• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kendimi öldüreceğim ya da her şeyi arkamda bırakıp gideceğim.

Tabi tabi ben cocuk gelisimi mezunu ozel bir anaokulunda calisan yardimci öğretmenim egitimin belli amaçları vardir muhakkak bilirsiniz okulda kontrolünu kaybetmeyecegi ne malum ?? Böyle üslubu olan eğitimciler cocuklara travma yasatiyor psikolojik yeterlilik aranmasi sart bu meslekte insan emanet ediyoruz sonuçta

Sana cevap vermeyecegim bile annesine beni doguran kadin diyen elestiren birine maluk diye hitap eden birisi olarak ailenizi dogru degerlendirmeni beklemiyorum allah onlara yardim etsin

ahahahahahahha :)))
lütfen BENİ DOĞURAN KADINLA aynı evde yaşadığım bir gün gel bizi izle ve ondan sonra eleştir beni burda lütfen :))) benim geçtiğim yolları bilmiyorsun hangi yaşlanmışlıkların 28 yaşındaki üniversite mezunu bir bayan bunları söyelttiğini bilmiyorsun :)))
sanrıım senin annenle ilişkin süper ötesi maşalllah ALLAH bozmasın ne diyim :)

Allah sana daha ne vermeli ?
Sağlık vermiş, iş vermiş, akıl vermiş daha ne vermeli ??
Sana yolunu çizmen için her imkanı vermiş, sen çizmemekte direniyorsun sonra da sızlanıyorsun
Uzak dur, kes irtibatını, seni aramayan, aldığın telefona bile sahip çıkmayan bir kadına ne diye üst üste telefon alıyorsun ??
Allah aklı kullanmak için veriyor, hem kullanmayıp, hem de isyan etmen doğru mu şimdi ??

haklısın ne diyim:)

Tabi tabi ben cocuk gelisimi mezunu ozel bir anaokulunda calisan yardimci öğretmenim egitimin belli amaçları vardir muhakkak bilirsiniz okulda kontrolünu kaybetmeyecegi ne malum ?? Böyle üslubu olan eğitimciler cocuklara travma yasatiyor psikolojik yeterlilik aranmasi sart bu meslekte insan emanet ediyoruz sonuçta

Sana cevap vermeyecegim bile annesine beni doguran kadin diyen elestiren birine maluk diye hitap eden birisi olarak ailenizi dogru degerlendirmeni beklemiyorum allah onlara yardim etsin

