi para vereceksin hatta para verdiğini düşünme seni karnımda taşıdım besledim baktım bokunu temizldim üniversitede harcadığın paraların makbuzları duruyor hala"????!!!!! diyor.ve benden aldığı paralarla oğluna ev yaptırıyor.
biliyor musunuz aslında hastalıklı bir ana-oğul ilişkileri var.çocuk diyor ki anne sen ölürsen ben intihar ederim annesi diyor ki oğlum sen ölürsen ben niye yaşicam evet bir bomba daha geliyor bana söylenen de
"anne bak ben bu kızı odunlan döver öldürürm (benden 8 yaşküçük ve boklu bezlrini yıkadığım şahıs diyor bunu bana.anası da diyor ki ALAH senin ömründen alsın oğlumun ömürüne versin onun tırnağına taş değene kadar sen öl"!!!

biliyorm musunuz benim artık inancım zayıfladı.oruç tutmadım 1 ay.sürekli birşeylri sorguluyorum.kendimi öldürme planları yapıyorum en güzel yolun 1 kutu uyku hapı içmek olduğunu düşünüyorum.kınamayaın insan başına gelmeyince anlamıyormuş.kendini öldürenler akılları gittiği için bunu yapıyorlar ve ben artık bu sınırda hissediyorum kednimi.
diğer taraftan bir Kosovalıyla tanıştım Müslüman orda asker.ve güel konuşuyoruz eğer onunla arkadaşlığımız devam ederse her şeyi mesleğimi dahil burda bırakıp ona gitmek yepyeni bir yaşam kurmak istiyorum.

gerçekten bir adalet var mı? ALLAH'ın ADALETİ VAR MI? CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA MI???? ŞİMDİ BANA BUNLARI YAŞATAN YAZ TATİLİMİ ZEHİR EDEN KADIN HAKKIM HELAL OLSUN DEMEDEN BEN CENNETE GİREMEZ MİYİM? PEKİ BENİM HAKKIM EVLAT HAKKI NE OLACAK? İSLAM BU MU? EĞER İSLAM VE ALLAH BUYSA BEN İKİSİNE DE İNANMIYORUM.

Yasadiklariniz ağır şeyler ama bu inancuniza engel olmasın.
Buda sizin sınavınizdir.
Anneniz neden bukadar ayrım yapıyor ,neden babanizin hıncını sizden çıkarıyor.
Allah şüphesiz sorar bunun hesabını annenizden.
Bence size böyle davranan bi anneye yeterince sabır gostermissiniz ,hayatinizda biri varmı kendi ailenizi kurup mutlu olmaya çalışın.
Bide hiç psikolojik destek aldinizmi.

Evet malesef adalet yok, inanmamakta da haklısın zaten.adaletini kendin sağla başka şeylerden bekleme, kontrolü eline al zaten sana faydası olmayan insancıklara bakmak zorunda mısın. Tatile git arkadaşına git, bir dakika bile durma onların yanında.

işte ben de bunu diyorum eğer ki bu dediklerinizi yaparsam bana bambaşka davranmaya başlarlar mı? gerçekten bu olur mu olur mu? kaç yıl gerekir onları bu seviyeye getirmek için?

Başlarlar çok da uzun sürmez belki bir yıla meşel olurlar ama çıkarları için sen onşarın değiştiğine inanıp eski sen olursan onlar da yine normal hallerine dönerler. Seviye koyman lazım. Her istediklerinde sana ulaşamasınlar mesela. Maddi yardımı tamamen kes. Tatillerde yanlarına gitme gidersen de iki üç gün kal geri dön. Hem kıymetli olursun hem kendini kullandırmamış olursun hem de moralin bozulmaz durduk yere.

