Ya kocam ya da kadın sığınma evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Angel27black

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
381
Puanlar
53
Merhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız

Merhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız
Bu tür konular yasak @Mune

@Mune gelip yorum kalabalığını engeller.
Benim ilkokul hocam çok iyi kadındı ama sizin işi çözmez; daha çok bilime ilgi duyardı kendisi!

Cımbızlı hoca @Mune işinin ehlidir.

Üstteki arkadaş muneyi etiketlemiş zaten, 50 kişi bir daha niye etiketliyor. Tmm anladık site kurallarını çok iyi öğrenmişsiniz. 😂
Konuyu açan da aktif bir üye onca mesajla öğrenemediyse, belki elli etiketle öğrenir dedik bacı🤣🤗

Bende yasak diye biliyordum fakat google dan böyle başlıklar arasında kadınlar kulübü çıkınca bende yasak kalktı diye düşündüm

Çok gereksiz yorumlarınız var birinin yasak demesi yeterli mune ye de özel msj attım zaten siz kendinizi ne zannediyorsunuz acaba Tuzunuz kuru saldırın tabi
Zor durumdasınız galiba.
Allah tez vakitte feraha çıkarsın.
Olay nedir ?
Anlatırsanız mutlaka yardımcı olacaktır herkes.

Bende yasak diye biliyordum fakat google dan böyle başlıklar arasında kadınlar kulübü çıkınca bende yasak kalktı diye düşündüm
2016 üyesisiniz yani bunu bilmememiZ imkansız.

Kademeli kalktı yasaklar. Bir hazirana kadar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X