Senin psikolojin normal mi onun analizini de yaptin mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gündür kız ark.da kalıyorum ve ağlamaktan gözelrim şişti
beni doğuran kadınla doğurtan adam 22 yıl önce ayrıldı ben beni doğura kadınlar kaldım ve üvey babamla.ve kadının 2.evliliğinden olan çocuğuyla şimdi o çocuk 20 yaşında ben 28 yaşındayım.
denize gittim bir arkadaşla.dönüşte kavga başladı kendisi biraz temizlik hastasıdır (ama evini bok götürür yemek yerken peçete olduğu halde sümüğünü eliyle siler üstüne siler defalarca rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen) başladı bana söylnmeye "bok denize gittin , herkes denize sıçıyor , denizin bokunu benim evime gtirdin, S***** G** (Defol) benin çocuğumu huzursuz etmeye ne hakkın varr (oğlundan bahsediyor)
ben de dayanamadım karşılık verdim bu sefer oğlu ben böylee yapıyorum diye üsütmöe yürüdü anası da tuttu "oğğğğğllllummmm yapma guuuzzzzuuummm gatil olup da hapislerde mi çürüyecen evdalııımmmm""
tabi ki bana en güzel lafları , itin sıpası eşşeğin sıpası pezevengin gızı ... (beni doğurtan adam beni doğurttuktan sonra siktirolup başka bir kadına gitmiş ve ben sima olarak o nefret ettiğim ve asla affetmeyeceğim adama çok benzerim)
bu kadın yine beni evden kovdu ve ben zaten öğretmenin 2 aylığına gelmiştim S***** G** (Defol) az kaldı okulların açılmasına zaten git evinde otur dedi (evim konyanın köy gibi bir kasabasında ve beni herkes tanıyor ben gidince hiçbir öğretmen orda olmadığı için mal mal bakacaklar haklı olarak buınun bu vakitte burda ne işi var diye)
buı kadına ben gittim 0 telefon aldım ve faturalı hat aldım ucuz tarifelerden dedim ki " seni aradağımda rahatça ulaşayım amaa oğlanın eline verme çok fatura gelir" dedim he tamam dedi tabi ben okullar açıldı döndüm arıyorum arıyorum meşgul ya da kapalı tel. 1 ay sonra bana 1.300 bin tl telefon faturası gedli ve aldığım telefonu da kırmışlar 1 hafta uyuyamadım huzursuz oldum.ve neden böyle yaptı opluna neden verdin bana yazık değil mi dediğimde " sus orospu kapa çeneni sen az mı para yedin üniversitede" oldu.düşünebiliyor musunuz durumumu? veben hezaman bunlara maddi yardımda buluurum 5 yıllık öğremtnim 5 yıldır onlara gani gani para gönderdim daha bu yaz evin tüm madddi sorumluluğu bendeydi ve zerre gocunmadım.ama artık çüş tuğba diyorum kendi kendime artık çüşş.yeterince eşşek oldun dinlen biraz mola ver.
ve bu kadın bana diyor ki " eşşek gibi para vereceksin hatta para verdiğini düşünme seni karnımda taşıdım besledim baktım bokunu temizldim üniversitede harcadığın paraların makbuzları duruyor hala"????!!!!! diyor.ve benden aldığı paralarla oğluna ev yaptırıyor.
biliyor musunuz aslında hastalıklı bir ana-oğul ilişkileri var.çocuk diyor ki anne sen ölürsen ben intihar ederim annesi diyor ki oğlum sen ölürsen ben niye yaşicam evet bir bomba daha geliyor bana söylenen de
"anne bak ben bu kızı odunlan döver öldürürm (benden 8 yaşküçük ve boklu bezlrini yıkadığım şahıs diyor bunu bana.anası da diyor ki ALAH senin ömründen alsın oğlumun ömürüne versin onun tırnağına taş değene kadar sen öl"!!!

biliyorm musunuz benim artık inancım zayıfladı.oruç tutmadım 1 ay.sürekli birşeylri sorguluyorum.kendimi öldürme planları yapıyorum en güzel yolun 1 kutu uyku hapı içmek olduğunu düşünüyorum.kınamayaın insan başına gelmeyince anlamıyormuş.kendini öldürenler akılları gittiği için bunu yapıyorlar ve ben artık bu sınırda hissediyorum kednimi.
diğer taraftan bir Kosovalıyla tanıştım Müslüman orda asker.ve güel konuşuyoruz eğer onunla arkadaşlığımız devam ederse her şeyi mesleğimi dahil burda bırakıp ona gitmek yepyeni bir yaşam kurmak istiyorum.

gerçekten bir adalet var mı? ALLAH'ın ADALETİ VAR MI? CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA MI???? ŞİMDİ BANA BUNLARI YAŞATAN YAZ TATİLİMİ ZEHİR EDEN KADIN HAKKIM HELAL OLSUN DEMEDEN BEN CENNETE GİREMEZ MİYİM? PEKİ BENİM HAKKIM EVLAT HAKKI NE OLACAK? İSLAM BU MU? EĞER İSLAM VE ALLAH BUYSA BEN İKİSİNE DE İNANMIYORUM.