28 yaşındasın sağlıklı bir duygusal hayatın olursa özel ilişkilerin de sağlıklı olur. Evlenme yaşındasın sakın bu durumlar yüzünden eş seçiminde aceleci olma hayatının geri kalanı hiç değilse huzur içinde geçsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorguladığın İSLAM da baban sana bakmadığı için, annen sana böyle davrandığı için büyük günahkar. anne babaya itaat var ama evlada elinden geldiği kadar maddi manevi destek olmak, evlenene kadar giyiminden yemenden içmenden onlar sorumlu.. sen onlara muhtaç olurlarsa bakmak zorundasın ama bakımlık durumları yoksa para vermeyebilirsin. hele hele kardeşine ev yaptırsın diye hiç vermek zorunda değilsin.
İslam da görevler tek taraflı değil, karşılıklı..
Kötü insanlar yüzünden dini sorgulama.. tövbe et, seni huzursuz edenlerle az görüş.

hem niye bi otele gidip maaşını yemiyorsun. köyde ne işin var tatil de...

bence sen anneden uzak dur bir süre.. arada ararsın sadece. istenmediğin yere gitme..

annende babandan çok çekmiş acısını senden çıkarıyor ama çook yanlış yapıyor, bunun da bir hesabı var elbet. Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmayacak, en geç ahirette alacak hakkını.
psikolağa git, bunalımdasın sanırım. paranı kendin için harca ve biriktir.

kötü şeyler yaşamışsınız kesinlikle ama durumunuz hiçte sandığınız kadar umutsuz değil onlardan ayrı bir şehirde yaşıyorsunuz,mesleğiniz var ve para kazanıyorsunuz.kesinlikle bir çok insandan daha şanslısınız ya bunlarda olmasaydı onlarla yaşamak zorunda kalsaydınız sürekli.size yapılan masrafları falanda takmayın doğarken size mi sordular dünyaya gelmek istermisin diye?doğuran insanlar bir zahmet çocuklarınada ellerinden geldiğince baksınlar yada doğurmasınlar sinir oluyorum böyle sorumsuz insanlara.annenizin psikolojisi normal değil belliki bu nedenle siz onu ciddiye almamaya çalışın bir şekilde size yapılanların hesabı sorulur.Allah'ın adaletine inanmalısınız inançsızlık çok daha zor heleki umutsuz anlarda kime sığınacaksınız?hiç bu yola girmeyin derim.o hattı iptal ettirin ve bence para falanda yollamayın artık bu insanlara onun yerine paranızı biriktirin tatile çıkarsınız bu insanların yanında kalacağanıza köyde kalsanız bile daha iyi kim nederse desin psikolojinizden daha önemli değil.evlenme işindede aceleci olmayın yağmurdan kaçarken doluya tutulmakda var.umarım kendi yuvanızı kurup mutlu olursunuz.

sağlıklı düşünemiyorum ama sanırım mesleğimi bırakmam.ama bazen o da mutlu etmiyor bir erkek olsun hayatımda bana sahip çıkacak birid diyorum mesleği de gözüm görmüyor..

Sen buralari okumuyormusun ?en iyi erkek en iyi koca bile arkasini dönüp gidebiliyor
öyle bir zamanki herkes kendi derdine düsmüs
meslek edinmissin sükür et kimseye muhtac degilsin
mutlaka karsinada iyi biri cikacaktir yuva kuracaksindir

imanini zedeleyecek sözler sarfetme
annenle beraber oturmuyorsun ilgini dengeli tutmaya bak

erkek kardesinin sözleri hic güzel degil
iyi bir egitim alamamis ablasina nasil davranmasi gerektigini bilmiyor
eger durum böyleyse mesafeli hareket et
belki biraz daha büyüdükten sonra sana karsi davranislari normallesir

