gündür kız ark.da kalıyorum ve ağlamaktan gözelrim şişti
beni doğuran kadınla doğurtan adam 22 yıl önce ayrıldı ben beni doğura kadınlar kaldım ve üvey babamla.ve kadının 2.evliliğinden olan çocuğuyla şimdi o çocuk 20 yaşında ben 28 yaşındayım.
denize gittim bir arkadaşla.dönüşte kavga başladı kendisi biraz temizlik hastasıdır (ama evini bok götürür yemek yerken peçete olduğu halde sümüğünü eliyle siler üstüne siler defalarca rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen) başladı bana söylnmeye "bok denize gittin , herkes denize sıçıyor , denizin bokunu benim evime gtirdin, S***** G** (Defol) benin çocuğumu huzursuz etmeye ne hakkın varr (oğlundan bahsediyor)
ben de dayanamadım karşılık verdim bu sefer oğlu ben böylee yapıyorum diye üsütmöe yürüdü anası da tuttu "oğğğğğllllummmm yapma guuuzzzzuuummm gatil olup da hapislerde mi çürüyecen evdalııımmmm""
tabi ki bana en güzel lafları , itin sıpası eşşeğin sıpası pezevengin gızı ... (beni doğurtan adam beni doğurttuktan sonra siktirolup başka bir kadına gitmiş ve ben sima olarak o nefret ettiğim ve asla affetmeyeceğim adama çok benzerim)
bu kadın yine beni evden kovdu ve ben zaten öğretmenin 2 aylığına gelmiştim S***** G** (Defol) az kaldı okulların açılmasına zaten git evinde otur dedi (evim konyanın köy gibi bir kasabasında ve beni herkes tanıyor ben gidince hiçbir öğretmen orda olmadığı için mal mal bakacaklar haklı olarak buınun bu vakitte burda ne işi var diye)
buı kadına ben gittim 0 telefon aldım ve faturalı hat aldım ucuz tarifelerden dedim ki " seni aradağımda rahatça ulaşayım amaa oğlanın eline verme çok fatura gelir" dedim he tamam dedi tabi ben okullar açıldı döndüm arıyorum arıyorum meşgul ya da kapalı tel. 1 ay sonra bana 1.300 bin tl telefon faturası gedli ve aldığım telefonu da kırmışlar 1 hafta uyuyamadım huzursuz oldum.ve neden böyle yaptı opluna neden verdin bana yazık değil mi dediğimde " sus orospu kapa çeneni sen az mı para yedin üniversitede" oldu.düşünebiliyor musunuz durumumu? veben hezaman bunlara maddi yardımda buluurum 5 yıllık öğremtnim 5 yıldır onlara gani gani para gönderdim daha bu yaz evin tüm madddi sorumluluğu bendeydi ve zerre gocunmadım.ama artık çüş tuğba diyorum kendi kendime artık çüşş.yeterince eşşek oldun dinlen biraz mola ver.
ve bu kadın bana diyor ki " eşşek gibi para vereceksin hatta para verdiğini düşünme seni karnımda taşıdım besledim baktım bokunu temizldim üniversitede harcadığın paraların makbuzları duruyor hala"????!!!!! diyor.ve benden aldığı paralarla oğluna ev yaptırıyor.
biliyor musunuz aslında hastalıklı bir ana-oğul ilişkileri var.çocuk diyor ki anne sen ölürsen ben intihar ederim annesi diyor ki oğlum sen ölürsen ben niye yaşicam evet bir bomba daha geliyor bana söylenen de
"anne bak ben bu kızı odunlan döver öldürürm (benden 8 yaşküçük ve boklu bezlrini yıkadığım şahıs diyor bunu bana.anası da diyor ki ALAH senin ömründen alsın oğlumun ömürüne versin onun tırnağına taş değene kadar sen öl"!!!
biliyorm musunuz benim artık inancım zayıfladı.oruç tutmadım 1 ay.sürekli birşeylri sorguluyorum.kendimi öldürme planları yapıyorum en güzel yolun 1 kutu uyku hapı içmek olduğunu düşünüyorum.kınamayaın insan başına gelmeyince anlamıyormuş.kendini öldürenler akılları gittiği için bunu yapıyorlar ve ben artık bu sınırda hissediyorum kednimi.
diğer taraftan bir Kosovalıyla tanıştım Müslüman orda asker.ve güel konuşuyoruz eğer onunla arkadaşlığımız devam ederse her şeyi mesleğimi dahil burda bırakıp ona gitmek yepyeni bir yaşam kurmak istiyorum.
gerçekten bir adalet var mı? ALLAH'ın ADALETİ VAR MI? CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA MI???? ŞİMDİ BANA BUNLARI YAŞATAN YAZ TATİLİMİ ZEHİR EDEN KADIN HAKKIM HELAL OLSUN DEMEDEN BEN CENNETE GİREMEZ MİYİM? PEKİ BENİM HAKKIM EVLAT HAKKI NE OLACAK? İSLAM BU MU? EĞER İSLAM VE ALLAH BUYSA BEN İKİSİNE DE İNANMIYORUM.