Ben sizi cok iyi anliyorum, bende ailemden coook çektim hala da cekiyorum.. sizinki kadar agir bunalimlar yasadim intihar etmeyi kacip gitmeyi dusundum, ayni sorulari sordum kendime, yeri geldi saatlerce aglaya aglaya yalvardim allaha, yeri geldi senden nefret ediyorum butun bunlar senin sucun diyip agladim bagirdim cagirdim... hep onla konustum cunku baska konusacak kimsem yoktu, ama ben şunu düşündüm ben ölmek istemiyorumki ben yasamak ama gercekten yasamak mutlu olmak istiyorum gerekirse kendi huzurum icin ailemden geçicem silicem cunku bana yasattiklarini hicbizaman unutmycam her yuzlerine baktigimda herseyi tekrardan hatirlycam, yasiycam o beddualari hakaretleri kulaklarimdan gitmycek... ben 18 yasindayim 5 yıl sonra unv biticek ve insallah ayaklarimin uzerinde durucam sonra yalniz bi hayat bi rota cizicrm kendime.. kendimi meslegime vericem ve dogru insani bulucam, anne babami ben secemedim ama eşimi secmek benim elimde istiyorumki oyle biri olsunki bana bu yasadiklarimi unuttursun, hani unutmazsiniz ama daha az hatirlarsiniz belki.. benim size tavsiyem o kisi sizin anneniz kardesiniz de olsa bu tavırlarindan sonra onlari cekip kendinize eziyet etmeyin bazilari anneligi hic haketmiyor brn kendi annemden biliyorum kendinize yeni bir rota cizin, silin ailenizi evet bu kadar net söylüyorum bunu cunku ne yasadiginizi biliyorum anliyorum
Size dua edicem insallah hayat sizin icin bundan sonra cook guzel olur umarım iyi bi esiniz huzurlu bi yuvaniz olur..

ahahahahahahha :)))
lütfen BENİ DOĞURAN KADINLA aynı evde yaşadığım bir gün gel bizi izle ve ondan sonra eleştir beni burda lütfen :))) benim geçtiğim yolları bilmiyorsun hangi yaşlanmışlıkların 28 yaşındaki üniversite mezunu bir bayan bunları söyelttiğini bilmiyorsun :)))
sanrıım senin annenle ilişkin süper ötesi maşalllah ALLAH bozmasın ne diyim :)

Bak tatlim bunun annemle fln alakasi yok hayatta ne olduğumuzu yada seviyemizi , kalitemizi davraniskarimiz ve uslubumuz belirler senin uslubun bozuk arabesk yapmaya kalksak hepimiz neler yasiyoruz ama durusumuzu bozmuyoruz bir kadina bir öğretmene yakismiyor bu haklisin haksizsin demiyorum ama bana göre konunun yazilis üslubu okuyana saygısızlık bir kere ayrica kendine saygısızlık seviyemizi ne yasarsak yasayalim biz belirleriz .kendine yakistiriyorsan ben birsey demiyorum (bu sey gibi ogrencin gelse x bana küfür etti dese mi hos olur , x bana senin a....s... dedi desemi hos olur gibi ) empati yapalım birbirimizi daha dogru anlariz ayrica ben hala konunun iceriginin degistirilmesi gerektigini düşünüyorum

Rica ederim cnm arkadas yardimci ogretmenlige devam etsin anca yardimci olur bu kafayla

Umarim sanada yardimci olmusumdur ben hayat boyu eğitime inanirim kii ogretimin bir ayagida davranis bicimidir dogru davranmaya dair ne zaman yardim istersen ben burdayim isimiz bu ;)

Bu siralar bu konular moda oldu.. gercekligine inanmiyorum. Yazip yazip da sonu Allahin adaletine baglamak kadar sacma.bi durum olamaz.. git baska yerde otlan !!!