her anne cocuklarini bir tutamiyor onlari da suclamaya gerek yok

senin en saglam avantajin meslegin

gündür kız ark.da kalıyorum ve ağlamaktan gözelrim şişti
beni doğuran kadınla doğurtan adam 22 yıl önce ayrıldı ben beni doğura kadınlar kaldım ve üvey babamla.ve kadının 2.evliliğinden olan çocuğuyla şimdi o çocuk 20 yaşında ben 28 yaşındayım.
denize gittim bir arkadaşla.dönüşte kavga başladı kendisi biraz temizlik hastasıdır (ama evini bok götürür yemek yerken peçete olduğu halde sümüğünü eliyle siler üstüne siler defalarca rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen) başladı bana söylnmeye "bok denize gittin , herkes denize sıçıyor , denizin bokunu benim evime gtirdin, S***** G** (Defol) benin çocuğumu huzursuz etmeye ne hakkın varr (oğlundan bahsediyor)
ben de dayanamadım karşılık verdim bu sefer oğlu ben böylee yapıyorum diye üsütmöe yürüdü anası da tuttu "oğğğğğllllummmm yapma guuuzzzzuuummm gatil olup da hapislerde mi çürüyecen evdalııımmmm""
tabi ki bana en güzel lafları , itin sıpası eşşeğin sıpası pezevengin gızı ... (beni doğurtan adam beni doğurttuktan sonra siktirolup başka bir kadına gitmiş ve ben sima olarak o nefret ettiğim ve asla affetmeyeceğim adama çok benzerim)
bu kadın yine beni evden kovdu ve ben zaten öğretmenin 2 aylığına gelmiştim S***** G** (Defol) az kaldı okulların açılmasına zaten git evinde otur dedi (evim konyanın köy gibi bir kasabasında ve beni herkes tanıyor ben gidince hiçbir öğretmen orda olmadığı için mal mal bakacaklar haklı olarak buınun bu vakitte burda ne işi var diye)
buı kadına ben gittim 0 telefon aldım ve faturalı hat aldım ucuz tarifelerden dedim ki " seni aradağımda rahatça ulaşayım amaa oğlanın eline verme çok fatura gelir" dedim he tamam dedi tabi ben okullar açıldı döndüm arıyorum arıyorum meşgul ya da kapalı tel. 1 ay sonra bana 1.300 bin tl telefon faturası gedli ve aldığım telefonu da kırmışlar 1 hafta uyuyamadım huzursuz oldum.ve neden böyle yaptı opluna neden verdin bana yazık değil mi dediğimde " sus orospu kapa çeneni sen az mı para yedin üniversitede" oldu.düşünebiliyor musunuz durumumu? veben hezaman bunlara maddi yardımda buluurum 5 yıllık öğremtnim 5 yıldır onlara gani gani para gönderdim daha bu yaz evin tüm madddi sorumluluğu bendeydi ve zerre gocunmadım.ama artık çüş tuğba diyorum kendi kendime artık çüşş.yeterince eşşek oldun dinlen biraz mola ver.
ve bu kadın bana diyor ki " eşşek gibi para vereceksin hatta para verdiğini düşünme seni karnımda taşıdım besledim baktım bokunu temizldim üniversitede harcadığın paraların makbuzları duruyor hala"????!!!!! diyor.ve benden aldığı paralarla oğluna ev yaptırıyor.
biliyor musunuz aslında hastalıklı bir ana-oğul ilişkileri var.çocuk diyor ki anne sen ölürsen ben intihar ederim annesi diyor ki oğlum sen ölürsen ben niye yaşicam evet bir bomba daha geliyor bana söylenen de
"anne bak ben bu kızı odunlan döver öldürürm (benden 8 yaşküçük ve boklu bezlrini yıkadığım şahıs diyor bunu bana.anası da diyor ki ALAH senin ömründen alsın oğlumun ömürüne versin onun tırnağına taş değene kadar sen öl"!!!

biliyorm musunuz benim artık inancım zayıfladı.oruç tutmadım 1 ay.sürekli birşeylri sorguluyorum.kendimi öldürme planları yapıyorum en güzel yolun 1 kutu uyku hapı içmek olduğunu düşünüyorum.kınamayaın insan başına gelmeyince anlamıyormuş.kendini öldürenler akılları gittiği için bunu yapıyorlar ve ben artık bu sınırda hissediyorum kednimi.
diğer taraftan bir Kosovalıyla tanıştım Müslüman orda asker.ve güel konuşuyoruz eğer onunla arkadaşlığımız devam ederse her şeyi mesleğimi dahil burda bırakıp ona gitmek yepyeni bir yaşam kurmak istiyorum.