Azicik terbiyeli olun ne demek git baska yerde otlan, insan agir seyler yasayinca tanriyi sorgulayabiliyor çünkü biliyoruzki kaderimizi yazan o, madem konunun allahin adaletine baglanmasindan rahatsiz oldunuz böyle kırıcı itici yorumlar yapacaginiza yardimci olmaya calisin arkadasa
ayrica kimse size silah zoruyla yorum yaptirmiyor gercekligine inanmiyorsaniz yazmayin yorum falan ne siz kendi sinirlerinizi bozun ne de bizim !

Azicik terbiyeli olun ne demek git baska yerde otlan, insan agir seyler yasayinca tanriyi sorgulayabiliyor çünkü biliyoruzki kaderimizi yazan o, madem konunun allahin adaletine baglanmasindan rahatsiz oldunuz böyle kırıcı itici yorumlar yapacaginiza yardimci olmaya calisin arkadasa
ayrica kimse size silah zoruyla yorum yaptirmiyor gercekligine inanmiyorsaniz yazmayin yorum falan ne siz kendi sinirlerinizi bozun ne de bizim !

ben karşılık vermemiştim kardeşim ama sağol yorumun için ALLAH yolunu açık etsin

Herkese katılıyorum koyver gitsin..Allaha sükret onların yaninda yasamadigin icin saglikli olduğun icin kimseye muhtac olmadiğın icin sükret..

İmza

Kusura bakmayın yazdıklarınızla hiçbir samimiyet göremiyorum ne olursa olsun bir insan annesine doğraran kadın babasına doğurtan adam diye söz edemez. Bir anne de kızına bu lafları edemez madem bu lafları diyen bir insandı 28 sene nasıl yaşadınız beraber nasıl düzgün bir psikolojiniz oldu da okuyup öğretmen olabildiniz bu kadar terbiyesiz biri olsa küçüklükten beri derdi size bunları siz de çoktan bunalıma girer okuyamazdınız. Üvey babanız ayrım yapmamış ne güzel ki sizi okutmuş meslek sahibi yapmış benim öz babam yapmadı bakmadı sorumluluk almadı annemle ayrıldılar ne aradı ne sordu hep ben aradım şimdi görüşmüyorum ama asla beni doğurtan adam demedim annemle de çok sorunlar yaşadım ama o benim annem tırnağına zarar gelse ben üzülürüm bu lafları demeniz annenizi zaten sevmediğinizi gösteriyor. Ne alaka gidersem herkes kötü gözle bakar tatili kısa kestim dersiniz hem kime ne. Maaşınız var eviniz var çekin elinizi görüşmeyin o zaman ama dedim ya sizin sorunlarınız var.

Bi insan annesinden babasindan surekli siddet gorurse hakaretler beddualar isitirse, hicbir merhamet ya da fedakarlik kirintisi gormesse doguran kadin da der dogurtan adam da der. Ben annemden cok cektim hala cekiyorum baska yere gitme sansim yok okuyorum cunku. Benim de babam okumami iyi biyere gelmemi istiyor annemde hatta ama bu onu iyi biri yapmiyor tamam saolsun okumama izin veriyor ama dedigim gibi bu onu iyi biri yapmiyor kac yasima geldim ben annemden fiziksel siddette goruyorum psikolojik siddette goruyorum ve eften puften seyler icin, mesela evde yemek yapmaz bare ben bi makarna yapiyim derim bu saatte ne makarnasi elalemin kizi sukadar ince su kadar güzel sen öküz gibi olmussun igrencsin hala yagli yagli makarna yapicam diyosun diyip beni dövdugunu biliyorum ya ?! Suanda asiri derecede takintilarim var özellikle goruntumle ilgili cunku annem beni hep assagiladi hatta dalga gecti, ve ben beni okutuyo sonucta iyi biridir mutlaka diyip onu sevecek sayacak miyim ? Hayir. sevmeyi ben de istedim ama izin vermedi buna... benden tiksinen hor gören bi insani beni dogurdu diye sevemem... arkadasin yazdıklarını samimiyetsiz bulmadim cunku hepsi o sinirle yazilmis gercek duygular hisler yasanmisliklar.. bende hep allahi sorguladim cunku baska konusacak sorgulayacak kimsem yoktu bi tek allah vardi bende onla konustum benden yeri geldi adaletin yok senin senden nefret ediyorum butun bu yasattiklarin icin nefret ediyorum dedim sonra ablasiyla abisiyle kavga edip sonra pisman olan cocuklar gibi ozur diledim agladim... benim ablam abim yok yanimda destek olacak annem babam yok oyuzden tanri kavrami benim herseyim oldu butun kavgalarimi sevinclerimi onunla yasadim.. bunu size anlattim yazdim cunku inanmadiginizi soylediniz hickimse boyle boyle diyemez samimi degil dediniz bende anlatma geregi duydum anlatmak istedim.. iyi aksamlar

beni doğuran kadınla doğurtan adam 22 yıl önce ayrıldı ben beni doğura kadınlar kaldım ve üvey babamla.ve kadının 2.evliliğinden olan çocuğuyla şimdi o çocuk 20 yaşında ben 28 yaşındayım.
denize gittim bir arkadaşla.dönüşte kavga başladı kendisi biraz temizlik hastasıdır (ama evini bok götürür yemek yerken peçete olduğu halde sümüğünü eliyle siler üstüne siler defalarca rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen) başladı bana söylnmeye "bok denize gittin , herkes denize sıçıyor , denizin bokunu benim evime gtirdin, S***** G** (Defol) benin çocuğumu huzursuz etmeye ne hakkın varr (oğlundan bahsediyor)
ben de dayanamadım karşılık verdim bu sefer oğlu ben böylee yapıyorum diye üsütmöe yürüdü anası da tuttu "oğğğğğllllummmm yapma guuuzzzzuuummm gatil olup da hapislerde mi çürüyecen evdalııımmmm""
tabi ki bana en güzel lafları , itin sıpası eşşeğin sıpası pezevengin gızı ... (beni doğurtan adam beni doğurttuktan sonra siktirolup başka bir kadına gitmiş ve ben sima olarak o nefret ettiğim ve asla affetmeyeceğim adama çok benzerim)
bu kadın yine beni evden kovdu ve ben zaten öğretmenin 2 aylığına gelmiştim S***** G** (Defol) az kaldı okulların açılmasına zaten git evinde otur dedi (evim konyanın köy gibi bir kasabasında ve beni herkes tanıyor ben gidince hiçbir öğretmen orda olmadığı için mal mal bakacaklar haklı olarak buınun bu vakitte burda ne işi var diye)
buı kadına ben gittim 0 telefon aldım ve faturalı hat aldım ucuz tarifelerden dedim ki " seni aradağımda rahatça ulaşayım amaa oğlanın eline verme çok fatura gelir" dedim he tamam dedi tabi ben okullar açıldı döndüm arıyorum arıyorum meşgul ya da kapalı tel. 1 ay sonra bana 1.300 bin tl telefon faturası gedli ve aldığım telefonu da kırmışlar 1 hafta uyuyamadım huzursuz oldum.ve neden böyle yaptı opluna neden verdin bana yazık değil mi dediğimde " sus orospu kapa çeneni sen az mı para yedin üniversitede" oldu.düşünebiliyor musunuz durumumu? veben hezaman bunlara maddi yardımda buluurum 5 yıllık öğremtnim 5 yıldır onlara gani gani para gönderdim daha bu yaz evin tüm madddi sorumluluğu bendeydi ve zerre gocunmadım.ama artık çüş tuğba diyorum kendi kendime artık çüşş.yeterince eşşek oldun dinlen biraz mola ver.
ve bu kadın bana diyor ki " eşşek gibi para vereceksin hatta para verdiğini düşünme seni karnımda taşıdım besledim baktım bokunu temizldim üniversitede harcadığın paraların makbuzları duruyor hala"????!!!!! diyor.ve benden aldığı paralarla oğluna ev yaptırıyor.
biliyor musunuz aslında hastalıklı bir ana-oğul ilişkileri var.çocuk diyor ki anne sen ölürsen ben intihar ederim annesi diyor ki oğlum sen ölürsen ben niye yaşicam evet bir bomba daha geliyor bana söylenen de
"anne bak ben bu kızı odunlan döver öldürürm (benden 8 yaşküçük ve boklu bezlrini yıkadığım şahıs diyor bunu bana.anası da diyor ki ALAH senin ömründen alsın oğlumun ömürüne versin onun tırnağına taş değene kadar sen öl"!!!