gerçekten bir adalet var mı? ALLAH'ın ADALETİ VAR MI? CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA MI???? ŞİMDİ BANA BUNLARI YAŞATAN YAZ TATİLİMİ ZEHİR EDEN KADIN HAKKIM HELAL OLSUN DEMEDEN BEN CENNETE GİREMEZ MİYİM? PEKİ BENİM HAKKIM EVLAT HAKKI NE OLACAK? İSLAM BU MU? EĞER İSLAM VE ALLAH BUYSA BEN İKİSİNE DE İNANMIYORUM.
o annen olacak kadın normal değil, tam bir ruh hastası; o üvey kardeşin de öyle hakaret olsun diye demiyorum 20 yaşıında herif bebe gibi davranıyor bu ne ya! ama niçin hala bu kadınla iletişimini güçlü tutmaya çalıştığını anlayamıyorum. eğer anasız babasız yetim biri olsaydın hiçşüphesiz ruhen daha sağlıklı olacaktın. bu kadının varlığı seni mutsuz etmeye yetiyor. görüşme boşver niçin zorluyorsun? her görüştüğünüzde sana it gibi davranan biri senin anan olsa ne olur olmasa ne olur. parasal yardımda da bulunma niçin bulunuyorsun? elbette seni üniversitede okutmalıydı zaten neyin lafını yapıyor? ona borçlu değilsin okumuş etmiş akıllı bi kadınsın lütfen kendini artık bu insanlar için yıpratma çıkar hayatından. eğer illa ki parasal yardımda bulunucaksan lafını esirgeme o anandan. illa annenle iletişim haline olmak istiyorsan, "sana para vermemi istiyosan bana insan gibi davranın yoksa zırnık koklatmam de, boşver çirkefleş o insanlara" ki bana kalırsa tamamen görüşme o mahluklarla ve onlara yedireceğin paralarla da psikolojik bi tedaviye başla, hayatını yeniden kurmaya çalış

akrabalarımdan gidebileceğim kimsem yok hiçkimsem yok.yıl boyunca o kadına para gönderdim köye gitmek o evde kalmak hakkım diye düşümmüştüm.
ilaç kullandım uzun süre doktor kontrolünde bıraktım gayet de iyi hissediyordum ama sanırım tekrar başlamam lazım

Allah yardımcın olsun cidden çok üzüldüm. Baban ile hiç mi görüşmedin?

Kusura bakmayın yazdıklarınızla hiçbir samimiyet göremiyorum ne olursa olsun bir insan annesine doğraran kadın babasına doğurtan adam diye söz edemez. Bir anne de kızına bu lafları edemez madem bu lafları diyen bir insandı 28 sene nasıl yaşadınız beraber nasıl düzgün bir psikolojiniz oldu da okuyup öğretmen olabildiniz bu kadar terbiyesiz biri olsa küçüklükten beri derdi size bunları siz de çoktan bunalıma girer okuyamazdınız. Üvey babanız ayrım yapmamış ne güzel ki sizi okutmuş meslek sahibi yapmış benim öz babam yapmadı bakmadı sorumluluk almadı annemle ayrıldılar ne aradı ne sordu hep ben aradım şimdi görüşmüyorum ama asla beni doğurtan adam demedim annemle de çok sorunlar yaşadım ama o benim annem tırnağına zarar gelse ben üzülürüm bu lafları demeniz annenizi zaten sevmediğinizi gösteriyor. Ne alaka gidersem herkes kötü gözle bakar tatili kısa kestim dersiniz hem kime ne. Maaşınız var eviniz var çekin elinizi görüşmeyin o zaman ama dedim ya sizin sorunlarınız var.