biliyorm musunuz benim artık inancım zayıfladı.oruç tutmadım 1 ay.sürekli birşeylri sorguluyorum.kendimi öldürme planları yapıyorum en güzel yolun 1 kutu uyku hapı içmek olduğunu düşünüyorum.kınamayaın insan başına gelmeyince anlamıyormuş.kendini öldürenler akılları gittiği için bunu yapıyorlar ve ben artık bu sınırda hissediyorum kednimi.
diğer taraftan bir Kosovalıyla tanıştım Müslüman orda asker.ve güel konuşuyoruz eğer onunla arkadaşlığımız devam ederse her şeyi mesleğimi dahil burda bırakıp ona gitmek yepyeni bir yaşam kurmak istiyorum.

gerçekten bir adalet var mı? ALLAH'ın ADALETİ VAR MI? CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDA MI???? ŞİMDİ BANA BUNLARI YAŞATAN YAZ TATİLİMİ ZEHİR EDEN KADIN HAKKIM HELAL OLSUN DEMEDEN BEN CENNETE GİREMEZ MİYİM? PEKİ BENİM HAKKIM EVLAT HAKKI NE OLACAK? İSLAM BU MU? EĞER İSLAM VE ALLAH BUYSA BEN İKİSİNE DE İNANMIYORUM.

Diğer konularınızı da hatırlıyorum ve tüm samimiyetimle mutsuzluğunuzu paylaşıyorum.

Fakat daha önce de defalarca söylendi, irtibatı kesin gitsin.

Yazdıklarınız yalnızca nefret söylemi ki zaten hak etmişler, ne lüzum var katlanmaya?

Konyaya gitmek zorunda da değilsiniz, zaten eylüle kalmış bir ay, maaşınız var gidin küçük bir ege kasabasına oh miss kalın 15 gün sonra dönün Konya'ya ev temizliği zart zurt derken geçer zaman.

Yerinizde olsam gül gibi yaşardım asla da vicdan yapmazdım böylesi insanlar için.

Dinimizi neden sorguluyorsun eger boyle devam ederse dinden çıkıp kaybedenlerden olacaksin allah seni islah etsin kardesim. bu arada hakkini haram edersede etsin varsa tabi o k.b ama o kopek kadina zirnik gonderme acliktan gebersin ogluna ev yapiyomus ite bak

Sonbahar..onlardan ayrı bir dünya kur kendine..Ve orda çok kalma.Bu kararın olsun çok kalmamk hakkında..Benim de yeğenler onların yanına geldikten 6yıl sonrası ilk kez bir haklı davranışım konusunda, sinirli konuşmam konusunda küstüler ve çok kinciler..Ablam da üzülüyor ve bugün onla tartıştık..Bir parça haklılarken haksız duruma düştüler..Aramızda birşeyler koptu iyice...Aileden boşanmak diye birşey olsaydı ,çok kişi boşanırdı herhalde..
Sevgiliyi de ilgisizliği üzerine konuşma yapıp engelledim faceden..Ben de buraya geldiğime çok pişmanım..Çok gereksiz konulardan aramızın bozulması ayrı acı...Şimdi imkanım olsa uzun süre ayrı kalırdım onlardan..Senin zaten ayrı evin var,şuan benden şanslısın...Sevgiliyle aram iyi olsa ücretsiz izin alıp evlenir giderdim yurtdışına...İş yerim de biraz ağır...Soğukkanlı olmaya çalışıyorum..Ama işyerimde özel sorunları düşünüp üzülüyorum...Senin ayrı kalman çok iyi...,
Adana'ya tayinle gelmem iyi olacak mı bilmiyorum ama,ev açısından iyi olmadı..Biz anlaşamıyoruz,çok farklıyız...Ve tek kalıyorum herkesin karşsıında..
.Allah yardımcımız olsun...Soğukkanlılığımızı korumamız lazım..

Şuanki tek derdim..Onlarla iyi olmaktan ziyade içimdeki huzuru bulmak için onlardan uzak kalmak...Soğukkanlılığımı korumak..

İnsnalar için lütfen Allah'tan ,İslam'dan uzaklaşma..Musibet anında isyan etmeyince kazanır insan..Lütfen isyan etme..Annenin psiklojisi bozuksa helallik durumu çok işlemez..Senin ruh halinin iyiliği için uzak kalman oraya çok sınırlı gitmen daha iyi..

Son düzenleme:
Konya Merkez'de oturma şansınız olursa kendinize yoğun bir program hazırlayın, kurslar hayır işleri vb olabilir. Bir de madem dini altyapınız var namaza başlamanızı ve bol bol dua etmenizi tavsiye ederim. Inanın dua en güzel terapi... Tabi bir uzman ile de görüşüp içinizi dökebilirsiniz. Umarım güzel insanlarla karşılaşır eski günleri hatırlamazsınız bile...

Maddi özgürlüğün ve guzel bi meslegin varken neyi dusunuyorsun. Görüşme konuşma. Sıkıntı yaratma kendine. Herkes en nihayetinde bişeyler yaşıyor bu hayatta. Önemli olan bunlarin ustesinden gelip sinavlari vermek:) hakkinda hayirlisi olsun.

Kenid ayaklarının üstüne basan,onlarla kalmak zorunda olmayan bir bireysin. Neden ölmeyi düşünesin ki ?
Madem kadının huyu bugitmeyin tatillerde yanına. Bu kadar basit. Haketmeyen insanları insan yerine koymayın. Kendi elinize kendinizi mutsuz ediyorsunuz.
Ne kadar güzel bi mesleğiniz var.
Faturayıda iptal ettirin,iyi niyetinizi suistimal etmelerine izin vermeyin.Siz mecbur musunuz ödemeye ?
Çıkarın hayatınızdan.
Ve sanırım o kişiyle yüzyüze görüşmediniz. O kişi kaçışınız olmasın. Elinizde mesleğiniz var,kurulu bir düzeniniz var.Bunları yakıp o kişinin yanına gidersenz ve mutsuz olursanız ne olacak ?

Çok zor olaylar sabrın sonunda yaşamızsınız gerçekten okurken böyle bir anne olamaz dedim anne değil annecik sadece doğurma görevini yerine getirmiş bu dünyadaki belkide en büyük imtihanınızdır Allah'ı sakın sınamayın unutmayın ki Allah sevdiği kuluna dert verirmiş ve eğer o kul verdiği derde sabredip şükrediyorsa herşeye rağmen sabrın sonunda selamet ve mutlulukta gelecektir.Sizin yerinizde olsam uzak dururum ve onları kendi hyatına bırakır kendi yolumu çizerim elinizde altın bileziğiniz çok güzel bir mesleğiniz var geleceğimi ve mutluluğumu düşünüp yaşardım beni sevmeyen ve düşünmeyen insanları kafama takıp hayatı zehir etmezdim kendime Allah yardımcın olsun

ben olsam hiç görüşmem
varsın dağın tepesinde olsun evin
kim ne derse desin
ben ailemle görüşme süremi kısıtlı tutuyorum problem kalmıyor
ne güzel kendi evin var, kendi başına geçinebiliyorsun ne işin var o insanların yanında

Back
X