Siz bu psikolojiyle nasıl öğretmen oldunuz bu nasıl bir üslup yahu ?? Yazik sizin ogrencilerinize onlara boylemi ornek oluyorsunuz ne yasarsan yasa arkadas toplum içinde yasamanin belirli kurallari vardir böyle bir anlatım anlayis haketmiyor lütfen duzeltin yazinizi

pofff şıkıldım heee az kişiyiz be bi coşsa şimcik burası yetişemesek yazmaya:Saruboceq:

Bu ogretmenlere solenen fix sozdur git sen yap o zaman okumadiysan yazma Ben bu olayi anlamiorum ogretmen bole demez ogretmen bole konusmaz bide rahat hazir ol de alla alla kiz sorununu yazmis okulda heralde bole davranmiodur is hayati ve normal hayati ayirt edemio musun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon yanlis arkadasin msjini alintilamisim kusura bakmasin

Bu ogretmenlere solenen fix sozdur git sen yap o zaman okumadiysan yazma Ben bu olayi anlamiorum ogretmen bole demez ogretmen bole konusmaz bide rahat hazir ol de alla alla kiz sorununu yazmis okulda heralde bole davranmiodur is hayati ve normal hayati ayirt edemio musun

tatlım beni bu şeki,lde savunduğun için sana minnettarım çok teşekkür edrim evet çoğu mahluk iş hayatını ve normal hayatı ayırt edemiyor

o annen olacak kadın normal değil, tam bir ruh hastası; o üvey kardeşin de öyle hakaret olsun diye demiyorum 20 yaşıında herif bebe gibi davranıyor bu ne ya! ama niçin hala bu kadınla iletişimini güçlü tutmaya çalıştığını anlayamıyorum. eğer anasız babasız yetim biri olsaydın hiçşüphesiz ruhen daha sağlıklı olacaktın. bu kadının varlığı seni mutsuz etmeye yetiyor. görüşme boşver niçin zorluyorsun? her görüştüğünüzde sana it gibi davranan biri senin anan olsa ne olur olmasa ne olur. parasal yardımda da bulunma niçin bulunuyorsun? elbette seni üniversitede okutmalıydı zaten neyin lafını yapıyor? ona borçlu değilsin okumuş etmiş akıllı bi kadınsın lütfen kendini artık bu insanlar için yıpratma çıkar hayatından. eğer illa ki parasal yardımda bulunucaksan lafını esirgeme o anandan. illa annenle iletişim haline olmak istiyorsan, "sana para vermemi istiyosan bana insan gibi davranın yoksa zırnık koklatmam de, boşver çirkefleş o insanlara" ki bana kalırsa tamamen görüşme o mahluklarla ve onlara yedireceğin paralarla da psikolojik bi tedaviye başla, hayatını yeniden kurmaya çalış

cNIM üniversitede gönderdikleri makbuzları saklıyorlar ve bana her fırsatta sana şu kadar para verdik diyorlar.düşün psikolojimi:)

Bence degmez...kendine yeni bir hayat kur... Ama bunu annenler olmadan yap... Surekli hor gorerek seni asaglayarak yaninda olcaklarsa olmasinlar.. Resmen kullaniliyorsun... Yahu sen cocuguydun tabiiki altinida temizliycek parada verecek.. Bunlar yuzunden canina kiyip ahiretini mahvetme bosuna...

Tabi tabi ben cocuk gelisimi mezunu ozel bir anaokulunda calisan yardimci öğretmenim egitimin belli amaçları vardir muhakkak bilirsiniz okulda kontrolünu kaybetmeyecegi ne malum ?? Böyle üslubu olan eğitimciler cocuklara travma yasatiyor psikolojik yeterlilik aranmasi sart bu meslekte insan emanet ediyoruz sonuçta

tatlım beni bu şeki,lde savunduğun için sana minnettarım çok teşekkür edrim evet çoğu mahluk iş hayatını ve normal hayatı ayırt edemiyor

Sana cevap vermeyecegim bile annesine beni doguran kadin diyen elestiren birine maluk diye hitap eden birisi olarak ailenizi dogru degerlendirmeni beklemiyorum allah onlara yardim etsin

Allah sana daha ne vermeli ?
Sağlık vermiş, iş vermiş, akıl vermiş daha ne vermeli ??
Sana yolunu çizmen için her imkanı vermiş, sen çizmemekte direniyorsun sonra da sızlanıyorsun
Uzak dur, kes irtibatını, seni aramayan, aldığın telefona bile sahip çıkmayan bir kadına ne diye üst üste telefon alıyorsun ??
Allah aklı kullanmak için veriyor, hem kullanmayıp, hem de isyan etmen doğru mu şimdi ??

Back
X